Genelde tüpleri kapalı olanlarda çok ağrı oluyormuş bende özelde çekildim ama anestezi ile istersen öyle yal bende ağrı olur diye korktuğum için kendimi garantiye aldım direk uyuyarak girdimMERAHABA,
BEN HSG RAHİM FİLMİ ÇEKTİRECEĞİM. YORUMLARA BAKTIĞIMDA BAZI KİŞİLERDE AĞRI ŞİDDETLİ,BAZI KİŞİLERDE İSE HAFİF OLDUĞUNU GÖRDÜM. BUNUN KULLANILAN CİHAZLA İLGİSİ VAR MI ? ÖZEL HASTANEDE YAPTIRACAĞIM EĞER CİHAZ ETKENSE CİHAZLARINI SORMAK İSTİYORUM. BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM. SEVGİLER:)
Ağrısız bir rahim filminde kullanılan cihaz,doktorun yöntem,bilgi ve tecrübesi gibi faktörler etkilidir...Eğer özelde çektirmeyi düşünüyorsanız Echomar - Cevat Bayrak tavsiye ederim..MERAHABA,
BEN HSG RAHİM FİLMİ ÇEKTİRECEĞİM. YORUMLARA BAKTIĞIMDA BAZI KİŞİLERDE AĞRI ŞİDDETLİ,BAZI KİŞİLERDE İSE HAFİF OLDUĞUNU GÖRDÜM. BUNUN KULLANILAN CİHAZLA İLGİSİ VAR MI ? ÖZEL HASTANEDE YAPTIRACAĞIM EĞER CİHAZ ETKENSE CİHAZLARINI SORMAK İSTİYORUM. BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM. SEVGİLER:)
Canım ben dün çektirdim özelde sol tüpüm kapalı olduğu için çok ağrım oldu soğuk terler döktüm midem ilaç yüzünden çok bulandı ama doktor hanım çok ilgiliydi biraz gayret etmemi tüpümün açılması için önemli olduğunu söyledi en son kendimi koltukta buldum allahtan eşim geldi ağrı kesici aldı bana novalgin 2 adet attım 15 dakikaya ağrım falan kalmadı tüplerin aciksa ağrın olmuyor ama tuplerin kapalıysa ağrı oluyor dayanilmicak bir ağrı değil merak etme operasyondan sonra ağrı kesici kullan 10 dakikaya hiçbirşeyin kalmıyor sonra si bende kanama vs olmadı zaten antibiotik verdiler 1 hafta kullanmam için tüpümun açıldığını hsg sonra bende umutlu olduğunu güzel haberler beklediğini söyledi o an acı falan gitti zaten o sözlerinden sonra sende hiç korkma işallah sonuçlarım temiz çıkar benden sonra bir batan girdi ortalığı yıktı çıktığında yüzü falan asik nasıl oldunuz dedim 2 tüpüm de kapalı açılmadı tüp bebekle sadece anne olabilirmişim dedi o kadar üzüldüm ki o kadına eşim de yanimdaydi dün yemek masasinda işallah çocukları olur zor dedi dönüp bana eşim aklına kazınmış çok şükür temiz çıktı sonuçların umudumuz var sağlığımız yerinde zor kendimi ağlamamak için o yüzden Allahım hepimize sabrimizin çabamızın karşılığını versinMERAHABA,
Canım merhaba, benim de amh düşük raporu devletten nasıl çıkarıyosun ne gibi evraklar talep ediliyor acaba?sorunun amh ise devletten de destek alabilirsin . direkt veriyorlar amh düşüklüğünde koşulsuz
canım mesela ben zeyenp kamil de çıkartıyorum raporu. mhrs den tüp bebek bölümüne randevu al. hatta reglin ikinci gününe randevu bulabilirsen o gün alırsan hemen tetkiklere başlarlar en azından. başka gün gidersen sadece yapılacak işlemlerin listesini ve bilgilendirme yapıyorlar. ben reglin ikinci günü gittim bazı tahliller ve muayene edip yumurtalıklarına bakıyorlar. şimdi ise adetin 21. gününü bekliyorum o gün gel dediler. muhtemelen progesteronuma bakacaklar.yine aynı gün akciğer psikiyatri vs görecek tüm sonuçlar çıktıktan sonrada rapor için bekleyeceğim. bir hafta on gün sürer çıkması dediler. ama hangi hastanede yaptıracağım konusunda hala netleşemedim. erkut attar cem çelik bülent tıraş aret kamar bu isimleri araştırıyorum şuanda . rapor al mukakkak devlet bayağı destek oluyor ilaçların %80 i karşılıyormuş. tedavinn %30 indirim yapılıyor. devlette yaparsan zeynep kamilde 4000 küsür dü e bu fiyattan bide 30 indirim alınırsa çok iyi oluyor. ben zeynep kamil konusunda netleşmeme sebebim şu rapor aldıktan sonra 3 ay sonrasına falan gün veriyorlar. o benim için riskli . çünküü benim amh 2 ay önce 1,12 ydi şimdi 0,89 risk almak isremediğimden yani. bence bekleme devlet bu olanağı sunmuş faydalanalımCanım merhaba, benim de amh düşük raporu devletten nasıl çıkarıyosun ne gibi evraklar talep ediliyor acaba?
