Ben de iyiyim canım bekliyoruz işteGünaydın canimm 2 gündür konusamiyodum biraz önce konustum rahatladim iyiyim :) sen nasilsin?
Tatlim butun askerler ayni hepsi pert hasta yani asidan dolayi oKizlar fün gece de aramamisti simdi aradi. Iki gündür firsati olmuyomus egitimler asiri zorlayici degilmis bi sicak zorluyomus niye arayamadigini söyledi ama anlayamadim aglamaktangrip olmus vücudunda kizarikliklar cikmis revire gitmis ordan ariyomus. Fotograf falan cekinmisler fotograf göndericekmis :) kesin soför olmus komutan bayagi iyi seyler söyledi diyo iyi bi yere gidersin rahat olursun falan diye onlari sonra anlatirim sonra tekrar ararim dedi.
Naber Jandarma yareniGunaydinnn kizlar sanada gunaydin mutella
hadi yaaa nedenkiNaber Jandarma yareni
Yumurtacı derlermiş eskiler Jandarmaya
Hayirolsun insallah yaaabu arada gelince anlatcagm bisey var dedi ama o sebeple zatne bes gün izin kullaniyormus dün seside pek iyi degildianneside baya hasta bundanda haberi yok
gunaydin canimGünaydın kızlar nasılsınız?
Köylüler askerlere yumurta, tavuk, taze sebzelerden falan verirlermiş, ondan isimleri yumurtacı kalmışhadi yaaa nedenki
İyiyim ben de işte bekliyorum hazırlık yapıyorum güzel gelişmeler içingunaydin canim
hep ayni iyi olmaya calisiyorum iste:) sen nasilsin?
Ne olucak kizİyiyim ben de işte bekliyorum hazırlık yapıyorum güzel gelişmeler için
İnşallah güzel şeyler olcak
Az kaldı benim askerimin gelmesine, 5 senedir de bekliyoruz biz birbirimizi, artık kısmetse bişiler olcak işte inşallahNe olucak kiz
insallah canimm :)İyiyim ben de işte bekliyorum hazırlık yapıyorum güzel gelişmeler için
İnşallah güzel şeyler olcak
iyi gibiyim canim ya.. kartlarin bugun eline gececekmis gibi bi his var icimde canim oyuzden sesini duyacagima inandirdim kendimi :)huzuraerdim cnm nasılsın
inşallah gecer bugun elinede sesini duyarsin canim napim bnde durumlar ayni sabretmeye devamiyi gibiyim canim ya.. kartlarin bugun eline gececekmis gibi bi his var icimde canim oyuzden sesini duyacagima inandirdim kendimi :)
sen nasilsin cAnim?
saol canim benim insallah..inşallah gecer bugun elinede sesini duyarsin canim napim bnde durumlar ayni sabretmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?