- 23 Ocak 2019
- 11
- 1
- 1
- Konu Sahibi gezegeniko
-
Bu anlattiklarin hamilelik gibi 2 hafta ciddi bir sure testte cikmasi lazim belki de ciddi bir usutne problemi de olabilir bilemedim simdi
Tabiki teşhisi burda koyamayız ama.. grip gibi hastalıklar gecikmeye neden olabilir. Darlandıkça gecikme devam eder.
Valla bir daha deneyin derim umitlendirmek istmem ama bnm gebeligim idrarda cikmamisti kanda cikmisti hmde 3 hafta gectigi halde yani bir test daha yapin derimBu durumdan sonraki 5. günde, 7. günde, 10. günde, 11. günde ve bugün farklı markalarla test yaptım ve hepsi negatif. Üşütmeden mi dersiniz ? :/ Hiç bilemedim.
Valla bir daha deneyin derim umitlendirmek istmem ama bnm gebeligim idrarda cikmamisti kanda cikmisti hmde 3 hafta gectigi halde yani bir test daha yapin derim
Geçmiş olsun.. varsa eğer bir enfeksiyon , evet ağrı verir, adeti geciktirir.. hamile kalmakmı istiyorsun? Onca test? Yani demek istediğim eğer hamile kalmaya uğraşıyorsan ve buna odaklandıysan da gecikebilir adetin..Beynimiz bize bazen oyun oynar.. inşallah herşey gönlünce olur
Hakkinizda hayirlisi diyelim o zmnHayırlısı her şeyin, Allah çocuğunuzu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Henüz çocuk düşünmüyoruz ancak bu belirtiler bizi düşündürdü :/
Hakkinizda hayirlisi diyelim o zmn
Bu kadar hastalık vücudunuzu strese sokmuştur gecikme ondan yaşanıyor olabilir. İşten izin alıp doktora gitseniz bir süre dinlenmeye çalışsanız. Sıcak iyi geliyorsa sıcak su torbası, soğuk iyi geliyorsa havlu içine buz atıp belinize uygulasanız. Hamilelik testleri bu kadar gecikmeye rağmen negatif çıkıyorsa strestendir diye düşünüyorum. Rahat edebilirseniz adetiniz de başlayacaktır. Gecikmesi de ekstra ağrı ve stres yaşatıyor o yüzden rahat etmeye bakın derim ben. Daha bu ay benzerini yaşadım.
hamile olsaydınız çoktan çıkardı.hepsi yanlış çıkacak değil ya.ciddi bir enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz.pazartesi muhakkak doktora görünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?