Bir de hangi özel hastaneye karar verdin tüp bebek için İstanbulda mıydın :)
Ben de İstanbuldayım bikaç yer var aklımda bakalım inşallah kavuşuruz biran önce yavrularımıza
umarım sonuçlar iyidir. o hastanede iyi ben başka yerde yaptırdımBende yarin 3 bucukts cekilcem afiyet hastanesinde anadolu yakasinda umraniyede olanlar bilir diye dusunuyorum insallah kolau gecer souclari hemen alma yada bikgi alma sansimiz varmi acaba bana 3gun sonra dediler keske erken ciksa
Tedaviniz hayırlı olsun amh nerde yaptırdınız.. Zeynep kamil deyse farklı sonuclar verebilir değerler benimde böyle olmuştu.. Arkadasım rapor aldı Zeynep kamilden 4 ay sonraya gün veriyorlar rapor alma sürecinde 1.5 ayı bulmuştu..özel merkezde yaptırdı simdi tüp bebegi 9 bine.. insallah sizde hemen alırsınız raporunuzucanım mesela ben zeyenp kamil de çıkartıyorum raporu. mhrs den tüp bebek bölümüne randevu al. hatta reglin ikinci gününe randevu bulabilirsen o gün alırsan hemen tetkiklere başlarlar en azından. başka gün gidersen sadece yapılacak işlemlerin listesini ve bilgilendirme yapıyorlar. ben reglin ikinci günü gittim bazı tahliller ve muayene edip yumurtalıklarına bakıyorlar. şimdi ise adetin 21. gününü bekliyorum o gün gel dediler. muhtemelen progesteronuma bakacaklar.yine aynı gün akciğer psikiyatri vs görecek tüm sonuçlar çıktıktan sonrada rapor için bekleyeceğim. bir hafta on gün sürer çıkması dediler. ama hangi hastanede yaptıracağım konusunda hala netleşemedim. erkut attar cem çelik bülent tıraş aret kamar bu isimleri araştırıyorum şuanda . rapor al mukakkak devlet bayağı destek oluyor ilaçların %80 i karşılıyormuş. tedavinn %30 indirim yapılıyor. devlette yaparsan zeynep kamilde 4000 küsür dü e bu fiyattan bide 30 indirim alınırsa çok iyi oluyor. ben zeynep kamil konusunda netleşmeme sebebim şu rapor aldıktan sonra 3 ay sonrasına falan gün veriyorlar. o benim için riskli . çünküü benim amh 2 ay önce 1,12 ydi şimdi 0,89 risk almak isremediğimden yani. bence bekleme devlet bu olanağı sunmuş faydalanalım
Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Evet çok beklemeden bir yön çizmek lazım dediğin gibi, inşallah olumlu sonuçlar alır yavrularımızı en kısa sürede kucağımıza alırız çok sağolasın canmcanım mesela ben zeyenp kamil de çıkartıyorum raporu. mhrs den tüp bebek bölümüne randevu al. hatta reglin ikinci gününe randevu bulabilirsen o gün alırsan hemen tetkiklere başlarlar en azından. başka gün gidersen sadece yapılacak işlemlerin listesini ve bilgilendirme yapıyorlar. ben reglin ikinci günü gittim bazı tahliller ve muayene edip yumurtalıklarına bakıyorlar. şimdi ise adetin 21. gününü bekliyorum o gün gel dediler. muhtemelen progesteronuma bakacaklar.yine aynı gün akciğer psikiyatri vs görecek