aguamid(kalıcı dolgu)

sevilay61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
65
0
36
Trabzon
abim 20 gün önce yaptırdı aguamid ben forumda bioalcamid yazmıştım ama yanlışlık oldu aguamid yaptırdı çok da güzel oidu öyle denilenler gibi reaksiyon olmadı şişlikler ve morartılar 3 günde indi hiçte belli olmuyor gören yüzünde bir güzellik var ne oldu diyor

Evet kayma riski kesinlikle yok.Kulaktan dolma bilgilere inanmayın.Yapıldıktan bir süre sonra vücut kendi kolejeniyle maddeyi sarıyor.Silikon gibi maddelerle hiç karıştırmayın.Aquamid Contura imalatçı siteye girin , gerekli bilgileri bulursunuz.

Son düzenleme:
Evet kayma riski kesinlikle yok.Kulaktan dolma bilgilere inanmayın.Yapıldıktan bir süre sonra vücut kendi kolejeniyle maddeyi sarıyor.Silikon gibi maddelerle hiç karıştırmayın.Aquamid Contura imalatçı siteye girin , gerekli bilgileri bulursunuz.

evet sanırım silikon için duymuştum. tam rezillikti.ama bu dolgular vücuda zararlı değilmi arkadaşlar....

evet sanırım silikon için duymuştum. tam rezillikti.ama bu dolgular vücuda zararlı değilmi arkadaşlar....

Hayır sağlık açısından risk yok.Bunu elbette , yapan doktorlardan edindiğim bilgilere göre yazıyorum.Sadece erimeyen bir dolgu maddesi ve geri dönüşümü zor.Ama komplikasyon oranı hiç de sitede yazılanlar gibi değil.Zaten yazanlar sadece kulaktan dolma bilgilerle yazıyorlar.Oysa sitede yaptıran kişiler var hiçbirinde bir komplikasyon çıkmamış.Geçici dolguda ise komplikasyon oranı çok sık ama eridiği için önemsenmiyor.Bu madde poliakrilamid jel .Yabancı sitelere bak Avrupada çok yaygın .
Yani aslında sağlığa zararı yok ama , bir komplikasyon olursa ( ilk bir haftada ortaya çıkyor) ancak enjektörle çekilebiliyor.Bir de antibiyotik veriliyor.Ben genç yaştaki arkadaşlara kalıcı dolguyu önermiyorum.Ama belli bir yaştan sonra, devamlı geçici dolgu yaptırmaktansa kalıcı yaptırılabilir. Ama muhakkak plastik cerrah olmalı..Ayrıca bu madde konusunda çok deneyimli olmalı.Yani bir risk durumunda hemen müdahele edecek kapasitede olmalı.Bu madde de komplikasyon denilen şey mikrop kapma olayı bu nedenle steril çok önemli.Ama topaklanma asla yapmıyor duruşu gayet güzel.Yine de dediğim gibi geçiciden çok bunalacaksınız ki karar verebilesiniz.Yine diyorum genç yaşlarda ben pek taraftar değlim.Şöyle 40 lı yaşları bir devirin bakalım cilt durumu ne alemde.Eğer cilt hala gerginse sadece hatlardan şikayetçiyseniz, mükemmel bir çözüm olabilir.Sevgilerimle...

