Dayak da yemişsiniz... Arkası da sağlam, herkes etrafında fır dönüyor, yok müdürleri izin veriyor, işe teşvik, karısı yanında yamacında her pisliğine rağmen, anası babasından parası cebinde... Sıfır kaybetme korkusu... Şımar babam şımar, ohhh... Hayata bak... Herkes ultra mega anlayışla etrafında olduğu sürece bu adamdan bir cacık olmaz.
Maddi anlamda dibe vursun diyorsunuz ama esas bu insanın manevi anlamda dibe vurması, ciddi bi sarsılması, hayatının tokadını yemesi gerekiyor. 8 sene boyunca hostes hatunu dayağa rağmen yaninda, çocuğuna bakılıyor, anası babası "Aman oğlum" diyor... Önce öz be öz babası anasından yemesi lazım şamarı, bir de sizden yemeli. Böyle olduğu sürece adam sefasını, sizler de cafasını sürer-çeker durursunuz.
Eğer kvlerle aranız iyi ise, kendi ailenizle birlikte konuyu açın, durumu anlatın. Aile büyükleri ile birlikte bir yol çizin.
Aklıma şu an gelen bu. Eşinize acayip kıl oldum, benim elimde olacak var ya, dayak neymiş 32 dişini avucuna saydığımda ve boşanma evraklarını eline verdiğimde görürdüm o şımarık suratını. Pilotmuş, 400 km hızla yere çakarım onun cakasını.