- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
oyyy cok cok guzel bi haber bu canim hadi gozunuz aydin :) hem Ankara hem sofor daha ne olsuuun :) araniz da duzelmistir umarim biraz tatlim?Kizlarr yerler belli olmuss sevdicegim aradi Ankaraya düsmüs soför olarakk
oy aynen benimde meslek hayatimin ilk gunu :) :) oh seninde gozun aydin tatlim :) bizde bi gorebilsek oyle askerlerimiziiii ah ah :)Kozlar yarin meslek hayatimin ilk günü mini mini birler ile tanisicagim öğretmenimkelimesi ilk defa ggerçekci olacak benim icin .çok heyecanliyim askeri de dun de bugünde carsi iznine cikti o da pek bi mutlu uniformali fotografini gördüm allahim kurban olduguma çok yakismis :)
Ayy ne güzel bebegim hayirli olsun yeni isin :) sinif ögretmeni misin kii :)Kozlar yarin meslek hayatimin ilk günü mini mini birler ile tanisicagim öğretmenimkelimesi ilk defa ggerçekci olacak benim icin .çok heyecanliyim askeri de dun de bugünde carsi iznine cikti o da pek bi mutlu uniformali fotografini gördüm allahim kurban olduguma çok yakismis :)
Sagol canim benim :) pek konusamadik tatlim ama düzelmistir heraldeoyyy cok cok guzel bi haber bu canim hadi gozunuz aydin :) hem Ankara hem sofor daha ne olsuuun :) araniz da duzelmistir umarim biraz tatlim?
Hayirli olsun tatlim :) insallahHuzuratat posinşallah sizde yakinda go601 .!.:oy aynen benimde meslek hayatimin ilk gunu :) :) oh seninde gozun aydin tatlim :) bizde bi gorebilsek oyle askerlerimiziiii ah ah :)
Tesekkur ederim tatlimm.:) evet kuzum sinif ogretmeniyim :)[/QUOTE][QUOTE="semizotu111, post: 36704640, msinif ne güzel bebegim hayirli olsun yeni isin :) sinif ögretmeni misin kii :)
Hayirli olsun tekrar bebegim :) siz kamerada görüstünüz mü?[/QUOTE][QUOizotu111, post: 36705458, member: 618765"]Tesekkur ederim tatlimm.:) evet kuzum sinif ogretmeniyim :)
Yok bebegim gorusemedik yaHayirli olsun tekrar bebegim :) siz kamerada görüstünüz mü?
Disardayim kuşumm 2 gündür hic halim yoktu evdeydim hep ama bugün konusunca kendime geldim 4 gün sonra onu görücem icin cok heyecanlaniyorumm :))kizlar napiyosunuzz
oy ne sanslisin canim :) insallah dondugunde bende yaninda olacam bende gorurum oyle bitanemmi :)Hahha ben canli canli gördüm baska biriymis gibi geldi :)) bi sene idare edicez artikk her haliyle seviyorum ben onuu :)
Hayirli olsun tekrar bebegim :) siz kamerada görüstünüz mü?[/QUOTE][QUOizotu111, post: 36705458, member: 618765"]Tesekkur ederim tatlimm.:) evet kuzum sinif ogretmeniyim :)
Insallah canimmm :))oy ne sanslisin canim :) insallah dondugunde bende yaninda olacam bende gorurum oyle bitanemmi :)
Kozlar yarin meslek hayatimin ilk günü mini mini birler ile tanisicagim öğretmenimkelimesi ilk defa ggerçekci olacak benim icin .çok heyecanliyim askeri de dun de bugünde carsi iznine cikti o da pek bi mutlu uniformali fotografini gördüm allahim kurban olduguma çok yakismis :)
Katiliyorumm tek kurtulusumuz sizlersiniz :)Hayırlı olsun canım :) Nice nice topluma hayırlı nesiller yetiştirirsin inşallah
Kozlar yarin meslek hayatimin ilk günü mini mini birler ile tanisicagim öğretmenimkelimesi ilk defa ggerçekci olacak benim icin .çok heyecanliyim askeri de dun de bugünde carsi iznine cikti o da pek bi mutlu uniformali fotografini gördüm allahim kurban olduguma çok yakismis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?