Ben……………………………………………………..
Dr. Güner UYSAL’a poliakrilamid enjeksiyonu uygulamak suretiyle
□ Dudaklarda
□ Yanaklarda
□ Burunda
□ Çenede
□ Alın çizgisinde
□ Kaş arasında
□ Diğer …………………………………………………………………..’ da gerekli düzeltmeleri yapmasına izin veriyorum.
Poliakrilamid implantının kalıcı sonuçlar veren enjekte edilebilir bir jel olduğunu ve bu ürünün emilmediğini ve eğer çıkarılması gerekirse (kalıcı bir kesi izi) riski olmaksızın yapılamayacağı konusunda bilgilendirildim.
Uygulanacak işlemin ayrıntıları tarafıma ayrıntılı bir şekilde açıklandı. Alternatif yöntemler, avantajları dezavantajları belirtilmek suretiyle tarafıma açıklandı.
Ayrıca bu tedavinin neden olabileceği tüm avantajlar, riskler, genel ve özel, erken veya geç oluşabilecek komplikasyonlar hususunda bilgilendirildim.
-Bilinen tüm alerjilerimden doktoru bilgilendirdim
-Halen kullanmakta olduğum tüm ilaçlar hakkında doktoru bilgilendirdim.
-Tedavi edilecek bölgeye son 6 ay içinde kalıcı veya geçici madde enjekte edilmediğini taahhüt ederim.
-Hamile değilim ve bebek emzirmiyorum.
Doktor / hemşire bu tedaviye ilişkin tüm sorularımı cevaplandırdı.
Verilen bilgiler sonucunda olumlu görüşe sahip olarak ve yeteri kadar düşünüp değerlendirdikten sonra bu tedavinin poliakrilamid kullanılarak vücudumda uygulanmasını kabul ediyorum.

Güner Bey tüm sorumluluğu üzerinden atmış.
Yüzde kalıcı bir kesi izi ! aman Allahım..
Risk %1 bile olsa ben cesaret edemezdim sanırım kardeşin inanılmaz cesaretliymiş.
Neyse sorun çıkmadığına göre büyük geçmiş olsun diyelim umarım ilerki yıllarda soruna dönüşmez ve çıkartılması gerekmez.

Son düzenleme:
kendi sayfana eklesen bizde arkadaşlık teklifi göndersek kabul etsen öyle baksan olmazmı sen ekleyene kadar ben çatlarım

abim 20 gün önce yaptırdı aguamid ben forumda bioalcamid yazmıştım ama yanlışlık oldu aguamid yaptırdı çok da güzel oidu öyle denilenler gibi reaksiyon olmadı şişlikler ve morartılar 3 günde indi hiçte belli olmuyor gören yüzünde bir güzellik var ne oldu diyor

ekledim resim profilime bakın

Canım, bu resimler aynı kişiye mi ait gerçekten? Biri 30-35 yaşlarında, diğeri 20-25 yaşlarında görünüyor ama yüz ifadeleri çok farklı. Sanki aynı kişi değillermiş gibi geldi bana. İnsan ne kadar yaşlansa da, gençleşse de, kendine özgü bir ifadesi, şekli vardır sonuçta. Şaşırdım vallahi. Peki abinin çevresinin tepkisi nasıl bu çok bariz değişikliğe? Valla abin gitmiş yerine bambaşka biri gelmiş. Dünya ahiret kardeşim olsun müthiş biri gelmiş. Gençliği daim olsun.

bazıları farkediyor yüzünde bir güzellik var diyor kilo mu aldın diyorlar o kadar farketti mi ben hergün gördüğüm için alıştım herhalde

yok sorun öyle dendiği gibi kötü olmadı yapmasını bilene yaptıracaksın bizce güzel oldu bunu koyduktan sonra %30 eriyor o yüzden rütüş yaptırmayı istiyor bence gerk yok ya
Ağbiniz gerçekten çok değişmiş yalnız göz çevresi değil tüm yanakları dolgunlaşmış hatta tüm yüzü genel olarak baya olumlu olmuş muthemelen burnunda da bir müdalale var.

yok sorun öyle dendiği gibi kötü olmadı yapmasını bilene yaptıracaksın bizce güzel oldu bunu koyduktan sonra %30 eriyor o yüzden rütüş yaptırmayı istiyor bence gerk yok ya

Bence çok hoş olmuş.Rötuş olayından korkmayın derim ama doz çok önemli.Çünkü bu madde asla erimez.Kalıcı dolgu kesinlikle geçici dolgudan çok daha güzel duruyor.Önemli olan dediğiniz gibi , yapmasını bilmek.Artık reaksiyonda vermez.Çünkü bu madde de reaksiyon ilk birkaç günde görülür.Aslında reaksiyon denilen olay , enfeksiyonla ilgilidir.Ya doktor sterile dikkat etmiyordur, yada hasta enjeksiyondan sonra denileni yapmıyordur.Yoksa ciltle en uyumlu maddedir.Gönül rahatlığı ile güle güle kullanın:))

Back
X