ağrı kesici kolye hakkında ne düşünüyorsunuz :( lütfen bi bakın...

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar direk konuya gireyim...
bende sinüzit benzeri bi sorun var, ve her daim başım ağrır..artık bıktım usandım yıllardır böyle....gitmediğim doktor hastane kalmadı, emar tomografi aklınıza ne gelirse hepsini yaptırdım...tıbbi bi sorun görünmüyormuş...gayet normal seyrindeymiş...
göz olabilir dediler göze gittim yine gözle de alakalı değilmiş....kısacası rastgele bişey değil yani tedavim için her yolu denedim....
ama bazen tedavilerde işe yaramıyor...sürekli alnımda şakaklarımda bazen ensemde..
şimdi size sorum şu, marka ismi vermeyim sanırım yasak...bi kolye üretmişler ve kolyeyi kullanan şahısların hep yorumlarını okudum hepsi üretenlere allah razı olsun kurtulduk ağrılardan diyorlar...ısrarla tavsiye ediyorlar...kullananlardan bizzat dinledim çok memnun kalmışlar....
sizce mantıklı mı bu...yani inanılırmı acaba bi kolyenin ağrı kesici enerji verebileceği....
yani alıp denemeye değermi...çok az buz da değil, 200 ve 400 tl civarı bi kolye....altın gümüş ve titanyum çeşitleri varmış....artık nasıl bir etkisi varsa enerjik bişeymiş anlayacağınız...bilgisi olan varmı kızlar nolur bi akıl verin artık taşlardan kolyelerden umut bekler oldum...rabbim kimseye sağlık sorunu vermesin...

Gecmis olsun canim.Derdi veren rabbim dermanida verir ins.Agri kesici kolye ilk defa duydum dikkatli ol canim para tuzagi olabilir mi acaba yanlis bilgi vermek istemem.Sinuzit tedavsinde tuzlu su iyi geliyor diyorlar.Belkide kolye iyi olabilir ama yinede iyi arastir.

Gecmis olsun canim.Derdi veren rabbim dermanida verir ins.Agri kesici kolye ilk defa duydum dikkatli ol canim para tuzagi olabilir mi acaba yanlis bilgi vermek istemem.Sinuzit tedavsinde tuzlu su iyi geliyor diyorlar.Belkide kolye iyi olabilir ama yinede iyi arastir.

sağol yelizcim...
bende bu yüzden emin olamadım almak için ama çaresiz bir derde düştüğünüz zaman inan hiçbişeyi gözünüz görmüyor..ne para ne pul gözüm görmüyor...
eşimde de migren var fakat o sürekli ağrı çekmez yani senede bi kaç sefer ağrı nöbeti geliyor ona migren olanlar bilir...
doktoru morfin etkisinde bi ilaç verdi, rastgele doktor yazmıyor o ilacı okadar etkili bişey yani profesör haricinde yazmıyor...
o ilacı nöbet geldiğinde içiyor ve bir saate kadar ağrı geçiyor ve rahatlıyor...ama benim öyle değil, daha doğrusu benimkinin adı sinüzit mi oda belli değil...sinüzite benziyor ama tahlillerde temiz çıkan bi durum....ince ince ağrır bazen, bazen de şiddetli resmen oturup ağladığım zamanlar oluyor....
belki komik gelecek sizlere ama inan hocalara bile gittim..çünkü tıbbi bi sorun görünmeyince acaba mı faydası olurmu diye...ama yok malesef....
bu dediğim kolye özel imalatmış canım..hani o bildiğimiz enerji veren taşlardan falan değil...beyne iyonmu ne gönderiyormuş tam bilmiyorum....
sürekli takıldığı halde zamanla azaltıyor ve sonunda tüm ağrıyı kesiyormuş baştaki....
ne bileyim valla belki bi ihtimal deyip alsammı...hani olurmu olur özel imalat olunca...isim vermek yasak diye yazmadım ama bilenler varsa yasak değilse ismini yazayımmı? bilemedim...ismini söylesem anımsarsınız zaten internet üzerinden de satışı yapılıyor....:26:

ne kadar agir bir kolyeymis ki bu 400 tl tutacak gumusten..
bizzat gordum dedigin insanlardan rica edip deneyemez misin peki bir sure?

ne kadar agir bir kolyeymis ki bu 400 tl tutacak gumusten..
bizzat gordum dedigin insanlardan rica edip deneyemez misin peki bir sure?

canım üç çeşitmiş, en pahalısı altın alaşımlı olanmış onun fiyatı 400 lira, gümüş olanda 200 civarı...
birde titenyum varmış oda gümüşe yakın fiyatı...
o kişiyle bi samimiyetim yok...sadece arkadaşıma bu konuyu bahsederken aaa ben tanıyorum bunu kullanan birini dedi, telefon numarası verdi aradım konuştum...hiç görmedim kızı...zaten istesemde vermez ki neden versin...sürekli takıyorum ancak ağrılarım diniyor banyoda bile çıkarmıyorum demişti

ben bu tarz şeylerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum.yine sen bilirsin ama ben olsam güvenip,almazdım.her dönem bişeylerin reklamı döner ve bir süre sonra da yapılan reklamın fos olduğu ortaya çıkar.bu tarz şarlatanlara para kaptırmayın.plasebo etkisi olabilir sadece.

