• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar konuyu bayadır takip ediyorsun ben de yazmak istedim geçen ay sonu ben de opu oldum 14 yumurta oldu 10 tanesi morfolojisi bozuk geldi diğerleri de çok sağlıklı değildi morfolojileri ve embriyolar 5. Güne gidemedi. Siz bu süreçlerde neler yaptınız yumurta kalitenizi nasıl artırdınız ? Lütfen yardımcı olur musunuz ve Ankara’da Kubilay vicdanda tadevi oldum bana önerebileceğini Ankara’da bir merkez var mı
Tüp bebeğe devam etseydim yusuf aytaç tohmaya gidecektim bahçecideymiş hacettepe hematoloji doktorum önerdi kendisini yüksek lisans sınıf arkadaşıymış. Vitamin konusunda da biraz pahalı ama değer dersen kullandığımı önereyim canım felixon woman ve magnomega(balık yağı)negans markasının vitaminleri 3 ay kullandım. Transfer sonrasında gebelik için olan takviyesine devam ettim onun içinde ayrıca omega3 var. Balık yağı yumurta kalitesini etkiliyor bu markanın vitaminleri çok iyi. Okuduysan yazımı yumurtalarım aa kalitede döllendi. Bu vitamin desteğinin erkek için olabı da var toz suya karıştırılıyor 30 tane var içinde. Balık yağı da 1 aylık. Transferim negatif geldi şimdi anlıyorum ki doktordan kaynaklı negatifti. Ama ben gebelikte kullanılacak takviyeye devam ettim fazladan almıştım çünkü tekrar transfer deneyeceğim için bırakmak istemedim ve doğal yolla gebe kaldım. Vitaminin faydası oldu mu bu duruma dersen Allah biliyor :) ama bence oldu

Back