Ya sormayın kızlar gece uykusundan korkar oldum benim özellikle yatarken oluyo iki kasığımda bi sancıyla başlıyo bebeğin başı aşşağıya baskı yapıyomuş ya rahmin hamilelikten önce durduğu yerde batma tarzında ağrı ama geçmek bilmiyo sonra pubin kemiğim ve pelvisim acayip ağrıyo önce sağa sola açılma sonra aşşağı doğru baskı tarzında en sonunda basenlerimden başlayıp bileğime kadar gelen krampa benzer bi ağrıyla son buluyo gecede 10 15 kez uyanıyorum daha 34. Haftamdayım bunlar yalancı doğum sancısımı bilmem ama eğer öyleyse çok korkuyorum doğumdan nasıl dayanıcaz allah hepimize kolaylıklar versin
benımde arada bi oluyo 26 haftallıkkende vardı bnde gece sağıma ya soluma dönüceğim zamn çok acı çekiyorum hem kasıklarım hem kalça kemiğim inanılmaz ağrıyo.allah yardımcımız olsun.
arkadaşlar bugün hep 15 dakkada bir kasılmam oldu hafif ağrılı ve doktoruma mesaj atdım kongredymişyarına kadar devam ederse nst gir doğum başlamış olabilir illaki ağrıbekleme dedi .hakkımızda hayırlısı olur işallah a.s.
arkadaşlar bugün hep 15 dakkada bir kasılmam oldu hafif ağrılı ve doktoruma mesaj atdım kongredymişyarına kadar devam ederse nst gir doğum başlamış olabilir illaki ağrıbekleme dedi .hakkımızda hayırlısı olur işallah a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?