Ağrıdan duramıyorum

gezegeniko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
11
1
1
Arkadaşlar, son 3 haftadır neredeyse ağrıdan duramaz hâle geldim. Önce sırt ve bel ağrısı olarak başladı. Sonra faranjit oldum, adetim bugün itibariyle 2 hafta gecikti... Hiç böyle bir şey yaşamadım ben. Kasıklarımdaki ağrı anlatılamaz... Belime ara sıra bicak gibi ağrı saplanıyor. Midem ekşiyor, dün 1/2 istifra ettim. Adam akilli uyku uyuyamıyorum, hastaneye de gidemiyorum bu ara bazi durumlardan. Delirecek gibiyim... Hamile miyim dedim de 4/5 test harcadim, yok. Sizce ?

Bu anlattiklarin hamilelik gibi 2 hafta ciddi bir sure testte cikmasi lazim belki de ciddi bir usutne problemi de olabilir bilemedim simdi

Tabiki teşhisi burda koyamayız ama.. grip gibi hastalıklar gecikmeye neden olabilir. Darlandıkça gecikme devam eder.

Bu anlattiklarin hamilelik gibi 2 hafta ciddi bir sure testte cikmasi lazim belki de ciddi bir usutne problemi de olabilir bilemedim simdi

Bu durumdan sonraki 5. günde, 7. günde, 10. günde, 11. günde ve bugün farklı markalarla test yaptım ve hepsi negatif. Üşütmeden mi dersiniz ? :/ Hiç bilemedim.

Tabiki teşhisi burda koyamayız ama.. grip gibi hastalıklar gecikmeye neden olabilir. Darlandıkça gecikme devam eder.

Tabii ki, hani teşhis için değil de belki tecrübesi ya da şahit olmuşluğu olan vardır diye sorayim dedim. Çok araştırdım bir de yaşayandan dinliyim dedim, cevabınız icin teşekkür ederim

Bu durumdan sonraki 5. günde, 7. günde, 10. günde, 11. günde ve bugün farklı markalarla test yaptım ve hepsi negatif. Üşütmeden mi dersiniz ? :/ Hiç bilemedim.
Valla bir daha deneyin derim umitlendirmek istmem ama bnm gebeligim idrarda cikmamisti kanda cikmisti hmde 3 hafta gectigi halde yani bir test daha yapin derim

Valla bir daha deneyin derim umitlendirmek istmem ama bnm gebeligim idrarda cikmamisti kanda cikmisti hmde 3 hafta gectigi halde yani bir test daha yapin derim

Hayırlısı her şeyin, Allah çocuğunuzu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Henüz çocuk düşünmüyoruz ancak bu belirtiler bizi düşündürdü :/

Geçmiş olsun.. varsa eğer bir enfeksiyon , evet ağrı verir, adeti geciktirir.. hamile kalmakmı istiyorsun? Onca test? Yani demek istediğim eğer hamile kalmaya uğraşıyorsan ve buna odaklandıysan da gecikebilir adetin..Beynimiz bize bazen oyun oynar.. inşallah herşey gönlünce olur

Çok teşekkür ederim. Hayır hamilelik için çabalamıyoruz henüz ama şüpheli bir yakinlasma oldu diyebilirim. Ondan mı acaba bunca ağrı diye araştirmalarimdan edindiğim bilgilere nazaran birkaç test yaptım. Hani bazen yanlis cikabiliyor falan diyorlar ya, o yuzden :/ Bu ara aşırı da stresli bir dönemdeyim, şehir değişiklikleri vs. buna da bağladım biraz, bakalım bekliyorum sonucu :/

Bu kadar hastalık vücudunuzu strese sokmuştur gecikme ondan yaşanıyor olabilir. İşten izin alıp doktora gitseniz bir süre dinlenmeye çalışsanız. Sıcak iyi geliyorsa sıcak su torbası, soğuk iyi geliyorsa havlu içine buz atıp belinize uygulasanız. Hamilelik testleri bu kadar gecikmeye rağmen negatif çıkıyorsa strestendir diye düşünüyorum. Rahat edebilirseniz adetiniz de başlayacaktır. Gecikmesi de ekstra ağrı ve stres yaşatıyor o yüzden rahat etmeye bakın derim ben. Daha bu ay benzerini yaşadım.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. En yakın zamanda gitmem gerek farkindayim. Şimdilik hamilelik düşünmediğimiz için biraz da bu sebeple acabalarımla boğdum kendimi. Ağrılar, hastalıklar sonrası... Ah bir adet olsam... Sanki dünyanın en mesut insanı olacak gibiyim :/

hamile olsaydınız çoktan çıkardı.hepsi yanlış çıkacak değil ya.ciddi bir enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz.pazartesi muhakkak doktora görünün.

hamile olsaydınız çoktan çıkardı.hepsi yanlış çıkacak değil ya.ciddi bir enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz.pazartesi muhakkak doktora görünün.

Değil mi ? Ben de gebelik hakkında böyle düşünüyorum. Ama o kadar çok istisna var ki, işte idrarda çıkmamıştı kanda çıktı falan. Ama o kadar teste çıkardı diye düşündüm yani... Bilemedim. Evet gitmeye calisacagim cevabınız için teşekkür ederim, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…