Ağrilarim yüzünden yatağa yapıştım lütfen yardımmm:(

Pardon telden yaziyorum yanlis yazmisim medical park diyecektim

Sağolun arkadaşlar reglimi beklememin sebebi röntgen veya mr isterse hamileysem zararli diye bekliyorum.Yardımlariniz icin tesekkür ederim gidicem kısmetse doktora bekliyorum simdi medical park i da degerlendiricem sonuçlarida burdan yazarim yine

agri sadece belinde mi?

hareket ettikce artiyor mu?

otururken mi rahatsin, ayakta mi?

eger agri belinden kalcana veya bacaklarina vuruyorsa, hareket ettikce artiyorsa, ayakta daha rahatsan, beyin cerrahina git.

diger turlu, ortopediye

Ağrı sırtımda alt kisimlarinda bazen belimde de oluyor ayakta fazla kaldikca artiyor bacaklarimda fln olmuyor ortopediye gidicem heralde cok teşekkür ederim

Geçmiş olsun. Bir an önce ortopedi servisine gitmelisiniz. İnşallah tez vakitte iyileşir çocuk sahibi olursunuz.

Tesekkür ederim arkadaşım ins.iyilesirim Allah banada isteyen herkese de hayirli evlatlar nasip etsin ins.

bana kalırsa ortopedi değil beyin sinir cerrahisiyle alakalı durum

Ortopedi bölümüne mi gitmistiniz?Bursa'da yaşıyorum burda ki dükkanlara bakabilirim.Ağrılarının geçmesine sevindim ve ümitlendim:)Tesekkür ederim bunları duymak bile moral oldu.

Yok canm ortapediye diil fizik tedavi bolumune gitmistim.ama bana o aleti onlar vermedi ben kendim buldum.arastirma hastanelerinin cevrelerinde oluyo boyle dukkanlar.sen bi git anlat derdini dik durmak icin sırtlık de.sirtina destek oluyo.ins bulursun.tekrar cok gecmis olsun.

Canm ama senin belin agriyomus.benm soyledigim sey bele bi faydasi olmaz.sen once bi dra git.bel fitigi olabilir.allah korusun.benm anneme var bel fitigi sirtida agriyo.bence beyin ve sinir cerrahiye git.biyle seylere onlar bakiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…