Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Benim askerim bugun atis yapmislar kuru siki sewmedim silahi diyo kuzum bende geyik olsun diye kuru siki atcam derken birbirinizin canagi comlegi deldirmeyin dedim aksam7.5-9.5 arasi araziye cikcaklarmis ama birlik icinde silah sokup takmasini ogrenmisler arkadaslari buna saka yapmis uyuyakaldin ictimada eksiktin komutan numarani aldi diye kuzum kiyamam gecen gunde sabah 5-6 kogus nobeti vermisler allahtan esofmanla tutabiliyolarmis yari uyumus yari kitap okumus bi arkadasi tekrar uni. Sinavina gircekmis ona ders calistiriyomus gun dolduruyoruz diyo asfalt.gormeyi ozledim diyo hamburger yemeyi normalde fasfood yemeyen adam bazen otururlarken bi doner olsa ooo ne yerdik bi pizza olsa oooo ne yerdik diye konusuyolarmis kiyamam ki soruyorum hep tavuk sik yiyolar ama can iste uzak olunca cekiyo

Kizlar dün annesini kardesini aramisti beni aramamisti ya bugün de beni aramadi benim annemi aradi. Demekki o olaydan dolayi araniyomus, annemle 15 dk falan konustular sonra bana verdi annem nasilsin falan dedi kisa kisa cevap verdim cok soguktum 30 saniye falan anca konusmusuzdur kapattik sonra da. O kadar alindim ki. Tamam o da kirilmis olabilir ama böyle zamanda 4 gün uzaticak kadar yapmamasi gerekirdi benim ne hale gelicemi bilmesi gerekirdi. Cok kirginim su an ona...

hadi ya kotu olmus canim uzulme canim bak en azindan konusmussunuz hem sana kirgin diye anneni aramis bi umut sesini duyarim diye bence.. ben kacirdim ama kusura bakma neye kirilmisti ki askerin canim ya aramayacak kadar??

hadi ya kotu olmus canim uzulme canim bak en azindan konusmussunuz hem sana kirgin diye anneni aramis bi umut sesini duyarim diye bence.. ben kacirdim ama kusura bakma neye kirilmisti ki askerin canim ya aramayacak kadar??
Bana zaten cokk soguk konustugu bi konusma sirasinda ustalik yerleri belli olmua b olabilir e devletten bakar misin demisti telefonu kapattiktan hemen sonra ben bi arkadasimla tartismistim o moral bozukluguyla, sonra da agladim falan onun söyledigi tamamen aklimdan cikti iste unuttum diye de pazartesiden beri aramiyodu bugün de öyle oldu iste. Bence sirf beni sinir etmek icin annemi aradi. Böyle birbirimize ihtiyacimiz olan bi zamanda böyle yapmasi cok yanlis bence. Cok kizginim

hmm hani onemli bisey ya usta birligi sende dalginligina gelmis falan yanlis anlamistir canim ben burda neler cekiyorum onun umrunda degil gibi bisey anlamis askerin galiba :/ bence bidaha aradiginda seni yada anneni aciklik getir tatlim olmaz oyle zor donem zaten ikiniz icin de kotu yapmayin bunu birbirinize

Bilmiyorum aramaz heralde yine bikac gün

Canım yaa. Tripcan bi moda girmiş oranın da psikolojisiyle bence.Benimki de bana bozuk atmıştı dün eve gitmediğim için.Bugün tavrı soğuktu azcık.Şeytan diyo açma yine telefonu.Hatta al meşgule.Stres içinde olunca bi de o strese sokmuyo mu? Deli oluyorum.

Zor bi donem bu ikiniz icinde ufak seylerincok onemli olabilecegi kadar oyuzden cok buyutmeyin bence tatlim

Tünaydınlar herkese kızlar.:) Bayramımız kutlu olsun.

Gunaydın kizlarr 5 eylül yemin törenine gidecek misiniz askerleriniz :)

Ben gitmiyorum canım.Ailesi de gitmiyomuş, bana da gelme dedi.

Tatlim bizde degistik onlarin gidisiyle oyuzden normal takma kafana ama ona belli etmemeye calisbendede ayni sey oluyocunku

Doğru diyosun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…