Doğuma Hazırlık Ağrılı kasılmalarınız başladıktan kaç hafta sonra doğum yaptınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Canım o bendede oluyor.Bebek büyüdükçe yeri daralır daha az hareket eder derler ama bazen acıyor vurduğu yerler.Karnım bir tarafa yamuluyor şekilden şekile giriyor.Olsun hareket etsinler ben razıyım acı vermesine.Keyif veriyor onun tekmeleri.Bağırsaktan sesler geliyor benimde sanırım üşütmüşüm çünkü gaz sorunuda yaşıyorum.Dün gece kasıklarım böbreklerim sırtım belim çok ağrıdı.Sıcak tutunca hafifledi.Sık sık wc ye gidip az yapınca ve aşağıda sürekli idrar yapma isteği hissedince anladım ayaklarımı üşüttüğümü.Sende dikkat et farkında olmadan üşütmüş olabilirsin ayaklarını.

megraynn merhaba bu ksılmalardan ne zman sonra doğum yaptın benimde senin anlattığın tarzda kasılmalar oluyor umarım erken gelmez.

kasıklarımda ve belimde özellikle akşam ve gece ağrılar oluyor ama şiddetli değil acaba doğumum cok mu yakın ???????????????
38. haftam bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…