ağrısız günlerimi geri istiyorum

Heytttt be

Vız gelir tırıs gidersiniz
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
43.727
116.256
798
selam arkadaşlar.3 aydır sol bacağımda geçmeyen ağrı vardı.Mr muayene şu bu derken belfıtığı teşhisi kondu.Ağrı kesiciler fayda etmeyince 2 haftadır fizik tedaviye başladım.doktorum haftada 3 gün önerdi ama ağrılarım azalmadı fazla.Damdan düşenin halini damdan düşen anlar diyerekten var mı aranız da bu derdi çeken önerileri olanlar.Şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun çok kişide var bu bel fıtığı , fizik tedavi de etkisini bitince gösterir diye duymuştum illa ki agrida hafifleme olur

canım bel fıtığı yüzünden 1 ay hiç kıpırdayamadan yatmış biri olarak sana sadece sabret diyorum.Fizik tedavi esnasında dhücreler harekete geçtiği ve yapılan işlemden dolayı kan dolaşımı hızlandığı için ağrılar daha da artıyor.sakın tedavini bırakma bittikten bir hafta sonra filan yeniden doğmuş gibi oluyosun.Dr.la görüşüp tedavi seanslarından sonra ağrı kesici yapmalarını iste ben öyle yapmıştım.fakat kesinlikle seanstan sonra üşütme.ve bundan sonra hep ama hep koruyacaksın kendini çünkü tam geçmesi imkansız ancak dikkatli yaşarsan ağrısız olursun.çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun..

Anneminde bel fıtığı var. Annem de uzun yıllar bu ağrıları, sancıları yaşadı.

Fizik tedaviye gitti o da. İğne, ilaç, krem yazıyor ağrı olduğu dönemlerde doktoru.

Maalesef ara ara kendini üşüttüğü zaman, zorlu işler yaptığı zaman, ağır eşyalar kaldırdığı zaman yine beli tutuluyor. Kıpırdayamıyor bile. Wc'ye bile işkence çeke çeke gidiyor. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.

Çok şükür kendine dikkat ettiği zaman ağrısı olmuyor. Ev işi yaptırmıyoruz, kendini zorlayacak ağır eşyalar falan taşıtmıyoruz. Kendini sürekli sıcak tutuyor yani yeleğini, çorabını soğuk zamanlarda daima giyer, korsesini takar.

Bu ağrı öyle hemen de geçmiyor. Belli bir zaman sürüyor bu ağrıların geçmesi maalesef. Kendine her zaman dikkat et.

İnşaAllah sıkıntın en kısa zamanda gider. Allah yardımcın olsun.. Allah şifanı versin..

1) yuzme 2) yuruyus 3)yoga 4) pilates 5) alexander technique
Hic durmayacak hareket edeceksiniz. STRETCHING. Cok onemli.
Stresli ani hareketlerde bulunmayacaksiniz
Kilo verecek ve bol su iceceksiniz.

Ben cocuklugumdan beri bel agrisi cekiyorum. Belimde yok yok nerdeyse duzlesme fitik en sonunda boyun fitigi da cikti. Fizik tedavi aldim ama bos, geceleri 'u' seklinde yatarsam ancak rahat ediyorum.
Ben kendime bakmadim ama sen bak faydasini gorursun umarim.

Agrilariniz hafifleyince haftada 2 gun yuzmeyi deneyin ,
Benim bel ve boyun fitigim ,boyle yok oldu ,
Kaslar kuvvcetlendikce toparliyorsunuz ,
Gecmis olsun

Kayınpederim bel fıtıgı nedeniyle aksayarak yürümeye başlamıştı
Akapunktur tedavisiyle atlattı
Allah sizede şifa versin

Geçmiş olsun..

Anneminde bel fıtığı var. Annem de uzun yıllar bu ağrıları, sancıları yaşadı.

Fizik tedaviye gitti o da. İğne, ilaç, krem yazıyor ağrı olduğu dönemlerde doktoru.

Maalesef ara ara kendini üşüttüğü zaman, zorlu işler yaptığı zaman, ağır eşyalar kaldırdığı zaman yine beli tutuluyor. Kıpırdayamıyor bile. Wc'ye bile işkence çeke çeke gidiyor. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.

Çok şükür kendine dikkat ettiği zaman ağrısı olmuyor. Ev işi yaptırmıyoruz, kendini zorlayacak ağır eşyalar falan taşıtmıyoruz. Kendini sürekli sıcak tutuyor yani yeleğini, çorabını soğuk zamanlarda daima giyer, korsesini takar.

Bu ağrı öyle hemen de geçmiyor. Belli bir zaman sürüyor bu ağrıların geçmesi maalesef. Kendine her zaman dikkat et.

İnşaAllah sıkıntın en kısa zamanda gider. Allah yardımcın olsun.. Allah şifanı versin..

çok teşekkür ederim.hepimiz bi an önce sağlığımıza kavuşuruz umarım

Ben cocuklugumdan beri bel agrisi cekiyorum. Belimde yok yok nerdeyse duzlesme fitik en sonunda boyun fitigi da cikti. Fizik tedavi aldim ama bos, geceleri 'u' seklinde yatarsam ancak rahat ediyorum.
Ben kendime bakmadim ama sen bak faydasini gorursun umarim.
çok geçmiş olsun.ben de 2 3 aydır var ağrı.umarım erkenden kurtulurum

1) yuzme 2) yuruyus 3)yoga 4) pilates 5) alexander technique
Hic durmayacak hareket edeceksiniz. STRETCHING. Cok onemli.
Stresli ani hareketlerde bulunmayacaksiniz
Kilo verecek ve bol su iceceksiniz.
zayıfım yürüyüş yapıyorumani hareket maalesef çok yapıyorum.Ağır eşya çekiyorum arada eve kadın bile alsam tek çekemiyorum yardım et diyorlar napıyım

acaba evde kullanılan tens cihazını denedınız mi.fızık tedaviye gitmedığım zamanlarda evde kullansam nasıl olur

Slm cnm bende yasadim aynilarini fizik biraz rahtlatsada gecmiyor berbat bisey daah 27 yasindayim

2 hafta önce yere eğilmemle eğildiğim gibi kaldım ,kalkamadım geri ve hemen hastaneye öyle dayanılmaz bir ağrı ki sizi çok iyi anlıyorum , doktor bel fıtığı teşhisi koydu henüz yaşım 21 ve dedi ki bu hastalık yaşa başa bakmıyor artık hareketlerine dikkat etmelisin .. ilaçlar iğneler kremler derken şuan geçti ama yere eğildiğimde bacağımdan bir ağrı giriyor çok zor bir durum Allah şifa versin

Back
X