Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

neslihan165

Çok şükür bin şükür..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
4.703
3.540
373
42
MERHABA ANNE ADAYLARIIa.s.

EVET KONU İÇİN ÇOK ERKEN AMA BEN P.TESİ DR. GİDİYORUM VE ÇOK HEYECANLIYIMM HAMİLEYİM HABERİNİN DIŞINDA TÜM TEDAVİ SÜRECİMİDE BURDA PAYLAŞMAK İSTİYORUMMM....TABİİ İNŞŞ İLK DENEMEMİZDE HAMİLE KALIRIMMM....:Saruboceq:

RABBİM HERKESİN GÖBİŞİNİ BU AY BEBEKLERELE DOLDURSUN İNŞŞ......ALLAHIN İZNİ İLE HERKES HAMİLE KALSIN BU AY İNŞŞŞ....DUALARIM SİZLERLEEE.....

KENDİMİ AZCIK TANITIM 4,5 YILLIK EVLİYİM VE 2,5 YILDIR ÇOCUK İSTİYORUZ BİR KAÇ KERE TEDAVİDEN GEÇTİM AMA TAM YAPAMADIK TEDAVİYİ BU SEFER YENİDEN BAŞLIYORUZ İNŞŞ OLUMLU SONUÇLAR ALIRIZZ...
:Saruboceq:
:1hug:

canım benim ilk yazan ben olayım allahım gönlüne göre versin bakalım bende bu ay hamile kalırsam 1günle kacırıyorum bu topiği 29 haziran gözüküyor bu arda tedavindede başarılar dilerim nereye başlıcan canım

Dört gözle bekliyordum bu başlığın açılmasını. Ben açmayı düşündüm ama kendi kendime gelin güvey olmayım diye açmadım.
Hep ağustos ayında anne olmak isterdim. Tüm özel günelim Ağustosta. Doğum günüm, evliliğim, nişanım ne olduysa ağustosta oldu.
ve 2009 ağustosta hamile oldum. Malesef düşük yaptım.
Eğer ilk denemede yine hamile olursam ağustosta bebeğimiz gelecek.
ınşallah herşey güzel olacak..

inşallah hamile kalırısnız ve sağlıkla bebkleriniz dünyaya getirirsiniz...çok güsel mutlu paylaşımlar diliyorum...2009 ağustos topiğine ilk katıldığım zamnı hatırladım çok güsel bi duygu...isteyen bütün herkes bu heyecanı yaşasın inşallah:Saruboceq:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM CAN YOLDAŞLARIMMM....ıNŞ. HEP BERABER BıR ÇOK ŞEYı PAYLAŞMAK ıÇıN HAMıLE KALIRIZZ....

EVET ÖZBEKCıMM P.TESı TEDAVıYE BAŞLIYORUM. MEDıCANA BAHÇ. GıDıCEM AMA ıLK DEFA GıDıCEM BıR ARK. TAVSıYESı ÜZERıNE DAHA ÖNCEDEN TÜRKıYE HAST. GıDıYORDUM.

HEPıMıZ ıÇıN HAYIRLISI NE ıSE O OLSUN ıNŞŞŞ....AMıN....:Saruboceq:

bende 2009 agustos annesiyim ama bebeğim 31 temmuz da geldi ... geçen sene bu zamanlarda ben bebek için çalışmalara başlamıştım ve kasım ayında hamile kaldım bebeğim şimdi 2.5 aylık Allahım hepinizin gönlüne göre versin ...

bende 2007 ağustos annesiyim son adet terihim 13 kasım 2006 idi hiç unutmam..bebeğimde 10 ağustosta doğdu..inş sizlerde güzel 2010 ağstos anneleri olursunuz. allahım amamına erdirsin dilekleriniz kabul olsun inş.

Arkadaşlarr bendee bu ay başlıyorumm bbebekk çalışmalarınaaa
adet olmayıı bekliyorumm benim 2 kızım var 3 ncüyü düşünüyorummm
doktoraa gidip yumurta takibii yaptıracamm

gÜnaydın kızlarrr....
DÜn 19.10.2009 dr. Gıttımm....anlattım tahlıllerımı gÖsterdım..eŞımde problem oldaĞına daır onun tahlıllerını gÖsterdım...muayene ettı ve evet pko var zaten bunla yaŞamaya mahkumsun yapılacak bıŞı yok dedı... Ve ılk Önce rahım fılmını ıstedı.. Bu hafta sonuna kadar regl olcam ve 7. GÜnÜ gıdıp yanı haftaya falan fılm Çektırıcem ona gÖrede tedavıye baŞlayacaz...

ınŞ. Fılm de bıŞı Çıkmazda pko nun tedavısı ıle yola devam ederız.....

geçmiş olsun...ben ilk dr gittiğimde 10. ay olmuştu bebk isteyeli allahım inş hiçbişiyn yok dems diye dua ederk gittim çünkü belirsizlik olsaydı daha çok stres yapardım tedavsi ne ise olsun umudum olurdu öle...pko başlangıcı demişti bana...zatenilaçla uyarlıyo yumurtalıklar ...ve en önemlisi stres...hep olumlu düşünmek gerek...allahın izniyle rahim filmide temiz çıkcak...en kısa zamnada bebğin gelir inşallah sağlıkla inşallah....

amin canımmmm....inşallahhhh.... güsel temennilerin için ço.kkk teşkkür ederim..

ama ben düşünmesem stres yapmasam bile işim stressli....Muhasebeciyimm...Ve feci stres altında çalışıyorummm....Hayırlısı Rabbimden inşş......

amin canımmmm....inşallahhhh.... güsel temennilerin için ço.kkk teşkkür ederim..

ama ben düşünmesem stres yapmasam bile işim stressli....Muhasebeciyimm...Ve feci stres altında çalışıyorummm....Hayırlısı Rabbimden inşş......
:Saruboceq:

amin canımmm....

kızlar dün regl oldummm...ve dr. randevu aldım 28.10.2009 çarşamba günü saat 12.00 rahim filmi çektirmem için randevumu aldımmm...inş. hayırlı haberlerle gelirim....

Kızlar selam! Ben de heyecanla bu topiğin açılmasını bekleyenlerdim, çok erken mi olur diye diye kendim açamadım bi türlü :kedi:

Ben geçtiğimiz Temmuz'da hamile kalmıştım aslında Nisan annesi olacaktım ama Eylül başında düşük yaşadım. Onun üstüne dr 2 ay dinlenmemi önerdi. 10 gün sonra düşüğün ardından 2. kez adet görücem ve hemen akabinde dr'uma kontrole gidicem. Sonrasında da çalışmalar çalışmalar... :hulya:

Buradan paylaşalım yaşadığımız herşeyi, umarım bu topik hepimize uğurlu gelir kızlaarr a.s.

aynı geçen seneki ben! her şey gönlünüzce olsun...

aynı geçen seneki ben! her şey gönlünüzce olsun...

sanırım sen de 2009 ağustos annesisin, inşallah benim hikayenin devamı da bir sene arayla hayırlısıyla sana benzer canım opuyorumnanaktan

bu arada forum yazılarına baktım da sanırım oğlunun adı Doruk. Resmen şok oldum sabah sabah! Oğlum olursa koymayı düşündüğüm isim yaa bu kadar mı benzeriz kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…