• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrılı mesane sendromu, intersistiyel sistit

Benim karnimda batma degilde. Idrarimizin geldigi yerde batma var.sol tarfi hatta
Size tanı işlemi konulmadı mı. Bana dedi doktor ağrılı mesane seninkisi ondan böyle ağrı oluyo. Geçer inşallah seninkisi de. Bende beş gün yatmıştım hastanede ah ah keşke geçseydi. Yakma işleminden sonra da mı hastanede yatmak gerekiyor ay yaaa :( hemen eve gitme olmuyor mu. Sizinde ağrılı mesane büyük ihtimalle öyle sizin gibi olan çok var

Size tanı işlemi konulmadı mı. Bana dedi doktor ağrılı mesane seninkisi ondan böyle ağrı oluyo. Geçer inşallah seninkisi de. Bende beş gün yatmıştım hastanede ah ah keşke geçseydi. Yakma işleminden sonra da mı hastanede yatmak gerekiyor ay yaaa :( hemen eve gitme olmuyor mu. Sizinde ağrılı mesane büyük ihtimalle öyle sizin gibi olan çok var
1 Gun kaliniyor hastanede.doktor size soyledimi. Yakma işleminden sonra agrili mesane geciyormu. Benden örnekte aldilar.patoloji 2 hafta sonra cikacak sanirim sonuca gore teşhisi koyar

Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz

1 Gun kaliniyor hastanede.doktor size soyledimi. Yakma işleminden sonra agrili mesane geciyormu. Benden örnekte aldilar.patoloji 2 hafta sonra cikacak sanirim sonuca gore teşhisi koyar
Onu bilmiyorum ben sorarım doktoruma gittiğimde. Öncekini özelde yaptırdım doktor anlamadı. Şimdi üniversite hastanesinde tedavi görüyorum ben. Size sistoskopi sonrası demesi lazımdı doktorunuz. Benimkisi bana söyledi ağrılarımı da tarif ettim. Dedi seninkisi ağrılı mesane her ürolog bunu göremiyor malesef

Ins.yakma işleminden 3 gun sonra batma ve agri oldu bende hala devam ediyor.sizinle iletisimde olalim. Destek olur fikir paylasimi yapariz.ben ankara egitim araştiŕma hastanesine gidiyorum. Siz hangi hastane
Yakma işleminden sonra oluyormuş o benim ilkinde de olmustu. Gerçekten üniversite hastaneleri daha iyi. Ankara’daki doktorlarda iyidir bence. Ben çok doktora gittim ah ah. İstanbulda Tahir Karadeniz varmış o da iyi diyorlar. Olur haberleşiriz inşallah iyi olmak ümidiyle

Yakma işleminden sonra oluyormuş o benim ilkinde de olmustu. Gerçekten üniversite hastaneleri daha iyi. Ankara’daki doktorlarda iyidir bence. Ben çok doktora gittim ah ah. İstanbulda Tahir Karadeniz varmış o da iyi diyorlar. Olur haberleşiriz inşallah iyi olmak ümidiyle
Youtubeden lökoplaki ameliyati yazin.bi doktor var istanbulda cuneyt adi. Onuda siz bi arastirin istanbuldaysanz

Youtubeden lökoplaki ameliyati yazin.bi doktor var istanbulda cuneyt adi. Onuda siz bi arastirin istanbuldaysanz
Çok araştırdım canım izledim tüm videoları evet o doktoru da duydum. Hepsinin yöntemi farklı işte. Tahir bey yaktıktan sonra botoks işlemi de yapıyormuş sanırım. Ben kendi doktoruma da soracağım gerek görür mü bilmiyorum. Yok ben Diyarbakırdayım tayinden dolayı geldik. Burda gitmediğim doktor kalmadı en son bir tane iyi buldum inşallah iyileştirir ya🥲 size yakın diye söyledim Tahir beyi. Ama Ankara’nın doktorları da iyiymiş. Hakkı perk duydum en iyi ürologlardsn. Eğer sizin geçmezse ona bir uğrayın bence. Bir gelişme olursa haber veririm size geçmiş olsun ❤️

Mrb ne iyim ne kotuyum açikcası ara ara batma oluyor mesanede nasil desem sanki bişey asılı gibi çekiyor.yanmam falan yok ama akşamlari sık idrara cikiyorum. Ama ben fazla su içiyorum ondanmi bilemedim. Siz ne durumdasiniz
Kontrole gittiniz mi yakma işleminden sonra acaba? Bende de gece sık idrara çıkma devam ediyor. Bende çok su içiyorum. Ağrım var canım ara ara çok oluyor. Geçse de kurtulsak Allahın izniyle ya

Kontrole gittiniz mi yakma işleminden sonra acaba? Bende de gece sık idrara çıkma devam ediyor. Bende çok su içiyorum. Ağrım var canım ara ara çok oluyor. Geçse de kurtulsak Allahın izniyle ya
Gittim. 6 ayda bir mesane ultrasonu verdi. Alinan dokuda patoloji sonucuna göre metaplati skuamoz çıkmış. Bu yuzden 6 ayda bir mesaneye ultrasonla bakilacak.

İlaç içiyor musunuz suan inşallah iyilesşiriz ya bende suan hastaneden geliyorum

Back
X