Ağustos 2009 İstanbul anneleri güne başlıyor

aa börek yapayım ben ozzman kim ne getirecek bilmiyordum ben , gülide tek çeşit yap dedi boğaça yapan olur diye dolmayı seçmiştim acıkınca sonra yeriz diye düşündüm
börek yapayım baree

hava yagmurlu su an gizem insallah sabah guzel olur benim tek dilegim ece nin erken kalkması ve kahvaltı edip hazırlanana yola çıkana kadar tekrar uykusnun gelmesi. olmadı artık abisi oyalaycak benim o avantajım var onsuz tek cesaret edemem heralde hos ada ne kadar sure durur nedir bilmiyorum ece alıskın yanında abi nin hep oturmasına yanlız degil.

ulen çaça..güldürdün beni
tam yazackdım afikim uyandı kaldı ölleeeece..

neyhsem yazorummm

3.cü gun toplantımız esrako kardişimizde olacak bunu herkeş bilio zatende.
tarihi 26 aralık değilde 18 aralık olsun .
iyice ay sonuna kalmasın bu birr
ikinciside gypsyesra hatunun başka gunude varya onunla çakışıyor o sebepden.
esrakocum umarım senin için no proplemoooo

oyyyy bugün ayın 18 ine diyetisyenden randevu aldım yaaa.....noolcek şinciiii???? neyse kesin karar verin de geç kalmadan değiştireyim bareee...

bana uyar arkadaslar
ancak hemen netlestirirsek onumuzdeki haftalarda epeydir gorusmedigim bi isten ayrılan arkadas gurubum var
dedim 11 i haftası olmaz tum gun berkeye ortodondist randevuları aldım uç dr a gidip karar verip tel falan takılcak vs
25 i olmaz misafirlerim var dedim
arada bir 18 i kalıyor dedim onlar organize olmaya çalısıyordu 18 i icçin ama net degil onceligim sizlerde elbette birkac gune netlestirelim ben onlara soylerim onları 25 ine ayarlarım hiç problem olmaz. ama netleselim.

bu arada gun olayından nazana bahsettim sende oldugunda katılmak isterim vs demsti dedim 25 i muduru demis egitim ayarlıycam 25-26 bos birak plan yapma demis aa tuh vs olmustu ama one alırsak o da gelir gizem esra falan gormek istiyorlar guzel olur bu anlamdada

aaa olur esra nazanda gelsin görüşek onunlada. cerenide görmüş oluruz.
gypsy hatun ve benm için 18 ugundur zaten sana mutlaka gelmek istiyorum ama 25 aralık cumartesi saat 13 de katılmam ereken bi seminer var bende onu hatırladım yani onu ertlememm mumkun değil.
o yuzden 18 aralık cuuuk oturuu enim için.
gizmooooooo sende randevunu ertele istersen ciğerimm..

ben esrakoya tuzlu bişeyler yapcamda ne olsun diye karar veremedm.
börek ama neyhse du bakalım daha çook varr..

valla tarih benim içinde harika bir gun evel temizlik gunum :) yoksa kendim temizlik isine girisecektim bu da benden acık net sevinc itirafı :)))

bende tatlımı yapayım tuzlumu herkes bi deyiversin heleee
tuzlu derseniz açma yapacağım
tatlı derseniz browni tarzı bi kek yapabilirim

ayy esra acma ya bayılırım acma yapppp

ben anneme elmalı turta yaptıracagım epeydir canım istiyordu zaten e madem diyetbozulcak adam gibi bozulsun dedim her aklımdakini yiyim sende acma getir tam olsun .))

guli borek yapacak evden acacakmıs sanırım 8 kisilikmis ilk gelen sonra gelen olursa yiyenler anlatır .)))

ben de tatlı bişi yapıcam ama daha karar vermedim. belki çakma profiterol olabiler. ya bi de bişi sorucam, annem burda ya benim şimdi, acaba onu da getirsem sorun olur mu? açık açık söyleyin ama.. haa bu arada gelirse haberiniz ola, ben sigara içmiyorum.. ne kadannn komik di mi????:26:

hahaaaa gizmoo elimize süper koz verdinn
ben söylerim bananeee bananeeee
annenide getir tabeee bende ev sahibiymiş gibi atladım
ama esranında annesi orda olur sanırım arkadaş olur ona hem ne kadar eleman o kadann bakıcı

adaşşş açma yapıyorummm tatlım sen iste yeterki

gıccık kadınnn!!!! ya tabi biliyodur mutlaka da yüz göz olmuyoruz bu konuda işte. bi de biliyosun işte o kadar az içiyorum ki ben.. düşün ki nesrinlerde yanımda olan paket hala duruyor.. o nedenle ben de gerek duymuyorum.. öle yanii....

dun bu mesajı yazdım yazdı m gitmedi umarım simdi yollayabilirim olmadı gizemi arayıp soylerim telde

aa gizem getir tabiki çok memnun olurumm hem annenle tanısmıs oluruz hemde adasın tahmini gibi benim annemde varr ki olmasa bile ne kadar anne okadar rahatlık ))) emalum bizlerde bekar kızlar olup sevgili muhabeti yapmıyoruz annelerin varlıgının hiç bir sakıncası yokk.

da biz nasıl sigara içeriz oz aman bizim salonda oturdunmu balkon tabak gibi onunde arkanı donupmu içeceksin .) neyse bakarız içmezsin sonuçta tiryaki degilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…