Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Iki is arasinda 5-10 dk zamanlarim oluyo ama bana yetmiyo uzun uzun konusalim diye aksam bu saatleri bekliyom diyo aksamlari 6-10 arasi aricakamisim gibi dusun diyo ayyy allahimmmmm sukurler olsunnnn

Yok canim aramadi
Arar canim mutlaka arar yani bi alo diyebilcek zamani kolluyodur hepsi öyle bak bende 1 dk konuştum ama içim rahatladi.yani mutlaka arayacak onlar bizimle konusmayi bizden çokiistiyorlar bütün gün bu zamanain hayalinikkuruyorlar ama skinti oluyor çünkü
her yereyetmeyen calisiyolar.beniuaskerim
anlatti dun arayamadim cçünkü eğitim
çokagirlasti su bile icirmediler yemeğe toplu gittik aksam ictimasi oldu toplu halde koguslaraa gönderdiler yattik diye anlatti zaman olmadi diyo.bizim aglamamiz lazim güçlü olmamiz lazim onlara yanlarında olduklarini hissettirmemiz lazim.caresizlukten arayamilar eminim..

manisa kırkağaça bakıyorum internetten hic mi ii bi yorum yapılmaz ya nereye düştük boyle Allahimm

Eminim öyleydir canim bos zamanlari olsa niye aramasinlar sonucta. Bekliyorum ben de iate iyi olsun da aramasa da olur. Kendim konusmus gibi sevindim ikinizin konusmasina da

OTE="semizotu111, post: 36576108, member: 618765"]Eminim öyleydir canim bos zamanlari olsa niye aramasinlar sonucta. Bekliyorum ben de iate iyi olsun da aramasa da olur. Kendim konusmus gibi sevindim ikinizin konusmasina da [/QUOTE]
Cok Tesekkur ederim tatlim

[QUOTpost: 36576037, member: 618102"]manisa kırkağaça bakıyorum internetten hic mi ii bi yorum yapılmaz ya nereye düştük boyle Allahimm[/QUOTE]
Bide isparta egirdir dağ komando okuluna bak canim ikisinde birbirinden kotu ama bizim askerlerimiz herşeyiyapar uüstesinden gelir çünkü bizim sevdiklerinin duasi üzerlerinde
hep

[QUOTpost: 36576037, member: 618102"]manisa kırkağaça bakıyorum internetten hic mi ii bi yorum yapılmaz ya nereye düştük boyle Allahimm
Bide isparta egirdir dağ komando okuluna bak canim ikisinde birbirinden kotu ama bizim askerlerimiz herşeyiyapar uüstesinden gelir çünkü bizim sevdiklerinin duasi üzerlerinde
hep [/QUOTE]
cnm tam tahmin ettin orayada baktim valla bnm gibi birilerinn oldugunu bilmek güç veriyo bna zorlanicz usta birliginde ama napalim dua etmkten başka bişey gelmiyo elimizden

Yaaa canlarina okuyaymis komutan bu ne susuzluk yaziktir gunahtir apartman onlerine hayvanlara su koyuyoruz bunlarinki nasil acimasizlik

valla canim dusunmemek icin ne yapacagimi sasirdim surekli is cikariyorum kendime aksamda yorgun dusup uyuyorum insallah canim benim.. ben takip edemedim sen konustun mu bugun sevdiginle
konuştum cnm sesi yorgundu bugun baya bi durgundu egitimler cok yogunlasmis su içecek vakitleri olmamis

cansugurum senn sevdicegin kac gun acemilik yapicak?
2 buçuk ay yapacak canim 75 gün yani.ustaliga geçmeden ince izin veriyolarmis bi 15 gün falan o zaman gorebilcem sonra 9 ay yok yine.izin falan kullanmicam diyo biran öncebitsin diye.seninki kkaç gün canim ?

cok özledim arkdaslar ya bes bucukda kalkcam işe gitmek için sırf zaman ilerlesin bigün daha bitsin diye uyuyorum,
calisiyorm yoksa böle bi köşeeye çekilip hicbisey yapasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…