Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

[QUOTE="ceguz, post: 36576319, member: 305anlatana a canlarina okuyaymis komutan bu ne susuzluk yaziktir gunahtir apartman onlerine hayvanlara su koyuyoruz bunlarinki nasil acimasizlik[/QUOTE]
Diyecek lafim kalmadi onlarinkide can ama anlayana

cok özledim arkdaslar ya bes bucukda kalkcam işe gitmek için sırf zaman ilerlesin bigün daha bitsin diye uyuyorum,
calisiyorm yoksa böle bi köşeeye çekilip hicbisey yapasım yok
Olsun olsun calus ki zaman gecsin evde oturup bisey yapmadikca dusunup duruyosun sinra.bak ben okul acilsun miniklerime ulasayim kafam dagilsun diye can atiyom

Olsun olsun calus ki zaman gecsin evde oturup bisey yapmadikca dusunup duruyosun sinra.bak ben okul acilsun miniklerime ulasayim kafam dagilsun diye can atiyom
haklısın canım ama insan işteyken öyle bi an geliyoki özellikle bugüm oldu pc başinda birden gözlerim doldu aklıma geldi 6 ay ya dedim nasil gecicek daha bir hafta oldu uzun dönemlere sabir versin Allah cok zor ya hele su günlerde ülke yine karismisken

kızlar herkese slmlar bende yeni kaydoldum çok merakla takip ediyordum dedim kayıt olayım bende sıkıldıkça merak ettikçe yazarım :) özellikle 'ceguz' senin askerinin adını merak ediyorum çünkü benim bitanem de kastamonu da 9.bölükte 24 kişilik koğuşta :) ayrıca bizde izmirliyiz inşallah herkes hergün askerinin sesini duyar

manisa kırkağaça bakıyorum internetten hic mi ii bi yorum yapılmaz ya nereye düştük boyle Allahimm
Merak etmeyin, benim erkek arkadaşımın kardeşi de orada yaptı, şimdi erkek arkadaşım İstanbul'da yapıyor.. Kardeşininki ondan daha rahattı. Bizim de ilk belli olduğunda Hasdal için sürgün yeri diyorlardı, internette araştırdım bir Allah'ın kulu iyi bir şey yazmamış.. O kadar korkmuştum ki, ama çok şükür rahat rahat yapıyor.. Başındaki komutana bağlı biraz, bulunduğu yere değil de.. Siz içinizi ferah tutun..

Bu arada, ilk haftalar çok zor geçiyor.. Ama acemilik bitip de ustaya gidince, hele bir de görevleri belli olunca rahatlayacaksınız hanımlar, 120lerden sonra su gibi geçiyor.. 100lerden sonra daha da çabuk, plakalara düşünce tamam diyorsunuz bitiyor

Kendinize küçük hedefler koyun, acemilik bitimini, 100 günü, plakalara düştüğünüz günü işaretleyin takvimlerinizde.. Böyle hedeflere ulaştıkça daha bir motive oluyor insan :)

içimi rahatlattin cnm cok saol ya inşallah dedigin gibi olur

Ayyy kaderdassss geldi ayyy cok mutlu oldumm hosgeldin cnm benim askerimin adi oguz akpinar

Bizde izmirliyizzz :)

Ben 1den basladim simdi 1 hafta bitti 2. Hafta bitcek ymin torenine 2 hafta kaldi sonra izinnn pazar sabah kahvaltisina burda

cok özledim arkdaslar ya bes bucukda kalkcam işe gitmek için sırf zaman ilerlesin bigün daha bitsin diye uyuyorum,
calisiyorm yoksa böle bi köşeeye çekilip hicbisey yapasım yok
Bebwgim öyle daha kötü oluyo ya insan evde kaldikca kendini bi girdabin icine cekiliyo gibi hissediyo. Keske is basvurularindan bi cevap gelse de ben de baslasam. Kendime sasiriyorum valla ben hic böyle bi insan degildim hemen alisirim diye düsünüyodum ama o ağırlığı atamiyorum bi türlü üstümden

y
yani sende haklisin canm ama isteykende gözüm hep saat ve tarihde bide isim okadar yogun bir is degloyuden zorlaniyorum zaten sabahda aramadi beni

Kizlar fün gece de aramamisti simdi aradi. Iki gündür firsati olmuyomus egitimler asiri zorlayici degilmis bi sicak zorluyomus niye arayamadigini söyledi ama anlayamadim aglamaktan grip olmus vücudunda kizarikliklar cikmis revire gitmis ordan ariyomus. Fotograf falan cekinmisler fotograf göndericekmis :) kesin soför olmus komutan bayagi iyi seyler söyledi diyo iyi bi yere gidersin rahat olursun falan diye onlari sonra anlatirim sonra tekrar ararim dedi.

y

yani sende haklisin canm ama isteykende gözüm hep saat ve tarihde bide isim okadar yogun bir is degloyuden zorlaniyorum zaten sabahda aramadi beni
Evet bos zamanin kaliyosa orda zorlayici olur canim hep yapicak bisey yok illaki bekliycez sabredicez diye düsünmeye calisiyorum insallah bir an önce alisiriz

Bende ayni haldeyim walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…