Ağrıdan ölüyorum

Gecem gündüzüm birbirine karıştı, başım çatlıyor ağrıdan sersem gibiyim. Emzirdiğim için ağrı kesici ilaçlar almıyorum ama bugünkü sersemliğim bitirdi beni, ilaç almadan baş ağrısını nasıl geçirebilirim?
Göğüs ucu ağrılarım için sabırdan başka çarem yok sanırım emzirirken çok acıyor artık
göğüslerin için lanısoh krem almalısın. cok etkilidir.
başının ağrısı içinde soğuk kompres (buzu buzdolabı poşetine sonrada havluya sarıp) alnına, başının üzerine, ensene koy- az dursun-cek yöntemi ile baş ağrını giderebilirsin. oldukça etkilidir.

İncil'den bildiğiniz bir sure var mı :p
Teşekkür ederim şu baş parmak işaret parmağını deneyeceğim bi de duş alayım belki iyi gelir :):temizlik:

Incilde var mi terapi gibi gelen inciler ? Mesela okuduğunuzda sizi rahatlatan .

Parol kullanırdım bende. Bir de anason, adaçayı da iyi gelir.

Maxerin diye bir solusyon var naneli alnina ve şakaķlarina sürüyorsun agriyi aliyor hic bir yan etkisi yok. Bende hamileyim cok slk baş ağrısı çekiyorum ve bu solüsyonu kullanıyorum. Tavsiye ederim

Sıcak duş. .
Karanlık oda. .
Uyku,dinlenmek. .
Slow müzik . .
Kahve . .
Güle güle büyütün bebişi. .
:anne:

kizkurusu kizkurusu Şaşırmanızı anlamadım, bana gayet iyi niyetli ve tatlı bir diyalog gibi geldi aramızdaki. Neye şaşırdınız?

Bende de migren var canım şimdi sana hap söylesem icemezsin o yüzden başka en iyi gelen şeyi söyleyeyim. Mentollü migren bantları var git eczaneden al 5 lira bişey zaten ama o kadar rahatlatıyor ki anlatamam . veya onu da yapamıyorsan evde vicks varsa onunla masaj yaptir başına . Nane ve mentol kokusu baş agrisini kesiyor . Benim agri başlayınca 60 saatten aşağıya geçmiyor yani yaklaşık 2 gün ve gece agri yaşıyorum anca bunlar biraz agrimi hafifletip rahatlatıyor.
Kafamı duvarlara vurduğumu bile bilirim yani ne pis bi agridir o .Kafani soğuk suya sokabilirsin. Bana bitek bunlar iyi geliyor canım . İnsaallah ise yarar .

Ayy o baş ağrıları yok mu.

Çok geçmiş olsun missburc missburc

O elinin baş parmakla işaret arasında ki yeri sıkacaksın ama onun bi g noktası var :)
Öyle sıkmayla geçmez. Onu tutturabilirsen(canının inceden yanması lazim) 30 sn kadar bekle.

Başının tam olarak neresi ağrıyor?

Şakaklarin mi?
Kafanın arkası mi?
Başının üstü mü?
Üstü ağrıyor ya :kızgın:

göğüslerin için lanısoh krem almalısın. cok etkilidir.
başının ağrısı içinde soğuk kompres (buzu buzdolabı poşetine sonrada havluya sarıp) alnına, başının üzerine, ensene koy- az dursun-cek yöntemi ile baş ağrını giderebilirsin. oldukça etkilidir.
Uyku düzeni şaşınca ağrısı böyle başıma vuruyor. Bir de bebek ağlaması iyice ağrıtıyor neyse ki diğerlerine göre daha uslu bir bebek. Sesleri de ne kadar gür çıkıyor yahu :110:

Işıksız bir ortam.
Başına soğuk iyi geliyorsa biraz buz gezdir.
Bazılarına sıcak iyi gelir.

Duşunu aldıysan biraz rahatlarsın.

Nörologlar sesimizi duysun pls.
Duş aldım yine biraz daha rahatladım. Allahım göz altlarım şiş, maskara lekesi var berbat görünüyorum :mad::KK14:

Duş aldım yine biraz daha rahatladım. Allahım göz altlarım şiş, maskara lekesi var berbat görünüyorum :mad::KK14:

Amaan maskara da neymis den artık annesin anneeeğğ ona gore davran sürme o akan şeyleri :halay:

Hadi telefonu bırak azıcık gözlerini dinlendir yavrun uyanmadan, uyuyorsa tabi :anne:

Back
X