• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agresiflik ve psikologa gitmek

İstikrarlı olursanız ve psikoloğu dinlerseniz bu sıkıntıdan kurtulursunuz.
Aksi takdirde dipsiz bir kuyuya düşmüş gibi tıkalı kalırsınız.
Psikolog sizi tedavi etmez. Size başka bir bakış açısı kazandırır.
Farkındalığınızı arttırır.
Sizi dinler ve sorular sorar ve siz bulursunuz doğru olanı.
O yüzen işini iyi yapan birine gidin ve tek kuruşuna bile acımayın.

Nasil istiyorum bu durumdan kurtulmayi bi bilseniz. Gecikmeden gitmem en iyisi.

belırgın bir problemınız varmı?
aile,ilişki,iş,okulvs? tahammülünüzü çok zorlayan ve sınırlerınızı yıpratan bir durum?
yada tiroidlerle ilgili bir sorununuz olabılır?

belırgın bir problemınız varmı?
aile,ilişki,iş,okulvs? tahammülünüzü çok zorlayan ve sınırlerınızı yıpratan bir durum?
yada tiroidlerle ilgili bir sorununuz olabılır?

Tiroidlerle ilgili bir üye daha söyledi. Olabilir, genetik olduğunu da ekledi. Teyzem ve oğlunda tiroid var. Sürekli aklımda baktırmak ama önemseyip gidemedim bir türlü. Etkilerinin bu kadar olduğunu bilmiyordum. Belirtilerine baktım çoğu uyuyor.

Benim sandığım belirgin bir problem gözükmüyor. Tabii ben farketmeden itmeye çalıştığım durumlar muhtemel vardır.

Tiroidlerle ilgili bir üye daha söyledi. Olabilir, genetik olduğunu da ekledi. Teyzem ve oğlunda tiroid var. Sürekli aklımda baktırmak ama önemseyip gidemedim bir türlü. Etkilerinin bu kadar olduğunu bilmiyordum. Belirtilerine baktım çoğu uyuyor.

Benim sandığım belirgin bir problem gözükmüyor. Tabii ben farketmeden itmeye çalıştığım durumlar muhtemel vardır.

bence sen psikologa başlarken birde tiroidlerıne baktır ve dr.durumu anlat.
bende cevremde cok sahit oldum cünkü bu sorunu yasayan kişilere..hatta günaydın dediğimde nerdeyse benı dovecek bı iş arkadasım vardı..
o an poğaca yıyomus gormuyomuymuşum,agzı doluyken nasıl karsılık verecekmıs falan gibi bir sinir harbi:)sorunu tiroid cıkmıstı

Cidden bu kada problemli bir durum oldugunu bilmiyordum tiroidin. Yarin ilk işim bi test yaptirmak. Saglik ocaklarinda yapiliyor mu acaba?
Ben genelde kizilayda yaptiriyorum. Doktorum her ozel hastenin bile dogru yapamadigini soyleyip bir laboratuar ya da kizilayi onermisti.

Kizilayda sabah yaptirsaniz oglene sonuc cikiyor, internette gorebiliyorsunuz.

Geçmişteki psikolojik travma ihtimalini bir tarafa koyarsak kan değerlerinize baktırdınız mı? Bazı vitamin eksiklikleri agresiflik ve depresyona neden oluyor.
Eğer yaptırıp sorun yok derseniz psikolog şart diyorum. Rahatlamak istiyorsanız neden çekiniyorsunuz ki?

bence sen psikologa başlarken birde tiroidlerıne baktır ve dr.durumu anlat.
bende cevremde cok sahit oldum cünkü bu sorunu yasayan kişilere..hatta günaydın dediğimde nerdeyse benı dovecek bı iş arkadasım vardı..
o an poğaca yıyomus gormuyomuymuşum,agzı doluyken nasıl karsılık verecekmıs falan gibi bir sinir harbi:)sorunu tiroid cıkmıstı

Şaka gibi gerçekten :rapci: tiroidin bu kadar önemli olduğunu gerçekten bilmiyordum ben, geç bile kaldım baktırmakta. Yarın ışık hızıyla gidip baktırmam lazım.

Ben genelde kizilayda yaptiriyorum. Doktorum her ozel hastenin bile dogru yapamadigini soyleyip bir laboratuar ya da kizilayi onermisti.

Kizilayda sabah yaptirsaniz oglene sonuc cikiyor, internette gorebiliyorsunuz.

Teşekkür ederim yarın ilk işim kızılaya gitmek o halde. :)

Geçmişteki psikolojik travma ihtimalini bir tarafa koyarsak kan değerlerinize baktırdınız mı? Bazı vitamin eksiklikleri agresiflik ve depresyona neden oluyor.
Eğer yaptırıp sorun yok derseniz psikolog şart diyorum. Rahatlamak istiyorsanız neden çekiniyorsunuz ki?

Şuan üniversitesi son sınıfım yanlış hatırlamıyorsam lise 3'te kan tahlili yaptırmıştım ve değerlerim düşük çıkmıştı. O zaman verilen takviye ve iğnelerden sonra baktırmamıştım ne durumu geldim diye. İlk önce sağlık taramasından geçmem daha doğru olacak sanırım.

Back
X