Ağrı yanma

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
26
Merhaba cinsel ilişki de yanma acı ilişkiden sonra da devam eden bi yanma hissi neden olur vajinal muayene de doktor sorun olmadığını söyledi bir kaç aydır böyle eşime yanaşamıyorum canım yanıyo diye hemen geri çekiyorum kendimi acaba yeterince ıslaklık olmuyomu diye düşünüp kayganlaştırıcı jel aldım maalesef öyle de canım yanıyor

Günaydın canım geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu olabilir çok dikkat et kayganlastırıcı hemen kullanma o enfeksiyonu daha da arttırabilir. Normal gün içerisimde de yanma var mı

Günaydın canım geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu olabilir çok dikkat et kayganlastırıcı hemen kullanma o enfeksiyonu daha da arttırabilir. Normal gün içerisimde de yanma var mı
Ya bende bu dertten muzdaribim artık ne yapıcam bilmiyorum 6 aydır fitil antibiyotik kremler ama fayda etmiyor ilişki sırasında ilişki sonrasında yanma kasık ağrısı gün içindede devam ediyor. Bunun çaresini bilenler yazsın nolur.

Farkinda olmasan kasıyor olabilirsin kayganlastiriciya rağmen öyleyse canim ilk aylar bana da olurdu doktor oyle dedi

bende de ilişkide genellikle kuruluk ve isteksizlik oluyor. yada istesem bile ıslanmıyor bazen. 1 haftayı geçkin seks yaptığımızda ise ıslanma problemi yaşamıyorum ama ıslanma problemi yaşamadığım zamanlarda da eşim içeri boşaldığında meni içeriyi yakıyor. her ilişkide bu yanma sorununu yaşıyorum. bende ne olduğunu merak ediyorum. bi gitmem lazım aslında kadın doğuma

Sperm asidik diyedir demişti doktor yanmaması takılmadı benimde ama..bence de öyle yanması lazım aynı sorundan bende dertliyim.sebebini sorabilir mi

Bendede aynısı oluyordu doktor muayene etmiş enfeksiyonda yoktur.Bende ne kadar ıslansam da kuruluk oluyordu ondan dolayı yanma oluyordu doktorum yanıyorsa kayganlaştırıcını değiştir kendine en uygun olanı bul demişti dediği gibide oldu

Hangisini kullaniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…