Gecikmeye neden olur mu bilmiyorum ama ben reglken agri kesici icince direk kesilirdi reglm. Ictigin ilac su mavi renkli fort olan agri kesicilerdense etkiler diye dusunuyorum.
gebe değilsen mevsimseldir. endişe etme.Ay içerisinde ağrı kesici ve kas gevşetici ilaç kullandım.Adet döndüm gayet düzenliyken bu ay yedi günlük bir gecikme oldu.Test yapmak için birkaç gün daha geçmesini bekliyorum korunuyorum ama yinede içimde bir şüphe var. Acaba kas gevşetici ve ağrı kesiciler gecikmeye neden olurmu.Yarın erken sonuç veren test alacağım ama yinede sormak istedim.
Gecikmeye neden olur mu bilmiyorum ama ben reglken agri kesici icince direk kesilirdi reglm. Ictigin ilac su mavi renkli fort olan agri kesicilerdense etkiler diye dusunuyorum.
Olmaz canımcım sen bi test yap en iyisiAy içerisinde ağrı kesici ve kas gevşetici ilaç kullandım.Adet döndüm gayet düzenliyken bu ay yedi günlük bir gecikme oldu.Test yapmak için birkaç gün daha geçmesini bekliyorum korunuyorum ama yinede içimde bir şüphe var. Acaba kas gevşetici ve ağrı kesiciler gecikmeye neden olurmu.Yarın erken sonuç veren test alacağım ama yinede sormak istedim.
Olmaz canımcım sen bi test yap en iyisi[/QU
Yarın yapacağım canım tşkler.
İnşallah öyledir, küçük bebeğim olmasa bu duruma çok sevinirdim ama şimdi erken.gebe değilsen mevsimseldir. endişe etme.
o zaman ciddi anlamda korunacaksın.. spiral yada prezervatif.İnşallah öyledir, küçük bebeğim olmasa bu duruma çok sevinirdim ama şimdi erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?