• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agresif çalışmayan her şeye karışan koca

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
8 yıldır evliyim 1 oğlum var..severek evlendim, evlenmeden önce bazı şeylerin farkına varmıştım ama yinede lades dedim..esim KAPTAN PILOT ve obsesifligi negatif düşünceleri gereksiz takıntıları hemde öyle böyle degil.isinde uçuşlarında hicbir sorun yok her şeye gayet hakim ki hostes ken beraber çok uçtuk gel geleleim evlendikten 1 ay sonra gerçeği gördüm ama hamileydim ve çocuktum 22 yaşındaydım ilk aydan hamile kaldım yaş farkı normal 12 yaş var..bosanmak çocuğu aldırmak istedim ama ailem ve ailesi karşı çıktı.3 yıl depresyon geçirdim ağır.esim annesinde yatardı uçuş bahanesi ile uçuşum var çocuk ağlıyor bu yüzden annemde yatıcam derdi.cok ağlardık ne şalakmışım..herneyse sonra sonra 4 yıldır uçuş olduğu vakit rapor almalar , hastayım diyip gitmemeler acayip sınır oldum çok kavga ettik dayak ta yedim yılmadım.sirketle konuştu ve şuan tedavi görüyor..nasil isten atmıyorlar anlamıyorum.. evi var 2 arabası var babasının durumu hamdolsun çok iyi sorumluluk duygusu hiç yok şımarık yetişmiş ve ben annesi babası herkeze esip gürlüyor ama dışarda mülayim gözüküyor..4 yıldır şirket durumu biliyor bunu tedavi ettirip yeniden sınava sokup uçuruyorlar.ben allah için istiyorum ki isten atsınlar bir parasızlık ceksın, bir dibi görsün akli başına gelsin.ama atmıyorlar..
En son bana dediği en son uçuşta aslında gidebilirdim ama gitmedim dedi.hastalandim deyip inmiş başka kaptan gelmiş.
Bir işin ucundan tutmaz ancak eleştirir hakaret eder aşağılar ki artık takılmıyorum hiç.. bu benim dünyadaki sınavım olduğunu düşünüp daha çok dine yöneldim namaza başladım hamdolsun daha iyi olmaya çalışıyorum.. ama artık bir dibe vursun ve kaybetmek bu işin oyun olmadığını sorumluluklarını bilmesi gerektiğini, öğrensin ki bana birşey olmaz çok para gördüğümde oldu babamın kazasından sonra dibe vurmayı da gördum..hayatinda herşeyi kötü düşünüyor iyi düşündüğü tek şey yok..ben inadına mutlu olmaya çalışıyorum ama bazen bugün ki gibi tukenoyorum..biraz anlatıp rahatlamak istiyorum.goturmedim doktor kalamdı çareatamadığım hoca kalmadı ama değişmiyor..ne dualar okuyorum ama yok..insan biliyor usanıyorannesinden babasından daha vokcdusunuyorum ama vallahi biktim

8 yıl geçmiş neden hala bekliyorsunuz bende merak ettim birde oğlunuz etkilenmiyor mu bu durumdan gadi siz sabir ehlisiniz de çalışmayan çalışmadığı gibide evde hadsizce davranan adamdan oğlunuzu nasıl koruyorsunuz?

Diğer konularınıza da baktım 7 senedir mevzular değişmemiş. E sizde birşey yapacak olsanız zaten yaparmışsınız. Boyle gelmis boyle gider belli ki sadece yazıp rahatlamak amaç

Oğlum ve ailelerimiz her iki tarafta bu konuda istemiyor.hele ki oğlum anne ne olur bu evden gitme ikinizi de çok seviyorum diyor.7 yaşında ve elbet o gün gelicek anne tamam ayrıl demesini bekliyorum.kebdimden başka herkezi düşünüyorum..evi terk ettiğin zaman gece annemle babamın konuşmasına şahit oldum ne olucak bu kizin sonu ya ayrılmak isterse ne yaparız ben kaldıramam dedi o gün daha da güçlendim.. baktım ki arkamda kimse yok çalışmıyorum ama ssk ödeniyor hamdolsun maddi hicbir zorluk görmüyorum oğlum mutluysa ben daha çok mutlu oluyorum.onceligim çocuğum.. şu an anlamıyor ama anlayacaktır.. Ben kolay kolay kimseyi bırakamam ya salaklık deyin yada fazla empati ama sadece bekliyorum.

Aynen ayrılmak en son 8 yıldır katlandıysam bundan sonra da dayanırım gibi geliyor ama bu iş mevzusu hergun evde oluşu şirketin 8 ay Eşim e izin vermiş oluşu içim daraldı yazdım rahatlamak amacım.

12 yaş fark normal mi, özellikle 22 yaşında biri için?
Adam su an 42 ise zor değişir bence. Insanlar 50 ye doğru zaten emeklilik, daha sakin bir yaşam hayalleri kurmaya başlıyorlar. Sizinki gençlikten çalışmaya hevesli değilmiş. Bu evliliğe devam etmek istiyorsanız, bu halini kabul edip ona göre bir yaşam şekili oluşturmalisiniz.

Aileler izin vermedi cumlesi ne komik ya. İzin mi alicaksiniz bosanirken? At imzani, ac davani. Bosa. Bosadim de. Bitti. İsin gucun varmis. İstet yaninda olurlar ister olmazlar.

1 tane canin var. Baska bir hayat yok. Daha kac yil heba edeceksin?

8 yılınız çöp olmuş ve siz oğlunuz anlayana kadar kim bilir kaç 8 yıl daha geçireceksiniz.
bir ömür ancak böyle ziyan edilir. insan kendi elinden tekrar mutlu olma hakkını ancak böyle alabilir dayak yiyip yılmayarak.
zira annesi babası ayrılan tek çocuk sizinki olacak..

