eveeeettt doktora gittik çok şükür ve maşallah bebeğimin sağlığı da ölçümleride gayet güzel.. 15 cm ve 137 gr olmuş. multivitamin kullanmıyorum ben dedim, gerek yok dedi iyi beslenemeyen annelere verilir o vitaminler dedi.. salatanı, sebzeni, baklagilini, yoğurdunu, meyveni yiyorsan gerek yok dedi. sadece folikasitli demir ilacı verdi. sucuk yiyebilirmiyim dedim çünkü şu son zamanlarda çıkan reklamlar beni delirtmişti, salam ve sosis asla yiyemezsin ama sucuku iyi pişirmek kaydıyla ve güvendiğin markada %100 dana olması kaydıyla yiyebilirsin dedi çok mutlu etti beni:)))
ay küçük adamlar :)
prenses geliyo teyzeleri Allahim ne buyuk mutluluk :)))
Kızlar ikizlerimden birinin erkek olduğu kesinleşti. :)diğeri secdeye kapanmış gibi yüzüstü yatmış hiç bir şey göstermedi. sağlıkları iyi çok şükür. tosbalarım benim. çok seviyom onları yavv. doktordan çıkınca kendimi babanne olarak hayal ederken buldum :) yuhh dedim kendime. hayallerin sınırı yok.
bu arada göbeğim 6 aylık gibi oldu kocaman.
sizinle bu mutluluğu paylaşabilmek çok güzel. öpüyorum hepinizi.
Canıımmm çok sevindimmm.. Bakalım ikinci sürpriz ne olacak. Bir dahaki kontrolün ne zaman. Hayırlı evlat olur inş. Birini ekledim topiğe darısı ikincinin başına :)
Dün canım sosisli istedi. Gece açık yer buldum yedim. Vicdan azabı çekiyorum
Bugün de elma şekeri istedi. Onu da yedim. Sonra yine vicdan azabı çektim. Ya benimkilerde nerede sağlıksız şey var onları istiyor ben ne yapayım..
Keyifler nasıl bakalım? Kocayla sulh olundu mu? Beyaz bayrak çektin mi :)
Bugün de elma şekeri istedi. Onu da yedim. Sonra yine vicdan azabı çektim. Ya benimkilerde nerede sağlıksız şey var onları istiyor ben ne yapayım..
canım aynen bir gece tutturdum vişneli ve limonlu dondurma istiyorum diye aşkım gitmiş ara ara karadutlu olurmu dedi aradı olur napayım oda ekşi sonuçta dedim bir geldi karaduttan eser yok üzerinde sadece süs yapmışlar gerisi kakaolu gitti tekrar buldu garibim birde çok saçma gelecek size belki ama iğde çok çekti canım ona benzer bir meyve daha var onu bulduk allahtan aktardan çok garip şeyler istiyosun:)
bana gerek kalmadı canım akşam işten aldı kocişim sarıldı öptü geldi karnımı okşadı eşşek sıpası daha doğmadan annenle aramı açacaktın dedi :)) ikinizde benim dünyamsınız dedi insan kendi bebeği için heyecanlanmaz mı sadece işler güçler dalıyorum bazen yanlış anlama aşkım dedi kıyamadım yaaa çok seviyorum ben onu
ayy masallah ozaman size..Ne guzel cok duyarli bi esin var.Minicik ama kocamaaaann yurekli bir aileye geliyor senin ufaklik :)
Herşey iyiymiş annesi bak boşver dr.u....O da dr.un densizliği....Bazı insanlar vardır ya konuşmuş olmak için konuşurlar demekki senin dr. da öyle....
Bir daha ki kontrol de dr.unu ilk gördüğünde şöyle de ''SIKINTILI GÖRDÜM SİZİ KÖTÜ BİR ŞEY YOKTUR UMARIM''
ya kızlar şunlara bir bakın bittim ben yaaaaaa cinsiyeti belli olsaydı acacaktım hemen Eki Görüntüle 639398 Eki Görüntüle 639399
Merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olucağim inşallah daha önce diğer ağustos anneleri topiğindeydim ama hergün bir tartişma gerginlik oluşmaya başladi sizi uzun zamandır takip ediyorum çok seviyeli ve samimi gördüm beni de aranıza alırsaniz sevinirim.
Sat 28 ekim benim 5. Evladim olucak insallah 2 sağ oğlum var 2 evladimi da karnimda birini 7.5 aylik diğerini 6 aylik kaybettim insallah bunu sağ salim kucağıma alırım, hepimiz alalım inşallah.
ya kızlar şunlara bir bakın bittim ben yaaaaaa cinsiyeti belli olsaydı acacaktım hemen Eki Görüntüle 639398 Eki Görüntüle 639399
Merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olucağim inşallah daha önce diğer ağustos anneleri topiğindeydim ama hergün bir tartişma gerginlik oluşmaya başladi sizi uzun zamandır takip ediyorum çok seviyeli ve samimi gördüm beni de aranıza alırsaniz sevinirim.
Sat 28 ekim benim 5. Evladim olucak insallah 2 sağ oğlum var 2 evladimi da karnimda birini 7.5 aylik diğerini 6 aylik kaybettim insallah bunu sağ salim kucağıma alırım, hepimiz alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?