Agrılı cinsel ilişki ve zevk almama

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
Kocami seviyorum. Cinsellik disinda evliligimizde sorun yok. Ön sevisme, zevk aldigim seyleri yapmasinda falan da sorun yok. Gel gör ki birlesme esnasinda agri oluyor ve ben zevk almak icin naparsam yapayim alamiyorum. Baslarda cinsel iliskide agri normal mi? Zevk alma zamanla mi olur? Ya da doktora mi gitmem gerekir?

Ne kadarlık evlisiniz? Kendimden örnek verecek olursam başlarda hiç zevk alamıyorum. Ne nedir nasıldır daha Bi bilgim yoktu. Zaman geçtikce kavradjm ve zevk almaya arzuylamaya başladım.

Benimde cok agrılı gecmisti. Bu hissettigim agrı ve acıya dayanamaynca doktora gittim sonra bende vaginal septum oldugu tespit edildi guvenmeyip 3doktora gittim 3de ameliyat diyince oldum su an sorun yok acaba sizde de septum olabilir mi

Ne kadarlık evlisiniz? Kendimden örnek verecek olursam başlarda hiç zevk alamıyorum. Ne nedir nasıldır daha Bi bilgim yoktu. Zaman geçtikce kavradjm ve zevk almaya arzuylamaya başladım.
Aslinda 6 yildir evliyim ama vajinismus nedeniyle 3 yil iliski olmadi. Diger 3 yila da 2 cocuk sigdirinca hamilelikti, lohusalikti, esimde cinsel isteksizlikti falan derken düzenli bir iliskimiz olamadi. Hala da düzenli degil zaten 😔

Benimde cok agrılı gecmisti. Bu hissettigim agrı ve acıya dayanamaynca doktora gittim sonra bende vaginal septum oldugu tespit edildi guvenmeyip 3doktora gittim 3de ameliyat diyince oldum su an sorun yok acaba sizde de septum olabilir mi
Bilmem hic duymadim. Baska velirtisi var mi?

Aslinda 6 yildir evliyim ama vajinismus nedeniyle 3 yil iliski olmadi. Diger 3 yila da 2 cocuk sigdirinca hamilelikti, lohusalikti, esimde cinsel isteksizlikti falan derken düzenli bir iliskimiz olamadi. Hala da düzenli degil zaten
Hemen çocukların olması kötü olmuş cinsel anlamda.. Çocuklar büyüdükçe ilişkiniz ilerler umarım. 2.bebegim 7 aylık biz bile yeni yeni düzene giriyoruz ilişki olarak.

Back
X