tüm sonuçlar çıktıktan sonrada rapor için bekleyeceğim. bir hafta on gün sürer çıkması dediler. ama hangi hastanede yaptıracağım konusunda hala netleşemedim. erkut attar cem çelik bülent tıraş aret kamar bu isimleri araştırıyorum şuanda . rapor al mukakkak devlet bayağı destek oluyor ilaçların %80 i karşılıyormuş. tedavinn %30 indirim yapılıyor. devlette yaparsan zeynep kamilde 4000 küsür dü e bu fiyattan bide 30 indirim alınırsa çok iyi oluyor. ben zeynep kamil konusunda netleşmeme sebebim şu rapor aldıktan sonra 3 ay sonrasına falan gün veriyorlar. o benim için riskli . çünküü benim amh 2 ay önce 1,12 ydi şimdi 0,89 risk almak isremediğimden yani. bence bekleme devlet bu olanağı sunmuş faydalanalım
umarım sonuçlar iyidir. o hastanede iyi ben başka yerde yaptırdım
canım mesela ben zeyenp kamil de çıkartıyorum raporu. mhrs den tüp bebek bölümüne randevu al. hatta reglin ikinci gününe randevu bulabilirsen o gün alırsan hemen tetkiklere başlarlar en azından. başka gün gidersen sadece yapılacak işlemlerin listesini ve bilgilendirme yapıyorlar. ben reglin ikinci günü gittim bazı tahliller ve muayene edip yumurtalıklarına bakıyorlar. şimdi ise adetin 21. gününü bekliyorum o gün gel dediler. muhtemelen progesteronuma bakacaklar.yine aynı gün akciğer psikiyatri vs görecek tüm sonuçlar çıktıktan sonrada rapor için bekleyeceğim. bir hafta on gün sürer çıkması dediler. ama hangi hastanede yaptıracağım konusunda hala netleşemedim. erkut attar cem çelik bülent tıraş aret kamar bu isimleri araştırıyorum şuanda . rapor al mukakkak devlet bayağı destek oluyor ilaçların %80 i karşılıyormuş. tedavinn %30 indirim yapılıyor. devlette yaparsan zeynep kamilde 4000 küsür dü e bu fiyattan bide 30 indirim alınırsa çok iyi oluyor. ben zeynep kamil konusunda netleşmeme sebebim şu rapor aldıktan sonra 3 ay sonrasına falan gün veriyorlar. o benim için riskli . çünküü benim amh 2 ay önce 1,12 ydi şimdi 0,89 risk almak isremediğimden yani. bence bekleme devlet bu olanağı sunmuş faydalanalım
Allah yardımcımız olsun . ben de bugün girdim hsg ye çok şükür sorun çıkmadı ,ağrım da çok olmadı. İnşallah bebeciklerimizi alalım kucağımıza :)
yeditepe üniversitesi hastanesinde yaptırdım. prof dr neslihan hanım çekti.nerde yaptırdınız acaba?
Selamlar,
eşinizden spermiogram aldılar mı ? Biz dısarda yaptırmıstık ama tek testi geçerli sayıyorlar mı ?
Ben kan testimide dısarıda yaptırmak istiyorum bunun için kan testinde hang idegerler var bana yazabilri misiniz? Verilen kagıtta detay yok çünkü ?
Birde 21.gün demişsiniz ya , adetin başladıgı ilk günden itibaren mi 21 gün sayıyorsunuz ?
HSG den çok korkuyorum. Siz çektirdiniz mi ?
Çok sordum ama cevaplarsınız sevinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?