- 23 Kasım 2021
- 337
- 40
- 28
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, bu mesanede sistoskopi sonucu kronik nonspesfik ne demek oluyor acaba, bunu merak ettimKızlar merhaba. Sürekli kasık agrım ve karnımın ıcı cok ama cok yanıyır. Sisteskopimde kronik nonspesfik intersistiyel sistit geldi tanım. Bununıcın mesaneden sonda ile ilaç veriyolarmıs. Boyle bır sey basına gelen var mı? Nasıl
Anladım, insterstisyel sistit aslında diğer adı. Çok geçmiş olsun. Ben diyet yaparak iyi duruma geldim. Diyet le tedaviye başlayabilirsinizOnu henuz bende bılmıyorum ama kronık sıstıtmısım mesanem kıprkırmızı yara var
Çok teşekkür ederim sizde sisteskopi mi oldunuz mesanede yara mı vardı? Bende diyat yapacagım onerecegınız bır sey olur muAnladım, insterstisyel sistit aslında diğer adı. Çok geçmiş olsun. Ben diyet yaparak iyi duruma geldim. Diyet le tedaviye başlayabilirsiniz
Bende sistoskopi oldum. İlginç bir şekilde benim mesanede hiçbir sıkıntı görünmedi. Ama ağrılı mesane sendromu hastalığının bütün belirtilerini en kötü haliyle yaşadım malesef aylarca...Çok teşekkür ederim sizde sisteskopi mi oldunuz mesanede yara mı vardı? Bende diyat yapacagım onerecegınız bır sey olur mu![]()
Geçmiş olsun bende 5 aydır çekiyorum sık idrara çıkma yanma baskı çok Dr. Gezdim en sonda özele gittim endometriozis çikolata kisti tanısı konuldu . 4. Evresine gelmişim ve ameliyat dedi ama yaşımdan ötürü geçici menopoz iğnesi vuruldum fakat şikayetlerim devam etti özelikle mesane sıkıntısı en son artık tak etti canıma Dr. Gittim beni ürolojiye yönlendirdi ve üç gün önce sistoskopi yapıldı mesane duvarımda enfeksiyon yara varmış Dr. Yaktı sonra uyandığımda sonda takılıydi inanılmaz bir yanma baskı fenaydı o gece hastanede yattım bir hafta sonra yine gel dedi bir ilaç salacaklar mesaneye öyle dedi antibiyotik verdi iki haftalık tedavi üç gün oldu işlem göreli fakat dün kanama oldum sancım yanmam baskı hala mevcut pzrtsi bekliyorum sabırlaKızlar merhaba. Sürekli kasık agrım ve karnımın ıcı cok ama cok yanıyır. Sisteskopimde kronik nonspesfik intersistiyel sistit geldi tanım. Bununıcın mesaneden sonda ile ilaç veriyolarmıs. Boyle bır sey basına gelen var mı? Nasıl kurtuldunuz
Kızlar merhaba. Sürekli kasık agrım ve karnımın ıcı cok ama cok yanıyır. Sisteskopimde kronik nonspesfik intersistiyel sistit geldi tanım. Bununıcın mesaneden sonda ile ilaç veriyolarmıs. Boyle bır sey basına gelen var mı? Nasıl kurtuldunu
Mrb bende sisteskopi oldum. Lökoplaki varmis. 4 gun once yaktilar. Hastaneden ciktidan 3 gun sonra yanmalarim başladı sık cikiyorum tuvalete. Siz suan ne durumdasnzBende sistospki oldum ağrılı mesane kronik sistit tanım bana da Dr. Bir hafta sonra mesaneden ilaç vereceğini söyledi nasıl bir şey bilmiyorum tek bildiğim şuan ağrıdan kivrandigim![]()
Merhaba bende de lökoplaki varmış ilk sistoskopiyi yapan doktorum kanattığını söyledi. Şimdi mesaneme ilaç veriliyor yine ağrılarım devam ediyor. Sizinki de ağrılı mesane mi doktorunuz bir şey dedi mi? Ben bu sebepten beş gün hastanede yattım. Geçmezse yakacağını söyledi doktorum. Size ilaç verildi mi Elmiron falan? Evet sistoskopi sonrası enfeksiyondan öyle yan etkiler olur. Siz ne zamandır böylesinizMrb bende sisteskopi oldum. Lökoplaki varmis. 4 gun once yaktilar. Hastaneden ciktidan 3 gun sonra yanmalarim başladı sık cikiyorum tuvalete. Siz suan ne durumdasnz
Bisey demedi doktor. Sadece antibiyotik verdi. Birde lokoplakiden ornek almislar. 3 hafta sonra sonuc cikar dedi. Ozman bakalim ne diyecek. Ya bende sey var sanki mesane cikis yerinde batmami desem agrimi desem yanmami desem bilemiom. Boyle bisey var sizdedebu sikayet varmiMerhaba bende de lökoplaki varmış ilk sistoskopiyi yapan doktorum kanattığını söyledi. Şimdi mesaneme ilaç veriliyor yine ağrılarım devam ediyor. Sizinki de ağrılı mesane mi doktorunuz bir şey dedi mi? Ben bu sebepten beş gün hastanede yattım. Geçmezse yakacağını söyledi doktorum. Size ilaç verildi mi Elmiron falan? Evet sistoskopi sonrası enfeksiyondan öyle yan etkiler olur. Siz ne zamandır böylesiniz
benim kullanmadığım antibiyotik kalmadı geçmedi antibiyotik ile. Sürekli enfeksiyon var. İdrarda kültür olmuyordu sizde nasılBisey demedi doktor. Sadece antibiyotik verdi. Birde lokoplakiden ornek almislar. 3 hafta sonra sonuc cikar dedi. Ozman bakalim ne diyecek. Ya bende sey var sanki mesane cikis yerinde batmami desem agrimi desem yanmami desem bilemiom. Boyle bisey var sizdedebu sikayet varmi
Bende üreme yok. Sisteskopi ile girip yakma işlemi yapildi. Infex adinda antibiyotik verdi. Bende yanma falan yok. Sanki mesanede bisey var batiyo gibi. Yakma işlemi olali 1 hafta oldubenim kullanmadığım antibiyotik kalmadı geçmedi antibiyotik ile. Sürekli enfeksiyon var. İdrarda kültür olmuyordu sizde nasıl
Bana önce sisteskopi ile bakildi. Lökoplaki varmiş 2 bucuk cm kadar beyaz plakalar varmiş.burayi yakacagiz dediler. 1 hafta once hastanede yakma işlemi yapildi.1 gun hastanede kaldm. Belden aşsagi uyusturup yaktilar. Ama hala bende batma var gecermj bilmiyorum. Yeni oldugu icinmi bilemedim batma oluyor halaBende de yanma yok. Sürekli mesanemde sızı var batma böyle. Karnın yan tarafı oluyor işte. Aynıyız sizinle. Sistoskopi sonrası enfeksiyon olmasın diye o antibiyotiği yazmış doktorunuz. Yakmadan iyileşirmiymiş peki sordunuz mu? Benimde yakma işlemi olacak çünkü mesaneye verilen ilaçla geçmediSiz idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle mi sistoskopi oldunuz peki?
Benim karnimda batma degilde. Idrarimizin geldigi yerde batma var.sol tarfi hattaBen iki kere oldum biri kanattı diğeri baktı işte