- Konu Sahibi neslihan165
-
Kızlar selam! Ben de heyecanla bu topiğin açılmasını bekleyenlerdim, çok erken mi olur diye diye kendim açamadım bi türlü :kedi:
Ben geçtiğimiz Temmuz'da hamile kalmıştım aslında Nisan annesi olacaktım ama Eylül başında düşük yaşadım. Onun üstüne dr 2 ay dinlenmemi önerdi. 10 gün sonra düşüğün ardından 2. kez adet görücem ve hemen akabinde dr'uma kontrole gidicem. Sonrasında da çalışmalar çalışmalar... :hulya:
Buradan paylaşalım yaşadığımız herşeyi, umarım bu topik hepimize uğurlu gelir kızlaarr a.s.
Kızlar selam! Ben de heyecanla bu topiğin açılmasını bekleyenlerdim, çok erken mi olur diye diye kendim açamadım bi türlü :kedi:
Ben geçtiğimiz Temmuz'da hamile kalmıştım aslında Nisan annesi olacaktım ama Eylül başında düşük yaşadım. Onun üstüne dr 2 ay dinlenmemi önerdi. 10 gün sonra düşüğün ardından 2. kez adet görücem ve hemen akabinde dr'uma kontrole gidicem. Sonrasında da çalışmalar çalışmalar... :hulya:
Buradan paylaşalım yaşadığımız herşeyi, umarım bu topik hepimize uğurlu gelir kızlaarr a.s.
Ohhh be hastalandım sonunda böylece yeni sürece ilk adımı atmış oldum SAT 5 Kasım hadi bakalım hayırlısı alkisalkisalkis
Burko ve Minik Kelebek çook teşekkürler iyi dilekleriniz için opuyorumnanaktan
Benzer şeyleri yaşayıp sonunda mutlu sona ulaşanları duydukça daha pozitif düşünüyorum daha umutlu oluyorum ben de...
Bugün doktora gidiyorum kontrole, buaralar da yumurtlama zamanım, bakalım hayırlısı... İlle bu ay olsun doğumu ağustos olsun demiyorum tabii ama hemencecik oluverse çoook mutlu olurum yerimseniben
CANIM SAT larımız aynı inşallah hamiş haberlerini beraber alırızz allah nasip ederse çalışmaları hangi günler yapacaksınn benim adet döngüm 31 beklenen adet tarihim 6 aralık gözüküo seninki nasıl?
Selam canım, dün doktordaydım ben, düşükten sonra 2 adet görüp gel demişti kontrole gittim herşey yolunda dedi çok şükür. Çalışmalara başlıyoruz vizeyi aldık yani kaydirigubbakcemile3
Ultrasonda bakarken yumurtalarım ne alemde dedim baktı iki yumurtalığa da daha bi hareket yok haftaya geç yumurtlama olacak gibi gözüküyor dedi. SATtan itibaren 12. gündesin şu an dedi 20-21. gün falan yumurtlama olacak gibi dedi. Benim döngü zaten normalde de 35 gün yani hep gecikmeli oluyor zaten. İşin kötü tarafı biz bu pazar eşimle yurtdışına gidiyoruz 8 gün eşimin kuzeninin yanında kalacağız tam o döneme denk gelecek yumurtlama mafoldumben şimdi nasıl olacak çalışmalar yaa çok endişeliyim fisfisfis normalde 24-25-26 çalışmak lazımdı oofff :1no2:
Senin de şanslı günler bu haftasonundan itibaren başlıyor heralde o zaman canım di mi yerimseniben
ben de bir öğretmenler günü hediyesi bekliyorum 24 kasım adet günüm. ama içimde pek umut yok. olursa buraya gelirim.
canım walla ben 5 kasım adetimin ilk günü saydım 9.gün 12 .gün 14.gün çalışmaları yaptım şimdi bugun 16. gün çalışmasını yapcam int den araştırdığıma göre 22.11.2009 yumurtlama günü gözzüküo oda pazara denk gelioo yane 18.gün çalışması kaydirigubbakcemile2 kısmet benimde düşükten sonra bu ay ilk çalışmam hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canımmm :Saruboceq:
canım senin için kötü olmuş tarihlerinin yurtdışında oldugun zamana gelmesi ama allah izin verdikten sona 1 kerede bile olur inşşş hayırlısı olur canım.
Evet canım dediğin gibi hayırlısı... Olmadı burdan Eylül 2010 anne adayları bölümüne geçicez artık :kedi:[/Q
:)))yaa inşallah bir an önce gelir bebişlerimiz allah herkese en kısa zamanda nasip ederi inşallah :CüvCüv::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?