olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
ben de gelırdım ama Güli benı ıstemıoo.. sılmıs benı tefterden.. baska bırınınkıne geleyım baree.. o zaman da Gulı ye solersınıs..o gelmes
oo süperrr
hominide gırtlak pufidi kandil
tumbaa yatak sempatiksalakcinni
alır çeçilim alır. sen gülinin o narin zarif sesini bir duy hemen içinin yağları erir koşa koşa gelirsin valla
o zaùman sende bebek taklidi yapicaksin:))ben de bazen adayı babasına satıp gelicem.. nefes almaya ihtiyacım var valla nappiim??
cok uyumlu gordum seni...muckkcanım ada araba koltuğunda oturuyor, tek başıma çıkıyorum ben. o sorun diil de, eğer sen alacaksan benim kucağımda da durur, no problem. polise yakalanmazsak sorun yok1 ama sonuçta arkadaşımın arabası naapiyim yani araba koltuğunu yanımda mı taşıcam di mi? ama sana zor olmaz mı? gerçi buraya yakın biyerlerden geçicen mecburen karşıya geçmek için ama.. bi de dönüşü naaparız? sen bu tarafa dönücen di mi? direk randevuna gitmezsin heralde eceyle? bi de ada bugün biraz hapşuruyor. eger burun akıntısı filan başlamazsa getiririm onu, biraz hastalık belirtisi filan olursa getirmem ben gelirim.sonuçta bi sürü çocuk, dikkat etmek lazım. yani sonuç: sen bilirsin arkadaşım, sen al arabayı dersen ben alırım, benimle gel dersen gelirim, yok tek başına git dersen ona da uyarım.. sen söle..
oo superrr:))gulideyizz..de ortmenim b en bisi anlamadim nasi olcak bu 50 100 olayi benim matematik basmadi bu sefer, hesap karismazmi??gelelim gün eeeeee
gun bende oluyor nesrin hasta oldugu için ben devreldım.
gizmo gizeem herkes bütçesine göre para getirecek
mesela senin bütçene göre 50 tl ayırabiliosun sen herkese 50 getireceksin herkesde sana gelirken 50 getirecek.
çogunluk 100 tl getirecek ama dediğim gibi herkes kendi ev ekonomisini daha iyi bilir...
ne getireceksiniz ne mama yapacaksınız sorusuna cevaben şöyle diyeyim
ilk buluşmada
gizem
esrako
esra
dilek
melek
nurdan
nesrin hasta oldugu için gelemiyor.
çaçadan haber yok
ee bende ev sahibiyim
siz aranızda paylaşın börek çörek kekaçma vs vss...
ona kararı siz vereceksiniz yani
bide gizmo gizem bana cep mj atıver bi ara
korkma sen gerekirse otostop ceker gelirim ben sana..melek nurdanla haberleş sen onunla beraber gel canım.
nurdan nasıl geleck.
ayy telaşı beni sardı yaa
herkesmi bisi yapicak, ben malesef bu sefer hazir aliyim ozaman, gerci annem super bi ispanakli borek yolluyo ama ctsiye kalmaz o..ben patatesli börek yapacağımmm
melekle konuştum oda sosisli bişeyler yapacakmış
herkes yazsın ne yapacağınıki tamamı tuzlu yada tatlı olmasın mucuksss
yaa evet ara sıra...o zaùman sende bebek taklidi yapicaksin:))
cok uyumlu gordum seni...muckk
ya bence hiç kasmadan 2 araba gidelim paşa paşa, dönüşte de birbirimize bağımlı olmayız. ama bi yerde buluşup önlü arkalı gidersek de iyi olur tabii, sen daha önce gittin di mi gülilere?simdi çogugnluk tuzlu yapıyor bir gizem pasta vs demis bende tatlı mı yapayım bu durumda yada alayım ne dersiniz ?
valla çok kotu olcak bu ugunler yaa yiycez habire :)))
bede iki gundur dikkat ediyordum tatilde aldıklarımı vermeye baslamıstım poff(
gunduz sabah saati yiycezallahtan aksam yemek yemezsek kiloya donusmez diye dusunuyorumm.
gizem seni arıycam canım bugun telde konusuruz gidis planını. en kotu iki araba geçeriz pes pese. e5 de falan bulusuruz
ben ece ile hiç karsıya geçmedim yolda uyuyor olmasını planlıyorum uyumazsa nasıl durur bilmiyorum
uyumazsa orda huysuzluk yaparsa diye dusunuyorum. arabada tek olursa uyur ancak. ama belkide sabah geç kalkar uyuma faslı vs olmaz o zaman off bilemiorumki
ece ve uyku sorunu olmasa direk birlikte gideriz diycem karar veremedimmm. konusalım bugun telde.
ya biz en iyisi gülistanda buluşalım anacım. olmıcak bu böyle! :))) bi de sen mecidiyeköye filan sapacaksın.. ben direk dümdüz basar giderim. nurdanı ben de aslabilirim istersen, yani alabilirim derken, ataşehire dönmem çok ters olur da, bi yerde buluşuruz belki, ya da caner onu bize bırakırr belkimmmm...oyle yapmamız gerekecek gizemcim çunku nurdanı alacagım ben birde melek i alacagım mecidiyekoyden tek arabaya hepimizin sigması imkansız malum oto koltukları var.
seninle nerde bulusabiliriz onu dusunuyorum çunku ben goztepeden sonra kopru yoluna gireceğim sen ileri istikametten gireceksin farklı yerlerimiz. mecidiyekoyden melek i alırken bulusabiilrizi istersen. yanlız ben kaç gibi çikarım kestiremiyorum ece nin uyanıs saatine baglı. bu bebeklerle saat kararlastırmak bile ne zor yaa. sen ne yapacaksın ada uykusunu yolda mı yapacak ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?