- 2 Ocak 2015
- 300
- 216
- 53
- 41
- Konu Sahibi Bebegimbenimle
Kızlar nasip olursa 30.08.2015 gibi bebişime kavuşacağım,sizin tarihler ne haydinnn dertleşelim doğuma dek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa senin benden önce ne güzel , cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun ???24 ağustos ta genç bir anne olucam inşallah ben de![]()
Yok daha pazartesi gidicez kontrol için ama cinsiyet konusunda erken daha sanırım net birsey soyleyecegini sanmam 2li test yapicaklar herkes yaptırma diyo ebe bi tanidigimiz var o bile yaptırmadı kendi bebeginde ama eşim de yapilmasini istiyo.. Allahtan gelene raziyiz sonuçta nebileyim inşallah güzel haberler alırız.Aa senin benden önce ne güzel , cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun ???
Oyy maşallaahh,benim daha ilk,heyecan dorukta,zaman geçmiyor9 agustostada ben ikinci kez anne kucucuk kizimda abla olacak ins![]()
İnan iki tane takvim aldım,geçen her günü çiziyorum,yine de geçmiyor.. Bizim daha cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak,ne güzel bi kız bi erkek olcak,inşallah bizde görürüz o günleri:) bu arada kaçıncı haftadasınIlkte zaman gecmiyor canim hic kizimda temmuz 2014 dogumlu bekle bekle bi hal olmustum :) ama ikincide zaman cok cabuk geciyor suan 4 ay oldu bile oglum olacak allah nasip ederse![]()
Beklersen geciremezsin canim o zamani :) 14+5 bugun..evet rabbim ikisininde guzelliginide nasip etti darisi basina insİnan iki tane takvim aldım,geçen her günü çiziyorum,yine de geçmiyor.. Bizim daha cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak,ne güzel bi kız bi erkek olcak,inşallah bizde görürüz o günleri:) bu arada kaçıncı haftadasın
İnşallaaaahh aminn canım sağolasınBeklersen geciremezsin canim o zamani :) 14+5 bugun..evet rabbim ikisininde guzelliginide nasip etti darisi basina ins![]()
İlk iki ay iki hafta,3. Aydan sonra 3 hafta arayla görüşeceğiz dediArkadaşlar sizleri de doktor kontrollere ayda bir mi alıyor. 1 ay geçmek bilmiyor
ayy evet bizede öyle dedi ama bi ay geçmiyo. cinsiyetini de öğrenemedik meraktan çıldırıyorumArkadaşlar sizleri de doktor kontrollere ayda bir mi alıyor. 1 ay geçmek bilmiyor
Yok be canım daha çok erken,ben biraz eski kafayım,uğursuzluk fln getirir diye korkarım:) kendime yatırım yapıyorum ama,en zevkli olan da o :))kızlar bebişlere alışverişe hazırlıklara başladınız mı?![]()
meraba canim ogrendinmi bebisinin cinsiyetini merak ettimİnan iki tane takvim aldım,geçen her günü çiziyorum,yine de geçmiyor.. Bizim daha cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak,ne güzel bi kız bi erkek olcak,inşallah bizde görürüz o günleri:) bu arada kaçıncı haftadasın