Ağustos 2015 annelerii burayaaa

Aa senin benden önce ne güzel , cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun ???
Yok daha pazartesi gidicez kontrol için ama cinsiyet konusunda erken daha sanırım net birsey soyleyecegini sanmam 2li test yapicaklar herkes yaptırma diyo ebe bi tanidigimiz var o bile yaptırmadı kendi bebeginde ama eşim de yapilmasini istiyo.. Allahtan gelene raziyiz sonuçta nebileyim inşallah güzel haberler alırız.

Ilkte zaman gecmiyor canim hic kizimda temmuz 2014 dogumlu bekle bekle bi hal olmustum :) ama ikincide zaman cok cabuk geciyor suan 4 ay oldu bile oglum olacak allah nasip ederse :KK66:

Ilkte zaman gecmiyor canim hic kizimda temmuz 2014 dogumlu bekle bekle bi hal olmustum :) ama ikincide zaman cok cabuk geciyor suan 4 ay oldu bile oglum olacak allah nasip ederse :KK66:
İnan iki tane takvim aldım,geçen her günü çiziyorum,yine de geçmiyor.. Bizim daha cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak,ne güzel bi kız bi erkek olcak,inşallah bizde görürüz o günleri:) bu arada kaçıncı haftadasın

İnan iki tane takvim aldım,geçen her günü çiziyorum,yine de geçmiyor.. Bizim daha cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak,ne güzel bi kız bi erkek olcak,inşallah bizde görürüz o günleri:) bu arada kaçıncı haftadasın
Beklersen geciremezsin canim o zamani :) 14+5 bugun..evet rabbim ikisininde guzelliginide nasip etti darisi basina ins :KK66:

meraba canim ogrendinmi bebisinin cinsiyetini merak ettim :KK66:

X