Ağrilarim yüzünden yatağa yapıştım lütfen yardımmm:(

BsrSmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
88
24
48
Hanımlar merhaba, kk nü takip ediyordum fakat yeni üye oldum benim duruş bozukluğundan kaynaklandığını düşündüğüm ağrılarım var sırtımın alt kısmında zaman zaman da belimde.Bir süredir oldukça fazlalaştı dik durmaya çalışıyorum ama başarılı olamiyorum ağrılarım gittikçe artiyor.Birkaç aydir da hamile kalmaya calisiyorum.Ağrilar git gide beni telaşlandirmaya basladi böyle bisey yasayan varsa lütfen yardimci olun yataktan kalkmak istemiyorum hangi doktora gitmeliyim lütfen yardımmm

Geçmiş olsun, yanlış bilmiyorsam ortopediye gitmelisiniz. Doktora gidip tedavinizi olduktan sonraya ertelemelisiniz çocuk konusunu çünkü hamileliktede ağrılar olabiliyor bazen, çok zorlanırsınız.

Tesekkür ederim, ciddi bir durum varsa, zor bir süreçse, uzun bir süre hamileliği ertelemem gerekirse diye kendimi yiyiyorum kaç gündür çok sağol desteğin için paylaşmak iyi geliyor korkarakta olsa reglimi bekleyip öyle doktora gidiyim diyorum.

Geçmiş olsun, Ortopedi bölümüne en yakın zamanda gözükmeniz gerekir.
Tesekkür ederim ortopedi mi fizik tedavi bölümü mü diye düsünüyordum ellanaz da sizde ortopedi dediniz çok tedirginim umarım iyi olur hersey çok sağol tekrar

Ben bilgisayar başı çalışıyorum ve çok fazla sırt ve bel ağrım oluyordu. Akşam eve gelince eşime yalvarırdım masaj yapması için hatta adam dayanamayıp bana masaj koltuğu bile aldı.
2 aydır istirahatliyim hamilelikten dolayı, hiçbir ağrım yok.

Umarım sizin de böyle bir durumunuz vardır.

Cok gecmis olsun.bende sizin gibiydim.yani okadar olmasada durus bozuklugundan dolayi omuzlarim sirtim agriyodu.drlara gittim.omuzlarimdan igne falan yaptilar seans seklinde.ama cokda iyi gelmedi.agriyi hafifletti ama durusum duzelmiyodu.hafif kambur duruyodum ve istesemde dik duramiyodum.istanvuldamisin bilmiyorum ama sislietfal var burda.o hastanenin sokaginda ortepedik malzemeler satan dukkanlar var.tam isimlerini bilmiyorum.oraya gittim daha oncede netten arastirdim.sirtini dik tutacak bisey aldim.sir kisminda iki tane destegi var.kollarindan geciriyosun belinden bagliyosun sirtina destek oluyooluyo.kollarini gerdigi icin kambur duramiyosun.bana cok iyi geldi.durusum duzeldi.agrim kalmadi.kiyafetin altinda sirittigi icin evde kullandim.bi arastir tavsiye ederim.

Allah kucağınıza almayı nasip etsin ins.:) Ben uzun süredir çalışmıyorum ve küçüklüğümden gelen bir alışkanlik bu dik durmama sırtım eğik duruyor dik durmaya çalışiyorum ama aklima geldikce oluyor .eskiden önemsemiyordum bu kadar ağrılar baslayınca tedirgin oldum iyice.Umarım sizin gibi rahatlarım bende en kısa zamanda bebeğimde gelir ins.:)

Tesekkür ederim ortopedi mi fizik tedavi bölümü mü diye düsünüyordum ellanaz da sizde ortopedi dediniz çok tedirginim umarım iyi olur hersey çok sağol tekrar

Geçmiş olsun arkadaşım. Önce beyin cerrahına gitmelisin. Onlar bakacaklar neyin var, sonra fizik tedaviye gönderecekler seni.

Ortopedi bölümüne mi gitmistiniz?Bursa'da yaşıyorum burda ki dükkanlara bakabilirim.Ağrılarının geçmesine sevindim ve ümitlendim:)Tesekkür ederim bunları duymak bile moral oldu.

Geçmiş olsun arkadaşım. Önce beyin cerrahına gitmelisin. Onlar bakacaklar neyin var, sonra fizik tedaviye gönderecekler seni.

Teşekkür ederim beyin cerrahının bu rahatsızlıklarla ilgilendiğini bilmiyordum tecrüben varsa paylaşırsan sevinirim.

Ayni durumdayiz bi saat oldu hastaneden geleli d vitamini eksikligi dyrus bozuklugu boyun duzlesmesi bu ucude yaparmis ilaclarimi verdi fizik tedavi verdi omrum olursa bi kac ay sonra bende istiyorum cocuk ama korkuyorum ya bu agrilarla daha beter olursam diye egzersiz verdi bide spora basladim bakalim iyi bi fizikciye gorunmeni tavsiye ederim.gecmis olsun

Teşekkür ederim beyin cerrahının bu rahatsızlıklarla ilgilendiğini bilmiyordum tecrüben varsa paylaşırsan sevinirim.

Boyun, omurilik ve bel ağrılarına beyin cerrahı bakarmış. Bende de omurilikte şekil bozukluğu, biraz kambur ve bel fıtığı var. Bel fıtığı hariç pek zararları yok gözle görülür durumda değiller ama arada sırt ağrısı oluyor bende de.

Çok tesekkür ederim arkadaşlar hepimize geçmiş olsun ins.en kısa sürede atlatırız sonrada bebeklerimizi kucağımıza alırız:)Muayene aşamasında röntgen istiyorlar mı? Bunu bilmediğim icin reglimi bekliyim diyorum ne dersiniz?

git bir doktora gorun, bel fitigi falan olmasin?

agri sadece belinde mi?

hareket ettikce artiyor mu?

otururken mi rahatsin, ayakta mi?

eger agri belinden kalcana veya bacaklarina vuruyorsa, hareket ettikce artiyorsa, ayakta daha rahatsan, beyin cerrahina git.

diger turlu, ortopediye

Geçmiş olsun. Bir an önce ortopedi servisine gitmelisiniz. İnşallah tez vakitte iyileşir çocuk sahibi olursunuz.

reglle rontgenin ilgisi yok ki

Rontgen isterler sorun gorurse emarda ister ona da gun verirler bir an once randevunu al ben bugun kedical parktaydin fomarada bursadaymisin madem emre beye gittim ilgili bir doktor fizik tedavici tavsiye ederim sabah dokuzda girdim ogleden sonra bitti isim sansliydim isten izin aldim dedim yoksa siraya girersin baya beklersin emar ve kan tahlillerine 134 lira odedim ozelin problemi ucreti ama devlete gidersende emar icin aylar sonrasina gun veriyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…