Canım hoşgeldinnnn... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sende ikili test zamanına gelmişsin. Güzel sonuçlar alırsın inş..Topiğe de ekleyelim.
Ooooo canım benimmm eşin gelince al karşına...Senim eliNde olmadığını anlat bu duygusal durumun...İstem dışı hep ilgi beklediğini ve kendisinide istemeden üzdüğünü anlattt...Birisi şişşşt dese ağlayacak durumdayız..Eşlerimiz anlayışlılar ama biraz daha istiyoruz sanırım biz :) Üzülme bazen bu patlamalarda rahatlatıyor insanı :)
kızlar bgn yeni dr.uma gittim. hangi testleri yaptırdığımı sordu falan filan.. neyse sonra ben geçtim ultrason koltuğuna. monitörü olduğu gibi kendine çevirdi. bişeyler ölçtü biçti. sinir oldum tabi bende görebilirmiyim dedim. öce ben bir bebekle tanışayım sonra sana da izleticem dedi. neyse çevirdi sonra monitörü. işte bu eli, midesi:) onu yerim ben ya:) neyse sonra bacaklarını gösterdi. kapatmış resmen. çekmiş kendine doğru. cinsiyeti ne peki dedim. pek belli olmuyor. pozisyonu belli değil dedi. ısrar ettim tabi tahminde de mi bulunamazsınız dedim. bebek bayağı hareketliydi buarada. tam poposunu dönüyordu bize dr. durdurdu ekranı. tam göremedim ama kız olabilir dedi. bir dahaki geldiğinde hem 3lü testini hem cinsiyetini gösterirse söyleriz dedi...ama demekki kız yoksa hiç sölemezdi yada ne biliyim ben çok ısrar ettim ondan mı acaba orasını anlayamadım
buarada kızlar bebeğin103 gr. ve 8.5 cm. doğum tarihin 12 ağustos. ulrason kağıdında da 14+6 yazıyor. niye birbirini tutmadı acaba. benim eski hastaneme göre.14+1 olması lazı. niye farklı oldu acaba ya
bugün ortodonti randevumda vardı tamamen çıkmış aklımdan aradı doktorum canım gelmedin bir problemmi var diye ben onu 25 i sanıyodum ya gülay hanım dedim28 i sabahtan dişçimize akşam üzeride doğumcumuza gidicez nasipse yavruşum gösterirse cinsiyetinide söyler inşallah
kızlar ablamla konuştum. arkadaşının bebeği benimkinden 10 gün önde gidiyor. geçen gittiğinde bacakları kapalı göstermiyor ama kız olabilir demiş dr. bu gittiğinde erkek olduğunu öğrenmişbana birşey satın alma dedi. 2 martta tekrar gidiyorum. 3 lü test için. ozaman ablamda burada oluyor. teyzesiyle tanıştırıcam miniğimi. ordan da alışverişeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallah gösterirde cinsiyetini öğrenirsin. bide ultrasonda bebeğin görüntüleri hep sırt üstümü oluyor? bende öyleydide
inşallah gösterirde cinsiyetini öğrenirsin. bide ultrasonda bebeğin görüntüleri hep sırt üstümü oluyor? bende öyleydide
Yok canım. Seninki de yavaş yavaş hareketlenmiştir artık. Mesela benimkinin bir tanesi yüzüstü iken bir anda bize doğru dönebiliyor. Sonra sırt üstü balık gibi yüzüyor. Ama ikinci bebeğim hep düşünen bebek gibi duruyor. Yüzüstü ve öne eğik. Elini de çenesinin altına koysa tam olacak. Neyseki beni endişelendiren düşünen bebeğim son iki kontrolde hareketliydi :) Bazen uyuduğuna şahit olacaksın. Top patlasa uyanmıyor valla. Neler yaptık uyandırmak için bana mısın demedi. Kardeşi de yanından dürtüyor ama nafile.
eveeeettt doktora gittik çok şükür ve maşallah bebeğimin sağlığı da ölçümleride gayet güzel.. 15 cm ve 137 gr olmuş. multivitamin kullanmıyorum ben dedim, gerek yok dedi iyi beslenemeyen annelere verilir o vitaminler dedi.. salatanı, sebzeni, baklagilini, yoğurdunu, meyveni yiyorsan gerek yok dedi. sadece folikasitli demir ilacı verdi. sucuk yiyebilirmiyim dedim çünkü şu son zamanlarda çıkan reklamlar beni delirtmişti, salam ve sosis asla yiyemezsin ama sucuku iyi pişirmek kaydıyla ve güvendiğin markada %100 dana olması kaydıyla yiyebilirsin dedi çok mutlu etti beni:)))
canım çok saol akşam deneyeceğim
ayyy minik kurbağası annesinin kıyamam ona ya
Yok canım. Seninki de yavaş yavaş hareketlenmiştir artık. Mesela benimkinin bir tanesi yüzüstü iken bir anda bize doğru dönebiliyor. Sonra sırt üstü balık gibi yüzüyor. Ama ikinci bebeğim hep düşünen bebek gibi duruyor. Yüzüstü ve öne eğik. Elini de çenesinin altına koysa tam olacak. Neyseki beni endişelendiren düşünen bebeğim son iki kontrolde hareketliydi :) Bazen uyuduğuna şahit olacaksın. Top patlasa uyanmıyor valla. Neler yaptık uyandırmak için bana mısın demedi. Kardeşi de yanından dürtüyor ama nafile.
kızlar bgn yeni dr.uma gittim. hangi testleri yaptırdığımı sordu falan filan.. neyse sonra ben geçtim ultrason koltuğuna. monitörü olduğu gibi kendine çevirdi. bişeyler ölçtü biçti. sinir oldum tabi bende görebilirmiyim dedim. öce ben bir bebekle tanışayım sonra sana da izleticem dedi. neyse çevirdi sonra monitörü. işte bu eli, midesi:) onu yerim ben ya:) neyse sonra bacaklarını gösterdi. kapatmış resmen. çekmiş kendine doğru. cinsiyeti ne peki dedim. pek belli olmuyor. pozisyonu belli değil dedi. ısrar ettim tabi tahminde de mi bulunamazsınız dedim. bebek bayağı hareketliydi buarada. tam poposunu dönüyordu bize dr. durdurdu ekranı. tam göremedim ama kız olabilir dedi. bir dahaki geldiğinde hem 3lü testini hem cinsiyetini gösterirse söyleriz dedi...ama demekki kız yoksa hiç sölemezdi yada ne biliyim ben çok ısrar ettim ondan mı acaba orasını anlayamadım
buarada kızlar bebeğin103 gr. ve 8.5 cm. doğum tarihin 12 ağustos. ulrason kağıdında da 14+6 yazıyor. niye birbirini tutmadı acaba. benim eski hastaneme göre.14+1 olması lazı. niye farklı oldu acaba ya
Kızlar ikizlerimden birinin erkek olduğu kesinleşti. :)diğeri secdeye kapanmış gibi yüzüstü yatmış hiç bir şey göstermedi. sağlıkları iyi çok şükür. tosbalarım benim. çok seviyom onları yavv. doktordan çıkınca kendimi babanne olarak hayal ederken buldum :) yuhh dedim kendime. hayallerin sınırı yok.
bu arada göbeğim 6 aylık gibi oldu kocaman.
sizinle bu mutluluğu paylaşabilmek çok güzel. öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?