Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu dolgular yüzde kayıyormuş zamanla aşağı doğrumu arkadaşlarrr
Evet kayma riski kesinlikle yok.Kulaktan dolma bilgilere inanmayın.Yapıldıktan bir süre sonra vücut kendi kolejeniyle maddeyi sarıyor.Silikon gibi maddelerle hiç karıştırmayın.Aquamid Contura imalatçı siteye girin , gerekli bilgileri bulursunuz.
evet sanırım silikon için duymuştum. tam rezillikti.ama bu dolgular vücuda zararlı değilmi arkadaşlar....
abim 20 gün önce yaptırdı aguamid ben forumda bioalcamid yazmıştım ama yanlışlık oldu aguamid yaptırdı çok da güzel oidu öyle denilenler gibi reaksiyon olmadı şişlikler ve morartılar 3 günde indi hiçte belli olmuyor gören yüzünde bir güzellik var ne oldu diyor
gerçekten birşey yaptırdığı hiç anlaşılmıyo çok doğal
ama sı ne başka bir sorunmu var
Ağbiniz gerçekten çok değişmiş yalnız göz çevresi değil tüm yanakları dolgunlaşmış hatta tüm yüzü genel olarak baya olumlu olmuş muthemelen burnunda da bir müdalale var.yok sorun öyle dendiği gibi kötü olmadı yapmasını bilene yaptıracaksın bizce güzel oldu bunu koyduktan sonra %30 eriyor o yüzden rütüş yaptırmayı istiyor bence gerk yok ya
yok sorun öyle dendiği gibi kötü olmadı yapmasını bilene yaptıracaksın bizce güzel oldu bunu koyduktan sonra %30 eriyor o yüzden rütüş yaptırmayı istiyor bence gerk yok ya