HENNA34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2012 98 5 96 Eskişehir 21 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi HENNA34 #1 kızlarrr merhaba 2013 ağustos anneleri eminim bu haberi öğreneli çok olmamıştır bizlerde olan değişiklikleri,bebişlerin durumlarını konuşalım herkese hayırlı olsunnnnn inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız...
kızlarrr merhaba 2013 ağustos anneleri eminim bu haberi öğreneli çok olmamıştır bizlerde olan değişiklikleri,bebişlerin durumlarını konuşalım herkese hayırlı olsunnnnn inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız...
basaku Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2012 51 1 98 23 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi HENNA34 #2 bende şüpheleniyorum tatlımmm. inş öğrenicem 3 gün sonra. eğer hamileysem bende ağustos annesi olucam=)) belirtilerin neler sorabilir miyim?
bende şüpheleniyorum tatlımmm. inş öğrenicem 3 gün sonra. eğer hamileysem bende ağustos annesi olucam=)) belirtilerin neler sorabilir miyim?
HENNA34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2012 98 5 96 Eskişehir 23 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi HENNA34 #3 basaku .!.: bende şüpheleniyorum tatlımmm. inş öğrenicem 3 gün sonra. eğer hamileysem bende ağustos annesi olucam=)) belirtilerin neler sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... adet gününden baya önce göğüslerim hassaslaştı,kahverengi akıntı geldi bi de kokulara karşı aşırı hassaslaştım adete 5 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg:29.7 çıktı ama herkeste belirtiler farklı olabiliyomuş cnm inş sende hamişsindir :)))
basaku .!.: bende şüpheleniyorum tatlımmm. inş öğrenicem 3 gün sonra. eğer hamileysem bende ağustos annesi olucam=)) belirtilerin neler sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... adet gününden baya önce göğüslerim hassaslaştı,kahverengi akıntı geldi bi de kokulara karşı aşırı hassaslaştım adete 5 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg:29.7 çıktı ama herkeste belirtiler farklı olabiliyomuş cnm inş sende hamişsindir :)))