- 14 Ağustos 2014
- 187
- 121
- 48
- 33
Olsun olsun calus ki zaman gecsin evde oturup bisey yapmadikca dusunup duruyosun sinra.bak ben okul acilsun miniklerime ulasayim kafam dagilsun diye can atiyomcok özledim arkdaslar ya bes bucukda kalkcam işe gitmek için sırf zaman ilerlesin bigün daha bitsin diye uyuyorum,
calisiyorm yoksa böle bi köşeeye çekilip hicbisey yapasım yok
haklısın canım ama insan işteyken öyle bi an geliyoki özellikle bugüm oldu pc başinda birden gözlerim doldu aklıma geldi 6 ay ya dedim nasil gecicek daha bir hafta oldu uzun dönemlere sabir versin Allah cok zor ya hele su günlerde ülke yine karismiskenOlsun olsun calus ki zaman gecsin evde oturup bisey yapmadikca dusunup duruyosun sinra.bak ben okul acilsun miniklerime ulasayim kafam dagilsun diye can atiyom
Merak etmeyin, benim erkek arkadaşımın kardeşi de orada yaptı, şimdi erkek arkadaşım İstanbul'da yapıyor.. Kardeşininki ondan daha rahattı. Bizim de ilk belli olduğunda Hasdal için sürgün yeri diyorlardı, internette araştırdım bir Allah'ın kulu iyi bir şey yazmamış.. O kadar korkmuştum ki, ama çok şükür rahat rahat yapıyor.. Başındaki komutana bağlı biraz, bulunduğu yere değil de.. Siz içinizi ferah tutun..manisa kırkağaça bakıyorum internetten hic mi ii bi yorum yapılmaz ya nereye düştük boyle Allahimm
bnmkide ayni canim 2.5 ay2 buçuk ay yapacak canim 75 gün yani.ustaliga geçmeden ince izin veriyolarmis bi 15 gün falan o zaman gorebilcem sonra 9 ay yok yine.izin falan kullanmicam diyo biran öncebitsin diye.seninki kkaç gün canim ?
içimi rahatlattin cnm cok saol ya inşallah dedigin gibi olurMerak etmeyin, benim erkek arkadaşımın kardeşi de orada yaptı, şimdi erkek arkadaşım İstanbul'da yapıyor.. Kardeşininki ondan daha rahattı. Bizim de ilk belli olduğunda Hasdal için sürgün yeri diyorlardı, internette araştırdım bir Allah'ın kulu iyi bir şey yazmamış.. O kadar korkmuştum ki, ama çok şükür rahat rahat yapıyor.. Başındaki komutana bağlı biraz, bulunduğu yere değil de.. Siz içinizi ferah tutun..
Bu arada, ilk haftalar çok zor geçiyor.. Ama acemilik bitip de ustaya gidince, hele bir de görevleri belli olunca rahatlayacaksınız hanımlar, 120lerden sonra su gibi geçiyor.. 100lerden sonra daha da çabuk, plakalara düşünce tamam diyorsunuz bitiyor
Kendinize küçük hedefler koyun, acemilik bitimini, 100 günü, plakalara düştüğünüz günü işaretleyin takvimlerinizde.. Böyle hedeflere ulaştıkça daha bir motive oluyor insan :)
Ayyy kaderdassss geldi ayyy cok mutlu oldumm hosgeldin cnm benim askerimin adi oguz akpinarkızlar herkese slmlarbende yeni kaydoldum çok merakla takip ediyordum dedim kayıt olayım bende sıkıldıkça merak ettikçe yazarım :) özellikle 'ceguz' senin askerinin adını merak ediyorum çünkü benim bitanem de kastamonu da 9.bölükte 24 kişilik koğuşta :) ayrıca bizde izmirliyiz inşallah herkes hergün askerinin sesini duyar
Bizde izmirliyizzz :)kızlar herkese slmlarbende yeni kaydoldum çok merakla takip ediyordum dedim kayıt olayım bende sıkıldıkça merak ettikçe yazarım :) özellikle 'ceguz' senin askerinin adını merak ediyorum çünkü benim bitanem de kastamonu da 9.bölükte 24 kişilik koğuşta :) ayrıca bizde izmirliyiz inşallah herkes hergün askerinin sesini duyar
Ben 1den basladim simdi 1 hafta bitti 2. Hafta bitcek ymin torenine 2 hafta kaldi sonra izinnn pazar sabah kahvaltisina burdaMerak etmeyin, benim erkek arkadaşımın kardeşi de orada yaptı, şimdi erkek arkadaşım İstanbul'da yapıyor.. Kardeşininki ondan daha rahattı. Bizim de ilk belli olduğunda Hasdal için sürgün yeri diyorlardı, internette araştırdım bir Allah'ın kulu iyi bir şey yazmamış.. O kadar korkmuştum ki, ama çok şükür rahat rahat yapıyor.. Başındaki komutana bağlı biraz, bulunduğu yere değil de.. Siz içinizi ferah tutun..
