Ağustos 2012 anneleri şık pijama ve gecelik takımlarını nereden aldınız

HONEYBEEE

BALIM
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
99
1
286
İstanbul
Gecelik ve pijama takımı bulamıyorum,
hepsii nine pijaması gibi gerçekten şık pijama ve gecelik satan markaları biliyorsanız bana yardımcı olurmusunuzz hanımlarr....

Ben pijama takımımı Eminönü'nden aldım . İnternetten görüp beğenmiştim . Tuğse marka mavi spor bir pijama takımı . Nette fiyatı 97 tl idi Eminönü'nden 60 tl ye aldım . Geceligide Fatih den bir iç giyim Mağazası'ndan aldım oda Aqua marka onden komple dugmeli gayet kullanışlı ve guzel . Onada 50 tl verdim

canım bende uzun zamandır arıyordum beğenemiyordum.. geceliğin markasını hatırlamıyorum netten sipariş vermiştim 30 tl civarında idi.. pijama takımımı da dün netten sipariş verdim. eminönünde artış marka pijamaları görmüştüm incecikti.. orda 75 90 arası idi.. ben netten dün artış marka 68 tl ye aldım birkaç eksiğimide aynı sepette aldım hatta siteye ilk üye olunca 20 tl indirim oluyordu 48 e almış gibi oldum diyebilirim :)

bende geceliğimi tuğse marka aldım dız altına kadar onden dugmelı su mavisi.göğsü ve etegı tüllü.kollarındada aynı tulden fıyonklar var kalıtelı bısey bende ındırımlı 33 lıraya aldım.sabahlıklı pijama takımımı baha diye bır markadan aldım.o da ındırımde 80tl ıdı.

ÇOK iyi ,bende bulamıyorumm .bu sıcaklarda da kapalı bişey istemiyorumm.sitenin adı ne merak ettim..belki bende bulabilirim :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…