- Konu Sahibi istanbulda
-
merhaba arkadaşlar.
belki diyeceksinz hediyenin büyüğü küçüğü olmaz madem yapmasaydın.
haksızmıyım sinirlenmekte.
bitane kuzenim var. zamanında o çalışmadığı ben çalıştığım için sürekli beni beni yontmaya çalışan ay canım şunu istedi diyip lokantaya sokan sanki ben mecburmuşum gibi ödemeye geri çekilen neyse bunlar helali hoş olsun.
gayet zengin bi koca buldu kendine. çalışmadığı halde eşi arabasına kadar aldı bunları yazıyorum ki durumunu bilin diye.
3 ay arayla doğum yaptık ikimzinde kızı oldu. o benden önce yaptı halamın kızıdır dedim gittim . doğum için annesinin evine memleketimize gelmişti .kızına bebek künyesi bozdurdum .ya takarken ne bi zahmet etmişsin dedi nede bi teşekkür etti
benim kızım 1 yaşını geçti başka şehirde olduğu için anca gelebildi kızıma .belliki kendi kızına hediye gelmiş pazar işi ki bedeni bile artık benim kızma olmayacak bi takım almış gelmiş.
o kadar bozuldum ki.
hediye illaki karşılıkmı olacak diyeceksiniz ama buda karşılığı değil ama sinirimden ağladım. çünkü geçmişte yaptıklarını düşündüm. yumuşak bi insan olduğum için herkesin bana haksızlık yapmasından. ben herkes için elimden geleni yaparken insanların beni kullanmasından bıktım.
o kadar sinirlendim ki bilmiyorum haram edilirmi haram olsun dedim.
ya hiç değilse çocuğa yaşına uygun bişey getirmezmi insan.
çok hakLısın gerçekten bu Konuda evet olay büyüklüğü küçüklüğü değil hediyenin... Ama enazından değer verdiğini göster tamam durumun var ama almak istemedin ozaman dalga geçer gibi böyle birşey gtrceğine canım birşeyde alamadım kusuruma bakma bidaki gldiğimde alıyım de... yada nebiliyim yine pazar malı al ama üzerine uygun birşey al ... olsun sen yinede haram etme hiç birşeyi... her koyun kendi bacağından asılır boşver. büyüklük sende kalsın buyüzdende kendini üzmene değmez
merhaba arkadaşlar.
bitane kuzenim var. zamanında o çalışmadığı ben çalıştığım için sürekli beni beni yontmaya çalışan ay canım şunu istedi diyip lokantaya sokan sanki ben mecburmuşum gibi ödemeye geri çekilen neyse bunlar helali hoş olsun.
gayet zengin bi koca buldu kendine. çalışmadığı halde eşi arabasına kadar aldı bunları yazıyorum ki durumunu bilin diye.
3 ay arayla doğum yaptık ikimzinde kızı oldu. o benden önce yaptı halamın kızıdır dedim gittim . doğum için annesinin evine memleketimize gelmişti .kızına bebek künyesi bozdurdum .ya takarken ne bi zahmet etmişsin dedi nede bi teşekkür etti
benim kızım 1 yaşını geçti başka şehirde olduğu için anca gelebildi kızıma .belliki kendi kızına hediye gelmiş pazar işi ki bedeni bile artık benim kızma olmayacak bi takım almış gelmiş.
o kadar bozuldum ki.
hediye illaki karşılıkmı olacak diyeceksiniz ama buda karşılığı değil ama sinirimden ağladım. çünkü geçmişte yaptıklarını düşündüm. yumuşak bi insan olduğum için herkesin bana haksızlık yapmasından. ben herkes için elimden geleni yaparken insanların beni kullanmasından bıktım.
saol canım gerçekten çok üzüldüm. eşimden bile utandım. sen ona altın yapmamışmıydın dedi Allahtan boşver dedi.
akşam geldi gece üzüntümden uyyamadım desem inanırmısınız
cok ayıp olmus bızde kuzenlere bız hem ceyrek altın hemde guzel markalı bır bebek tkaımıa lırız gezmelık
bırde pıjemasını gene kalıtelı
durumu olsun olmasın hep boyledır
yağtıgı cok ayıp
ben bır arkadasıma bılekuru bebek kıyafetı goturmedım hıc
kalkdıkı yasına uymayacak bırde
bebek kunyesı bozdurdum dedınız o ne demek oluyor?
herşeyi geçtim biz hala dayı kızıyız . sen doğum yapmamış olsan ben sana yapmamaışbile olsam insan dayısın kızına öle bi hediye getirirmi?
onun aldığın uzuktan arkadaşlarım bile almadı kızım için
merhaba arkadaşlar.
Belki diyeceksinz hediyenin büyüğü küçüğü olmaz madem yapmasaydın.
Haksızmıyım sinirlenmekte.
Bitane kuzenim var. Zamanında o çalışmadığı ben çalıştığım için sürekli beni beni yontmaya çalışan ay canım şunu istedi diyip lokantaya sokan sanki ben mecburmuşum gibi ödemeye geri çekilen neyse bunlar helali hoş olsun.
Gayet zengin bi koca buldu kendine. çalışmadığı halde eşi arabasına kadar aldı bunları yazıyorum ki durumunu bilin diye.
3 ay arayla doğum yaptık ikimzinde kızı oldu. O benden önce yaptı halamın kızıdır dedim gittim . Doğum için annesinin evine memleketimize gelmişti .kızına bebek künyesi bozdurdum .ya takarken ne bi zahmet etmişsin dedi nede bi teşekkür etti
O kadar bozuldum ki.
Hediye illaki karşılıkmı olacak diyeceksiniz ama buda karşılığı değil ama sinirimden ağladım. çünkü geçmişte yaptıklarını düşündüm. Yumuşak bi insan olduğum için herkesin bana haksızlık yapmasından. Ben herkes için elimden geleni yaparken insanların beni kullanmasından bıktım.
O kadar sinirlendim ki bilmiyorum haram edilirmi haram olsun dedim.
Ya hiç değilse çocuğa yaşına uygun bişey getirmezmi insan.
saol canım gerçekten çok üzüldüm. eşimden bile utandım. sen ona altın yapmamışmıydın dedi Allahtan boşver dedi.
akşam geldi gece üzüntümden uyyamadım desem inanırmısınız
merhaba arkadaşlar.
o kadar bozuldum ki.
merhaba arkadaşlar.
o kadar bozuldum ki.
"Sağ elin verdiğini sol el görmemeli" iken siz zamanında yaptığınız şeyleri burada yazıyorsunuz. Bunu yapmayın bence, hiçbir yerde hiçbir zaman. O zaman size ihtiyacı vardı yada yoktu, sömürdü yada sömürmedi. Gönlünüzün güzelliği diyelim geçelim. Olan olmuş
Bir beklenti içine girdiniz ve gelen hediye bu beklentinin çok çok altında çıktı. Hayatımızın her anında beklentilerimizi minumumda tutarsak çok daha mutlu oluruz, emin olun
Siz kendi gönlünüzü rahat ettirecek türden bir hediye ile onun gönlünü hoş ettiniz. Sizin için bu kâfi aslında. Durup düşündüğünüzde herkesin kendi yaptıklarından mesul olduğunu göreceksiniz. Az veren candan çok veren maldan cancazım. Tatlı canınızı sıkmayın böyle şeylerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?