Bu arada, ilk haftalar çok zor geçiyor.. Ama acemilik bitip de ustaya gidince, hele bir de görevleri belli olunca rahatlayacaksınız hanımlar, 120lerden sonra su gibi geçiyor.. 100lerden sonra daha da çabuk, plakalara düşünce tamam diyorsunuz bitiyor
Kendinize küçük hedefler koyun, acemilik bitimini, 100 günü, plakalara düştüğünüz günü işaretleyin takvimlerinizde.. Böyle hedeflere ulaştıkça daha bir motive oluyor insan :)
Senin askerinin adi neAyyy kaderdassss geldi ayyy cok mutlu oldumm hosgeldin cnm benim askerimin adi oguz akpinar
Bu durumda vandada birliktelerSenin askerinin adi ne
Bebwgim öyle daha kötü oluyo ya insan evde kaldikca kendini bi girdabin icine cekiliyo gibi hissediyo. Keske is basvurularindan bi cevap gelse de ben de baslasam. Kendime sasiriyorum valla ben hic böyle bi insan degildim hemen alisirim diye düsünüyodum ama o ağırlığı atamiyorum bi türlü üstümdencok özledim arkdaslar ya bes bucukda kalkcam işe gitmek için sırf zaman ilerlesin bigün daha bitsin diye uyuyorum,
calisiyorm yoksa böle bi köşeeye çekilip hicbisey yapasım yok
yani sende haklisin canm ama isteykende gözüm hep saat ve tarihde bide isim okadar yogun bir is degloyuden zorlaniyorum zaten sabahda aramadi beniBebwgim öyle daha kötü oluyo ya insan evde kaldikca kendini bi girdabin icine cekiliyo gibi hissediyo. Keske is basvurularindan bi cevap gelse de ben de baslasam. Kendime sasiriyorum valla ben hic böyle bi insan degildim hemen alisirim diye düsünüyodum ama o ağırlığı atamiyorum bi türlü üstümden
Evet bos zamanin kaliyosa orda zorlayici olur canimy
yani sende haklisin canm ama isteykende gözüm hep saat ve tarihde bide isim okadar yogun bir is degloyuden zorlaniyorum zaten sabahda aramadi beni
Günaydın canimm 2 gündür konusamiyodum biraz önce konustum rahatladim iyiyim :) sen nasilsin?Günaydın kızlar nasılsınız?
Bende ayni haldeyim wallaBebwgim öyle daha kötü oluyo ya insan evde kaldikca kendini bi girdabin icine cekiliyo gibi hissediyo. Keske is basvurularindan bi cevap gelse de ben de baslasam. Kendime sasiriyorum valla ben hic böyle bi insan degildim hemen alisirim diye düsünüyodum ama o ağırlığı atamiyorum bi türlü üstümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?