Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Günaydın canimm 2 gündür konusamiyodum biraz önce konustum rahatladim iyiyim :) sen nasilsin?
Ben de iyiyim canım bekliyoruz işte
Sevindim konuşmana, çok geçmiş olsun hastaymış sanırım
Sıcaktan da oluyor ya o kızarıklıklar, iyi korunmak lazım sıcaktan güneşten ama orda da mecbur işte. Allah yardımcıları olsun ya

Tatlim butun askerler ayni hepsi pert hasta yani asidan dolayi o

bu arada gelince anlatcagm bisey var dedi ama o sebeple zatne bes gün izin kullaniyormus dün seside pek iyi degildi anneside baya hasta bundanda haberi yok

calisinca kolay oluyo eve 5 te gidiyorum tel gekick heycaniyla 7 oluyo sonra hop uyku vakti

inşallah gecer bugun elinede sesini duyarsin canim napim bnde durumlar ayni sabretmeye devam
saol canim benim insallah..

valla bu ustumuzde ki negatifligi atmamiz lazim kizlar artikkk.. bi kalkalim kendimize gelelim ben bugun arkadaslarimla bulusucam mesela.. sizde oyle yapin cikin gezin dolasin buna hepimizin ihtiyaci var.. ceyizinize alin biseylerrr :) ben alamiyorum belcikadan istanbula goturmek zor olur diye ordan alcam :) ama siz alinn bugun herkes disari ciksinn bakimmmmmm aaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…