Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

iyi akşamlar kızlarrr

bugün kadın doğum dr.a gittimmm rahim filmi çektirdimmm ölüyorum sandımmmmm.....

neyse sonuçlar pek iyi değil.. Doğuştan rahmimde büyük bir perde varmış yani üçgen şeklinde olması gereken rahim benimki farklı.... bunu kazımaları gerekiyormuş çocuk olması için birazda kanallar kapalıymış bu ameliyatta bunuda açacaklarmış... bebek oyüzden olmuyor olsada durmaz düşer dedi dr. çok üzüldüm içim acıdııı bir anda ama sonra dedim hayırlısı en azından ameliyatla geçecek....

ameliyattan sonra 1 sene içinde hamile kalmam %50 artarmış oyüzden 1 senede yine olmazsa bu sefer tüp bebek dedi dr....

kızlarrr ne olur benim için dua edinnn.....

sonuç olarakta ağustos 2009 annesi olamayacağım. mafoldumben.

Canım üzme kendini tedaviyle geçecek birşeymiş bak, ya hiç olmaz deselerdi? Ağustos'ta olmaz Kasımda Aralıkta olur ya da Şubatta Martta... Önemli olan sağlıklı olması, hayırlısıyla kucağına alman bebişini. Bir düşük yaşadıktan sonra ben bunu anladım. Onlar gelecekleri zamanı biliyorlar sıkma canını sen sakın, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun :1hug:

merhabalar... 4,5 yıllık evliliğimizi zorla taçlandıracağız. biz 10 aydır deli gibi istiyoruz ama bebişimiz bi kıçını kaldırıp gelmiyor. biz 3,5 yıl istemedik ondan inat ediyor serseri. sırf gelmemek için babasının başına çok iş açtı. tüm değerlerini mahvetti. ama pes etmek yok. madem sen kendin gelmeyeceksin ben de zorla getireceğim. kasımda tüp bebek deniyeceğim ilk denemem bu gidişle de son denemem. dua edin kızlar ben de anne olayım. ben de anne olayım. hep bebişim aslan burcu olsun isterdim. belki de bu ay benim ayımdır. ben de anne olucam derim. kızlar ne olur dua edinnnn.

ben de hep eylül yada ekimde doğum yapmayı isterdim..
birkaç aydır fazlasıyla bebek sahibi olmak istiyorum,acaba beklemesem de hemen çalışmalara başlasam mı?
ağustos annesi olmak nasıldır?zor olmaz mı yazın hamilelik,doğum vs.?

teşekkür ederim kızlarrr....

ama ameliyattan korkuyorummmm..... salı başka bir dr. daha göstereceğim filmlerimi...

ne olur dua edin banaa....ben yinede gelişmeleri buraya yazarımm.....

canım dualarım seninle umarım hayırlısıyla buradan müjdeli haberlerini duyarız. ben de öyle sabırsızlanıyorum ki müjdeli bir haber vermek için... umarım bundan 1 ay sonra burdan hamileliğimizin sürecini konuşuyor oluruz :Saruboceq:

canım hiç öyle düşünme bu işler hesaba kitaba bakmıyor. benim de hayalim mart-nisan annesi olmaktı, yaz annelerini hiç anlamazdım o sıcakta doğum ne zor niye ayarlamıyolar ki zamanını kışa bahara falan derdim, nisanı tutturdum diye sevinmiştim sonra bebeğimi kaybettim şimdi isterse yılın en sıcak günleri olsun ne zaman olursa olsun yeter ki olsun diyorum yerimseniben yani ayarlamaya hiç niyetlenme bence bu işlerde ayar işlemiyor. Bi de yine de bana kalırsa eylül-ekimden daha iyi ağustos, çünkü hamileliğinin son aylarını boğucu sıcaklarda işe giderek geçirmiyosun haziran dedin mi evdesin kaydirigubbakcemile2

canım inşallah 1 ay bana bir yıl gibi gelicek. ama her şeye değer. anne olmak ! rüyalarımdan gerçeğe. heyecanlıyım bebişim, ilk defa sana bu kadar yakınım lütfen bu defa gelll.

Allegra canım inşallah burda beraber oluruz ben de senin için dua edicam.

çok sağol canım haberdar et bizi de burdan

Eee kızlar kimseden ses yok? Sizin süreç başladı mı?
Ben hala hasta olmayı bekliyorum bugün yarın olmam lazım bir an önce olsa da bitse yaa off çok sabırsızııımm kaydirigubbakcemile2

hepiniz hakkında hayırlısı olur inşallah rabbim gönlünüze göre versin sağlıklı bebişler dünyaya getirin..
bu topiği görünce bi garip oldum..:gitme:

ben özlem hnma gitmiştim hiçç tavsiye etmemm medicanaya gidiceksen illa düzgün beye git derim ama türkiye hastanesinde ayşe hnmda iyi bi arkadaşımız orda doğum yapmıştı bende muayneye gitmiştm memnun kaldım
oo memleketlerinizde aynı kaydirigubbakcemile5

kızlarr amelıyat rısklıymıŞŞ...o yÜzden olmayacaĞımm...dr. Dedı eĞer 3 kere ard arda dÜŞÜk yaparsan amelıayt Önerıyorum dedı....bakalımm bu ay sonu hastalanırsam tedavıye baŞlayacazz....hayırlısıı aĞustos olmadı ama eylÜl annesı olabılırım belkı bır Ümıt...

hadi bakalım ağustos anneleri son adetlerinizi bu ay olacaksınız inş ve beişleriniz aslan oalcak:)) tıpkı benim oğlum gibi... sizlere dua edeceğim hakkınızda hayırlısı olsun... bende yaz hamileliği geçirmiş biri olarak epey zorlandığımı söylemek isterim ama olsun bu tatlı melekelrimiz için değer.... şimdien hepinize kolay gelsin şuan 2. ye hamileyim sanırım o da haziranda doğacak benimde şansıma yaza denk geliyor bebişler neyseki sanırım haziran çok sıcak olmaz temmuz ağustos kadar....

geçmiş olsun canım inş tedavin güzel neticeler verir...opuyorumnanaktan

Ohhh be hastalandım sonunda böylece yeni sürece ilk adımı atmış oldum SAT 5 Kasım hadi bakalım hayırlısı alkisalkisalkis

ooooo ağustos anneleri topiği açılmış, hayırlı olsun kıslaaar, ilk kim geliyor bakalım, ben de anne aday adayıyım şimdilik, belkim bu topiğe gelirim, herkese bol şans ehheeee :)

benimde 30 ekimdi son adetim 29 temmuzda doğdu bebeğim .2,5 ay beklemiştim hamile kalmayı.çok güzel bir duygu allah sizlerede nasip etsin.Duygulandım valla hamileliğinizi iyi geçirmeniz dileklerimle

ArkadaŞlar ınŞallah hepımız bu topıĞı doldurur hamıŞ haberlerını sırayla verırız allah herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın ınŞallah:)

ben de 2009 ağustos annesiyim.zaman su gibi akıp geçiyor.sat 1 kasımdı 31 temmuz'da doğum yaptım.bekliyoruz sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…