Ağrılı mesane sendromu (interstisyel sistit)

Mesane içine ilaç verilmedi elmiron isimli bir ilaç verdi doktorum günde 3 kere 1 yıl boyunca kullanacağım.şu an 4. Aydayım
Merhaba, sizde sistoskopi sonrası artan yanmalar düzeldi mi? Sistoskopi sonrası daha kötü oldum diyenler var da korktum açıkçası

Merhaba lar, nasıl oldunuz

Merhaba anneniz düzeldi mi sizde mi ağrılı mesane hastasısınız ?

Devlet hastanesinde mi botoks yapıldı acaba ? Bide siz mi istediniz doktor mu önerdi yoksa. Sistoskopi sonucunda ne gelmişti. Bende lökoplaki varmış ondan sürekli enfeksiyon oluyorum
Hacettepe üniversitesi Hastanesi'nde yapıldı doktor o şekilde uygun gördü öncesinde geçen yıl sistoskopi.yaoilmisti duzelmeyince bu sene sistoskopi ile botox yaptı tekrar. Arada mesane için fizik tedavi gördü ve ilaç kullandı bir süre ama sonuç alamadığı için bir daha ameliyat oldu

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Bende doktoruma söyleyeceğim uygun görürse bana da yapsın. Mesaneme ilaç veriliyor ama öylr çok faydasını göremedim malesef. Allah herkese şifa versin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…