Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Tatlim bence herseyi atin bi kenara eriton aranizdaki buzlari boyle bi donemde 2 kat zorlancaksaniz 4 kat zorlanirsiniz
canim karistirdin galiba bizim askerimizle aramızda sorun yok o semizotu111 bnmki aramus bnide duymadim ablasina haber birakmis

canlarim benim kiyamam sizzeee zamansiz tatlim oluyo bazen napalim gormuyoruz aradiklarini ama onlarda anliyodur her an musait olamiyoruz yada duyamiyoruz ki yarin aradiginda yaparsin gonlunu guzel guzel keyfiniz yerine gelir insallah..

Keşke bana da sorsa öyle.Tam tersi adam gelme dedi.Annenler gelcek mi diye sordum, hayır dedi.Sen de gelme.Ben gelicem dedi.
hmm ilginç doğrusu canım. orada herkes sevgilisiyle ailesiyle kucaklaşacak o orada yetim gibi mi duracak.. bence sonradan pişman olacak sana gelme dediğine ailesinin gitmeyeceğine. ben onun ailesiyle gidiyorum yemin törenine hep beraber orada olacağız :) ben senin yerinde olsam sürpriz yapardım gelme demiş ama..

canlarim benim kiyamam sizzeee zamansiz tatlim oluyo bazen napalim gormuyoruz aradiklarini ama onlarda anliyodur her an musait olamiyoruz yada duyamiyoruz ki yarin aradiginda yaparsin gonlunu guzel guzel keyfiniz yerine gelir insallah..
saol canim artik bugün alicam gönlünü

Biran evvel gelmek istiyomuş tatlım.Bilemedim şimdi sen öyle deyince kararsız kaldım.

alirsin tatlimm :) ben dun sarki dinlettim boyle seyler yap iste guzel oluyo dedi :) bugun de gitar calip soylicem :) sende sevdigi bi sarki varsa dinletebilirsin tatlimm

Bizim de aramız bi ılık bi soğuktu.Dün bizim sevdiğimiz bi şarkıyı söyletti bana. :) Çok mutlu oldum mutlu olunca...

QUOTE="semizotu111, post: 36703136, member: 618765"]Kizlarr yerler belli olmuss sevdicegim aradi Ankaraya düsmüs soför olarakk [/QUOTE]
Cok sevindim bebegim hayirli olsun darisi basimiza :)

Kozlar yarin meslek hayatimin ilk günü mini mini birler ile tanisicagim öğretmenimkelimesi ilk defa ggerçekci olacak benim icin .çok heyecanliyim askeri de dun de bugünde carsi iznine cikti o da pek bi mutlu uniformali fotografini gördüm allahim kurban olduguma çok yakismis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…