Geçen sene tanıştığım kokoş bir teyze vardı, 50 yaşlarında filan.Bu ağrı kesici kolye diye tabir edilen kolyeden almıştı, titanyum olanından.200 küsür lira gibi bi para vermiş.Boynuna takmış hiç çıkarmıyordu.Cilde temas etmeliymiş diye sırt tarafına çevirmişti kolyenin ucunu, hani göğüs tarafında havada kalır gibisinden.O ağrılarına iyi geldiğini vücudundaki negatif enerjinin azaldığını söylüyordu.Tabi bu psikolojik de olabilir, hani buna inandığı için.

Merhabalar marka ismi veremiyoruz ama sanırım n......n diye bir markadan bahsediyorsunuz. Benim kuzenimde de vardı migren kolyeyi taktığı sürece hiç ağrısı olmadı. Hamilelikte önermedikleri için çıkardı ağrıları tekrar başladı. Ayrıca markanın başka ürünleri de var gerçekten vücuttaki kan akışını düzenleyip işe yaradığına bizzat şahit oldum. Dediğiniz gibi pahalı bir kolye ben kullanmadığım için kesin işe yarar diyemiyorum ama kullananlar memnun

Geçen sene tanıştığım kokoş bir teyze vardı, 50 yaşlarında filan.Bu ağrı kesici kolye diye tabir edilen kolyeden almıştı, titanyum olanından.200 küsür lira gibi bi para vermiş.Boynuna takmış hiç çıkarmıyordu.Cilde temas etmeliymiş diye sırt tarafına çevirmişti kolyenin ucunu, hani göğüs tarafında havada kalır gibisinden.O ağrılarına iyi geldiğini vücudundaki negatif enerjinin azaldığını söylüyordu.Tabi bu psikolojik de olabilir, hani buna inandığı için.

hastalıkların çoğu psikolojik kaynaklı değilmi zaten dimi...:) ne bileyim belki bende takınca psikolojik olarak ağrının azaldığını falan hissedermiyim acaba :)
allah kimseye dert vermesin baş ağrısı da çok zor kızlar, vücudu taşıyan baş derler, dertlerin hepsi kötü allah dert verip derman aratmasın...

benim arkadasımında migreni var eşi almış ve hiç basım ağrımıyo dedi hatta şimdilerde babasına vermiş ağrılarım yine başladı dedi ama bana 1 milyardan bahsetti yanlış anlamadıysam

Merhabalar marka ismi veremiyoruz ama sanırım n......n diye bir markadan bahsediyorsunuz. Benim kuzenimde de vardı migren kolyeyi taktığı sürece hiç ağrısı olmadı. Hamilelikte önermedikleri için çıkardı ağrıları tekrar başladı. Ayrıca markanın başka ürünleri de var gerçekten vücuttaki kan akışını düzenleyip işe yaradığına bizzat şahit oldum. Dediğiniz gibi pahalı bir kolye ben kullanmadığım için kesin işe yarar diyemiyorum ama kullananlar memnun

canım teşekkürler cevabın için ama benim dediğim marka j...i diye bi marka.... amaçları aynı olabilir ama gerçekten işe yarayan çok kişi duydum fakat emin olamadım sonuçta üç beş lira değil epey pahalı..değer mi sizce denemeye...

benim arkadasımında migreni var eşi almış ve hiç basım ağrımıyo dedi hatta şimdilerde babasına vermiş ağrılarım yine başladı dedi ama bana 1 milyardan bahsetti yanlış anlamadıysam

o baya pahalıymış benim alacağım 200 civarı....peki arkadaşınız memnunmuydu gerçekten psikoljik midir acaba. yoksa ciddi ciddi şifa sağlayan bişeymidir...

Valla arkadaşım baş ağrısı kadar kötü bir ağrı yok gerçi insanın neresi ağrırsa canı ordadır derler ya çok doğru. değer denemeye bence.bir araştır istersen memnun kalmazsan örnek 1 ay içinde iadesi olabiliyor mu

hastalıkların çoğu psikolojik kaynaklı değilmi zaten dimi...:) ne bileyim belki bende takınca psikolojik olarak ağrının azaldığını falan hissedermiyim acaba :)
allah kimseye dert vermesin baş ağrısı da çok zor kızlar, vücudu taşıyan baş derler, dertlerin hepsi kötü allah dert verip derman aratmasın...

acaba sen az su içiyor olabilir misin?
Bi doktordan duymuştum vücud susuz kalınca da baş ağrısı çok olurmuş.

geçmiş olsun nerde oturuyosun bilmiyorum ama nette bak hacamat diye ağrın hiç bişeyin kalmaz şahsen ben yapıyorum ve tedavi olan birçok hasta var inşallah iyileşirsin.

acaba sen az su içiyor olabilir misin?
Bi doktordan duymuştum vücud susuz kalınca da baş ağrısı çok olurmuş.

valla canım sen sorunca şimdi düşündümde, evde sürahiyi ben boşaltıyorum desem yeridir :) eşim pek içmez oğlum zaten ufak oda suluğundan içiyor...ben baya içiyorum yani hatta yemekten önce yemek arasında ne zaman fırsat buldum suya dayanırım :) az içmiyorum sanırım...

geçmiş olsun nerde oturuyosun bilmiyorum ama nette bak hacamat diye ağrın hiç bişeyin kalmaz şahsen ben yapıyorum ve tedavi olan birçok hasta var inşallah iyileşirsin.

canım onu duydum hatta kayınpederim yaptrmıştı, eşimde yaptırmak istiyor ama ben cesaret edemem ki yaa:26::26::26::26:
kan falan olunca ne bileyim korkuyorum ondan...

Back
X