Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

Ben de geçen sene bu zamanlar merak içindeydim. Beklesem mi, denesem mi, neden düştü, tekrar düşer mi?....Zor günlerdisenağlama. Ben de aynen senin gibi Temmuz'da hamile kalmıştım ve Eylül 7'de düşük yaptım. 2 ay korundum ve Aralık ortası yeniden hamile kaldım. SAT 24 KasımopuyorumnanaktanMis kokulu meleğim süresinin sonuna kadar bekledi(hatta arttırdı bilekaydirigubbakcemile3) ve 2 Eylülde geldi. Darısı hepinizin başına. Bu yolda her ne çekerseniz çekin buna değecek emin olun

geçen sene bende kasım 7 de adet olmuştum ve aralıkta bayramdan 1 gün önce hamile oldugumu ögrendim çifte bayram yaşadım ama dr erken dogum yaptırdı sağlık sorunlarım nedeniyle ağustos 14 de dogacak kızım temmuz 29 dogdu evime ikinci prenses gelmiş oldu allah nerde varsa isteyen versin sizlerinde buradan iyi haberlerinizi alırız inşallah

aynen gecen sene temmuzda hamıle oldugumu ögrenmıstım ve temmuz sonundada veda etmıstım bebegıme.bu düşüğün ardından tam bı çöküşe gidiyordumkı kolay toparladım Allaha cok şükür ve aralıgın basında tekrar hamıle oldugumu ögrendım :sm_cool: Rabbime şükürler olsunkı agustostada bebegımı kucagıma almak nasip oldu.inşallah sende güzel haberı haykırırsın burdan canım:1hug:

ayın 16 sında yani 16 kasım 2008 de adetime 8 gün kala evde yaptığım idrar testiyle öğrenmiştim bebeğimi...imkansızdı...24 kasım öğretmenler gününü bekledim rabbim hediyemi yollasın diye...çok erkendi 4 gün vardı...hastaneye koştum akşam saat 8...acilden giriş yaparak bhcg yaptırdım ve 2 saat sonra gel dediler.ömrümün en zor 2 saati,2 günü,2 ayı,2 yılıydı.evet hamileydim.allahım öğretmenler günüme hediyemi ÖMRÜMÜ yollamış...temmuz 22 dede azıcık erkende olsa bebeğimi kollarıma aldım.DARISI BAŞINIZA....

hakkinizda hayirlisi arkadaslarim, allah isteyen herkese salik shhatle bu tarifsiz guzellikteki duyguyu yasatsin..gecen sene 2009 agustos anneleri olarak cok guzel seyler paylastik, darisi hepinizin basina...

Burko ve Minik Kelebek çook teşekkürler iyi dilekleriniz için opuyorumnanaktan
Benzer şeyleri yaşayıp sonunda mutlu sona ulaşanları duydukça daha pozitif düşünüyorum daha umutlu oluyorum ben de...

Bugün doktora gidiyorum kontrole, buaralar da yumurtlama zamanım, bakalım hayırlısı... ılle bu ay olsun doğumu ağustos olsun demiyorum tabii ama hemencecik oluverse çoook mutlu olurum yerimseniben

ınşallah yakın zamanda dolar taşar topiğiniz...
Allah hepinizin gönlüne göre versin..

Ohhh be hastalandım sonunda böylece yeni sürece ilk adımı atmış oldum SAT 5 Kasım hadi bakalım hayırlısı alkisalkisalkis

CANIM SAT larımız aynı inşallah hamiş haberlerini beraber alırızz allah nasip ederse çalışmaları hangi günler yapacaksınn benim adet döngüm 31 beklenen adet tarihim 6 aralık gözüküo seninki nasıl?

Hayırlısı olsun arkadaşım. Hiç kötü şeyler getirme aklınaa.s.

hamile kalamzsak sırayla bütün ayların topiklerini gezer olacağız kaydirigubbakcemile3 gerçi ben geçen ay çalışmalrı az tuttum bu ayda kesin gözüyle bakmıyorum daha yeni bu yola baş koyduk herşeyden ümit kapmak istemiyorum temmuz annesi olmayı çok arzu etmiştim çünkü ağustosta 2010 da 11 ağustos ramazan,, ramazana kadar lohusalığım biter hemde yavrum benim doğduğum bir ayda doğar demiştim ama tembellikten kaçırdık temmuzu.. kaydirigubbakcemile3
şimdi olursa bu ay 2010 ağustos olacak tam sıcaklar buram buram ama o mutluluğa herşey değer umarım güzel haberlerle döneriz bu arada topik sahibinden hamilelerin bir anketinide yapmasını isteyeceğim daha hoş olur tebriklerimiz kolay olur hayırlı haberlerle dönmek dileğiyle... bizim için dua edin 2009 ağustos anneleri ...:Saruboceq:.

Selam canım, dün doktordaydım ben, düşükten sonra 2 adet görüp gel demişti kontrole gittim herşey yolunda dedi çok şükür. Çalışmalara başlıyoruz vizeyi aldık yani kaydirigubbakcemile3

Ultrasonda bakarken yumurtalarım ne alemde dedim baktı iki yumurtalığa da daha bi hareket yok haftaya geç yumurtlama olacak gibi gözüküyor dedi. SATtan itibaren 12. gündesin şu an dedi 20-21. gün falan yumurtlama olacak gibi dedi. Benim döngü zaten normalde de 35 gün yani hep gecikmeli oluyor zaten. İşin kötü tarafı biz bu pazar eşimle yurtdışına gidiyoruz 8 gün eşimin kuzeninin yanında kalacağız tam o döneme denk gelecek yumurtlama mafoldumben şimdi nasıl olacak çalışmalar yaa çok endişeliyim fisfisfis normalde 24-25-26 çalışmak lazımdı oofff :1no2:

Senin de şanslı günler bu haftasonundan itibaren başlıyor heralde o zaman canım di mi yerimseniben

canım walla ben 5 kasım adetimin ilk günü saydım 9.gün 12 .gün 14.gün çalışmaları yaptım şimdi bugun 16. gün çalışmasını yapcam int den araştırdığıma göre 22.11.2009 yumurtlama günü gözzüküo oda pazara denk gelioo yane 18.gün çalışması kaydirigubbakcemile2 kısmet benimde düşükten sonra bu ay ilk çalışmam hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canımmm :Saruboceq:

canım senin için kötü olmuş tarihlerinin yurtdışında oldugun zamana gelmesi ama allah izin verdikten sona 1 kerede bile olur inşşş hayırlısı olur canım.

ben de bir öğretmenler günü hediyesi bekliyorum 24 kasım adet günüm. ama içimde pek umut yok. olursa buraya gelirim.

Evet canım dediğin gibi hayırlısı... Olmadı burdan Eylül 2010 anne adayları bölümüne geçicez artık :kedi:

arkadaşlar agustos topiği neden böle boş diger topikler dolup taşıooo hadi amaaa kimse agustos annesi olmak istemiomu acaba ?

nısan2010 annesı olacaktım..
eylul04te dıs gebelıkten amelıyat oldum.
gecen ay ılk denemeydı olmadı...
ınsaellah agustos annesı olurum...
herkese ıyı calısmalar...:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…