Neyine aşık olupta evlendiniz ayıptır sormasi. Tek güzel şey bi evlat sahibi olmuşsunuz ve namaza başlamışsınız Allah kabul etsin

Işte konu da bu erken emeklilik , yok kalp krizi geçiricem yok çarpıktım oluyor ibir zıvır gitmiyor..hergun evde olması boğuyor kahvaltısı ayrı öğle yemeği akşamı böbreği tatlısı çok özeniyorum sabah gidip akşam gelen eşlere.. dib dineyiz hergun..
Isım gücüm yok sadece kayın peder dışarıdan ssk mi ödüyor..hamdolsun allah razı olsun.
Istediğim artık çalışsın isi bıraksın başka bir iş yapsin erkek evde olmuyor 6 aydır evde ki son 4 yıldır her sene psikolojik tedaviye gönderiyorlar ama değişen birşey yok..adamda kaybetme korkusu yok ki bence olmalı.. koca dünyay mal olmuş bir şirket artık karar ver demiyor ya şaşırıyorum.. kaybetmeli hayatı öğrenmeli

Neyine aşık olupta evlendiniz ayıptır sormasi. Tek güzel şey bi evlat sahibi olmuşsunuz ve namaza başlamışsınız Allah kabul etsin

Çocukluk diyelim zaten bende hostestim pilot olması o üniforma ask-i kendim ettim kendim.buldum ama artık isyan etmiyorum şükür ediyorum oğlum sağlıklı mutlu..rabbime yakınlaşmak onda kendimi bulmak namazları iple çekmek dua etmek secdeye varmak bunlar bana kazandırdıkları.. ☺

Dayak da yemişsiniz... Arkası da sağlam, herkes etrafında fır dönüyor, yok müdürleri izin veriyor, işe teşvik, karısı yanında yamacında her pisliğine rağmen, anası babasından parası cebinde... Sıfır kaybetme korkusu... Şımar babam şımar, ohhh... Hayata bak... Herkes ultra mega anlayışla etrafında olduğu sürece bu adamdan bir cacık olmaz.
Maddi anlamda dibe vursun diyorsunuz ama esas bu insanın manevi anlamda dibe vurması, ciddi bi sarsılması, hayatının tokadını yemesi gerekiyor. 8 sene boyunca hostes hatunu dayağa rağmen yaninda, çocuğuna bakılıyor, anası babası "Aman oğlum" diyor... Önce öz be öz babası anasından yemesi lazım şamarı, bir de sizden yemeli. Böyle olduğu sürece adam sefasını, sizler de cafasını sürer-çeker durursunuz.

Eğer kvlerle aranız iyi ise, kendi ailenizle birlikte konuyu açın, durumu anlatın. Aile büyükleri ile birlikte bir yol çizin.
Aklıma şu an gelen bu. Eşinize acayip kıl oldum, benim elimde olacak var ya, dayak neymiş 32 dişini avucuna saydığımda ve boşanma evraklarını eline verdiğimde görürdüm o şımarık suratını. Pilotmuş, 400 km hızla yere çakarım onun cakasını.

Ama insan böyle tanımadıkları kişilere içini döküp yazdıkca rahatlıyor hamdolsun uzun zamandır girmiyordum şimdi daha iyiyim..rahatladim saklı‍♀️

Madem şirketten görmüyor sizden görsün dibe çöküşü. Karısı, oğlu 7/24 yanında olmadan tek başına ne yapacak bakalım o evde? Siz isteseniz iş bulursunuz hostes olmak kolay değil yabancı dil dahil çeşitli nitelikler gerektiriyor diye biliyorum. Nafakanızı da alırsınız. Oğlunuz elbette alışır yeni düzene. Birşey değil daha bu adamın emekliliği, yaşlılığı var. İyice huysuzlaşacak, evden çıkamayacak, üstelik nazını, kaprisini çekecek birtek siz kalacaksınız anne babası da olmayacak. Daha gençsiniz, kaçın kurtarın kendinizi.

Annesi babası da çekiniyor ondan..ben çekinmiyorum artık kibarca kırmadan inceden laf koyuyorum..eskiden korkardım ama elimde kapı gibi darp raporu var ve bu onu bir nebze de olsa etkiledi..kesinlikle bir şamar yemesi lazım ki bu egosu tavan narsist bir kişilik.. onun isten atılması bence hayatı daki en büyük kayıp ve pişmanlık olucak..para pul umrumda değil rabbim kimi ac açıkta bırakmış.. dua ediyorum bol bol rabbim içine allah sevgisi ile doldur egosunu kaldır diye..ama takıntıları çok bulaşık makinesine bakar boşluk var mi boşuna mı çalistirmişim mi diye keza çamaşır makinesi kaç kere calistiriyorsun diye sayar , bir eksik olsun dağınık bir yer olsun hemen ne dağıniksin pasaklı miskin insansın evlilik sana göre değil sen özgürlük istiyorsun hayatta sen neyi başardın bam ben onca cektiklerine ramen pilot oldum ben oldum modunda..bende olmuşsun ama devamı hani dedim altta kalmıyorum.daginiksin dediğinde ertesi gün gündelikçi çağırıyorum..baktin deli don geri eskiden ağlardım neden böyle diye evden çıkmazdim para harcamazdım kalmasın diye şimdi kafa nereye ben oraya..cok uyardım çok konuştum sürekli 7 /24 psikolokluk yaptırıyor ha dinle ha akıl ver ama insan bazen dertlenmek istiyor..son 2 ayı raporunun bakalım ne olcak ..

Back
X