- 16 Ağustos 2014
- 408
- 205
- 48
Gunaydin canimmGunaydin kozlar :)
Günaydin kuzumTünaydınlar herkese kızlar.:) Bayramımız kutlu olsun.
Ben gitmiyorum canım.Ailesi de gitmiyomuş, bana da gelme dedi.
Ben gidiyorum canimGunaydın kizlarr 5 eylül yemin törenine gidecek misiniz askerleriniz :)
Doğru diyosun canım.
Ben gidiyorum canimGunaydın kizlarr 5 eylül yemin törenine gidecek misiniz askerleriniz :)
Iskenderunda canim benimki hatay yani. Seninki nerde? Törenden sonra izin kullanacak mi?Ben de gidiyorum canım, çok özledik her gün soruyor geleceksin dimi diye :) görüşmek ona da bana da moral olacak :) senin askerin nerde canım
sakin ol kuzum yatmadan yine arar belkiiyaaa askerim aramis iki defa duymamisim of kndimi öldürmek istiyorum
cok moralim bozuldu kuzum ya kac saat sira bekledi kimbilir uzulmustur kiyamam yasakin ol kuzum yatmadan yine arar belkii
cok moralim bozuldu kuzum ya kac saat sira bekledi kimbilir uzulmustur kiyamam ya
ablasi aradi simdi bna ulaşamayinca ona siylemis iimis ama doguya dusucekmis buyuk ihtimal moralim bozuldu yaArar mutlaka canım tekrar yatmadan.
Benim de moralim cok bozuk bütün gün hicbisey yapmadan oturdum öylebugün moralim cok bozuk ozlem artti korku artti bundan sonra hep yuregim agzimda mi beklicem
Kıyamam ya sennkide çok inatciymis tatlımBenim de moralim cok bozuk bütün gün hicbisey yapmadan oturdum öylebugün de aramadi cok özledim
Tobe de bacimmmmyaaa askerim aramis iki defa duymamisim of kndimi öldürmek istiyorum
Tatlim senin askerin nerdeydi unuttum kuaura bakmaBenimki de sırada bekleyenler var deyip kapattı.Kantinden su satmıyolarmış artık.1 Eylül'e kadar sayılı su verceklermiş.Olmadığından değil, askerlere öyleymiş.Ziyaretçilerden rica ettik saolsunlar aldılar yerimize dedi.Bi kötü oldum ziyarete gelen insanları görünce dedi.İnsan görmeyi özlemişiz dedi.Bana şarkı söyletti, sırda bekleyenler var dedi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?