- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
- Konu Sahibi neslihan165
-
iyi akşamlar kızlarrr
bugün kadın doğum dr.a gittimmm rahim filmi çektirdimmm ölüyorum sandımmmmm.....
neyse sonuçlar pek iyi değil.. Doğuştan rahmimde büyük bir perde varmış yani üçgen şeklinde olması gereken rahim benimki farklı.... bunu kazımaları gerekiyormuş çocuk olması için birazda kanallar kapalıymış bu ameliyatta bunuda açacaklarmış... bebek oyüzden olmuyor olsada durmaz düşer dedi dr. çok üzüldüm içim acıdııı bir anda ama sonra dedim hayırlısı en azından ameliyatla geçecek....
ameliyattan sonra 1 sene içinde hamile kalmam %50 artarmış oyüzden 1 senede yine olmazsa bu sefer tüp bebek dedi dr....
kızlarrr ne olur benim için dua edinnn.....
sonuç olarakta ağustos 2009 annesi olamayacağım. mafoldumben.
merhabalar... 4,5 yıllık evliliğimizi zorla taçlandıracağız. biz 10 aydır deli gibi istiyoruz ama bebişimiz bi kıçını kaldırıp gelmiyor. biz 3,5 yıl istemedik ondan inat ediyor serseri. sırf gelmemek için babasının başına çok iş açtı. tüm değerlerini mahvetti. ama pes etmek yok. madem sen kendin gelmeyeceksin ben de zorla getireceğim. kasımda tüp bebek deniyeceğim ilk denemem bu gidişle de son denemem. dua edin kızlar ben de anne olayım. ben de anne olayım. hep bebişim aslan burcu olsun isterdim. belki de bu ay benim ayımdır. ben de anne olucam derim. kızlar ne olur dua edinnnn.
ben de hep eylül yada ekimde doğum yapmayı isterdim..
birkaç aydır fazlasıyla bebek sahibi olmak istiyorum,acaba beklemesem de hemen çalışmalara başlasam mı?
ağustos annesi olmak nasıldır?zor olmaz mı yazın hamilelik,doğum vs.?
canım dualarım seninle umarım hayırlısıyla buradan müjdeli haberlerini duyarız. ben de öyle sabırsızlanıyorum ki müjdeli bir haber vermek için... umarım bundan 1 ay sonra burdan hamileliğimizin sürecini konuşuyor oluruz :Saruboceq:
canım inşallah 1 ay bana bir yıl gibi gelicek. ama her şeye değer. anne olmak ! rüyalarımdan gerçeğe. heyecanlıyım bebişim, ilk defa sana bu kadar yakınım lütfen bu defa gelll.
Allegra canım inşallah burda beraber oluruz ben de senin için dua edicam.
ben özlem hnma gitmiştim hiçç tavsiye etmemm medicanaya gidiceksen illa düzgün beye git derim ama türkiye hastanesinde ayşe hnmda iyi bi arkadaşımız orda doğum yapmıştı bende muayneye gitmiştm memnun kaldımÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CAN YOLDAŞLARIMMM....İNŞ. HEP BERABER BİR ÇOK ŞEYİ PAYLAŞMAK İÇİN HAMİLE KALIRIZZ....
EVET ÖZBEKCİMM P.TESİ TEDAVİYE BAŞLIYORUM. MEDİCANA BAHÇ. GİDİCEM AMA İLK DEFA GİDİCEM BİR ARK. TAVSİYESİ ÜZERİNE DAHA ÖNCEDEN TÜRKİYE HAST. GİDİYORDUM.
HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN İNŞŞŞ....AMİN....:Saruboceq:
oo memleketlerinizde aynı kaydirigubbakcemile5sanırım sen de 2009 ağustos annesisin, inşallah benim hikayenin devamı da bir sene arayla hayırlısıyla sana benzer canım opuyorumnanaktan
bu arada forum yazılarına baktım da sanırım oğlunun adı Doruk. Resmen şok oldum sabah sabah! Oğlum olursa koymayı düşündüğüm isim yaa bu kadar mı benzeriz kaydirigubbakcemile5
kızlarr amelİyat rİsklİymİŞŞ...o yÜzden olmayacaĞımm...dr. Dedİ eĞer 3 kere ard arda dÜŞÜk yaparsan amelİayt Önerİyorum dedİ....bakalımm bu ay sonu hastalanırsam tedavİye baŞlayacazz....hayırlısıı aĞustos olmadı ama eylÜl annesİ olabİlİrİm belkİ bİr Ümİt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?