Tatlim bence herseyi atin bi kenara eriton aranizdaki buzlari boyle bi donemde 2 kat zorlancaksaniz 4 kat zorlanirsinizablasi aradi simdi bna ulaşamayinca ona siylemis iimis ama doguya dusucekmis buyuk ihtimal moralim bozuldu ya
Yiregin sikkin senin ondan noyle dusunuyosun bolbol dua et cnmbugün moralim cok bozuk ozlem artti korku artti bundan sonra hep yuregim agzimda mi beklicem
canim karistirdin galiba bizim askerimizle aramızda sorun yok o semizotu111 bnmki aramus bnide duymadim ablasina haber birakmisTatlim bence herseyi atin bi kenara eriton aranizdaki buzlari boyle bi donemde 2 kat zorlancaksaniz 4 kat zorlanirsiniz
ediyorum tatlim hergun hemde butun askerlerimizeYiregin sikkin senin ondan noyle dusunuyosun bolbol dua et cnm
Benim ki ankara da canım usta birliği de ankarada olacak . Ablası da ankara da yaşıyor haliyle törenden sonra izne çıkabilecek öz ablası olduğu için evde kalabilecek :)Iskenderunda canim benimki hatay yani. Seninki nerde? Törenden sonra izin kullanacak mi?
hmm ilginç doğrusu canım. orada herkes sevgilisiyle ailesiyle kucaklaşacak o orada yetim gibi mi duracak.. bence sonradan pişman olacak sana gelme dediğine ailesinin gitmeyeceğine. ben onun ailesiyle gidiyorum yemin törenine hep beraber orada olacağız :) ben senin yerinde olsam sürpriz yapardım gelme demiş ama..Keşke bana da sorsa öyle.Tam tersi adam gelme dedi.Annenler gelcek mi diye sordum, hayır dedi.Sen de gelme.Ben gelicem dedi.
saol canim artik bugün alicam gönlünücanlarim benim kiyamam sizzeeezamansiz tatlim oluyo bazen napalim gormuyoruz aradiklarini ama onlarda anliyodur her an musait olamiyoruz yada duyamiyoruz ki yarin aradiginda yaparsin gonlunu guzel guzel keyfiniz yerine gelir insallah..
alirsin tatlimm :) ben dun sarki dinlettim boyle seyler yap iste guzel oluyo dedi :) bugun de gitar calip soylicem :) sende sevdigi bi sarki varsa dinletebilirsin tatlimmsaol canim artik bugün alicam gönlünü
hmm ilginç doğrusu canım. orada herkes sevgilisiyle ailesiyle kucaklaşacak o orada yetim gibi mi duracak.. bence sonradan pişman olacak sana gelme dediğine ailesinin gitmeyeceğine. ben onun ailesiyle gidiyorum yemin törenine hep beraber orada olacağız :) ben senin yerinde olsam sürpriz yapardım gelme demiş ama..
gunaydin canlarimm
alirsin tatlimm :) ben dun sarki dinlettim boyle seyler yap iste guzel oluyo dedi :) bugun de gitar calip soylicem :) sende sevdigi bi sarki varsa dinletebilirsin tatlimm
oy kuzum ne guzel :)Bizim de aramız bi ılık bi soğuktu.Dün bizim sevdiğimiz bi şarkıyı söyletti bana. :) Çok mutlu oldum mutlu olunca...
sen gitar mi caliyosun tatlımalirsin tatlimm :) ben dun sarki dinlettim boyle seyler yap iste guzel oluyo dedi :) bugun de gitar calip soylicem :) sende sevdigi bi sarki varsa dinletebilirsin tatlimm
evet kuzumsen gitar mi caliyosun tatlım
Kizlarr yerler belli olmuss sevdicegim aradi Ankaraya düsmüs soför olarakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?