hadi gozunaydn cnm:)Iki is arasinda 5-10 dk zamanlarim oluyo ama bana yetmiyo uzun uzun konusalim diye aksam bu saatleri bekliyom diyo aksamlari 6-10 arasi aricakamisim gibi dusun diyo ayyy allahimmmmm sukurler olsunnnn
Arar canim mutlaka arar yani bi alo diyebilcek zamani kolluyodur hepsi öyle bak bende 1 dk konuştum ama içim rahatladi.yani mutlaka arayacak onlar bizimle konusmayi bizden çokiistiyorlar bütün gün bu zamanain hayalinikkuruyorlar ama skinti oluyor çünküYok canim aramadi
Eminim öyleydir canim bos zamanlari olsa niye aramasinlar sonucta. Bekliyorum ben de iate iyi olsun da aramasa da olur. Kendim konusmus gibi sevindim ikinizin konusmasina daArar canim mutlaka arar yani bi alo diyebilcek zamani kolluyodur hepsi öyle bak bende 1 dk konuştum ama içim rahatladi.yani mutlaka arayacak onlar bizimle konusmayi bizden çokiistiyorlar bütün gün bu zamanain hayalinikkuruyorlar ama skinti oluyor çünkü
her yereyetmeyen calisiyolar.beniuaskerim
anlatti dun arayamadim cçünkü eğitim
çokagirlasti su bile icirmediler yemeğe toplu gittik aksam ictimasi oldu toplu halde koguslaraa gönderdiler yattik diye anlatti zaman olmadi diyo.bizim aglamamiz lazim güçlü olmamiz lazim onlara yanlarında olduklarini hissettirmemiz lazim.caresizlukten arayamilar eminim..
Bide isparta egirdir dağ komando okuluna bak canim ikisinde birbirinden kotu ama bizim askerlerimiz herşeyiyapar uüstesinden gelir çünkü bizim sevdiklerinin duasi üzerlerinde[QUOTpost: 36576037, member: 618102"]manisa kırkağaça bakıyorum internetten hic mi ii bi yorum yapılmaz ya nereye düştük boyle Allahimm
kotu düşünme kuzum ya inşallah duyarsinOff of acaba eline ulasacak mi kartlaryarin da duyamazsam sesini naparim allahimmmm
valla canim dusunmemek icin ne yapacagimi sasirdim surekli is cikariyorum kendime aksamda yorgun dusup uyuyorumkotu düşünme kuzum ya inşallah duyarsin
Ayy sagolun allah sizlerede gostersin insallahhadi gozunaydn cnm:)
Yaaa canlarina okuyaymis komutan bu ne susuzluk yaziktir gunahtir apartman onlerine hayvanlara su koyuyoruz bunlarinki nasil acimasizlikArar canim mutlaka arar yani bi alo diyebilcek zamani kolluyodur hepsi öyle bak bende 1 dk konuştum ama içim rahatladi.yani mutlaka arayacak onlar bizimle konusmayi bizden çokiistiyorlar bütün gün bu zamanain hayalinikkuruyorlar ama skinti oluyor çünkü
her yereyetmeyen calisiyolar.beniuaskerim
anlatti dun arayamadim cçünkü eğitim
çokagirlasti su bile icirmediler yemeğe toplu gittik aksam ictimasi oldu toplu halde koguslaraa gönderdiler yattik diye anlatti zaman olmadi diyo.bizim aglamamiz lazim güçlü olmamiz lazim onlara yanlarında olduklarini hissettirmemiz lazim.caresizlukten arayamilar eminim..
konuştum cnm sesi yorgundu bugun baya bi durgundu egitimler cok yogunlasmis su içecek vakitleri olmamisvalla canim dusunmemek icin ne yapacagimi sasirdim surekli is cikariyorum kendime aksamda yorgun dusup uyuyoruminsallah canim benim.. ben takip edemedim sen konustun mu bugun sevdiginle
Insallah usta birliginde rahat eder yaaa insallahmanisa kırkağaça bakıyorum internetten hic mi ii bi yorum yapılmaz ya nereye düştük boyle Allahimm
acemilik uzun sürecek die üzülüyor ama bn icten ice seviniyorum egitim ağır ama en azindan can tehlikesi yokInsallah usta birliginde rahat eder yaaa insallah
ah benimki de ayni durumda desenekonuştum cnm sesi yorgundu bugun baya bi durgundu egitimler cok yogunlasmis su içecek vakitleri olmamis
2 buçuk ay yapacak canim 75 gün yani.ustaliga geçmeden ince izin veriyolarmis bi 15 gün falan o zaman gorebilcem sonra 9 ay yok yine.izin falan kullanmicam diyo biran öncebitsin diye.seninki kkaç gün canim ?cansugurum senn sevdicegin kac gun acemilik yapicak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?