- 2 Ocak 2015
- 300
- 216
- 40
- Konu Sahibi Bebegimbenimle
Kızlar nasip olursa 30.08.2015 gibi bebişime kavuşacağım,sizin tarihler ne haydinnn dertleşelim doğuma dek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa senin benden önce ne güzel , cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun ???24 ağustos ta genç bir anne olucam inşallah ben de
Yok daha pazartesi gidicez kontrol için ama cinsiyet konusunda erken daha sanırım net birsey soyleyecegini sanmam 2li test yapicaklar herkes yaptırma diyo ebe bi tanidigimiz var o bile yaptırmadı kendi bebeginde ama eşim de yapilmasini istiyo.. Allahtan gelene raziyiz sonuçta nebileyim inşallah güzel haberler alırız.Aa senin benden önce ne güzel , cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun ???
Oyy maşallaahh,benim daha ilk,heyecan dorukta,zaman geçmiyor9 agustostada ben ikinci kez anne kucucuk kizimda abla olacak ins
İnan iki tane takvim aldım,geçen her günü çiziyorum,yine de geçmiyor.. Bizim daha cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak,ne güzel bi kız bi erkek olcak,inşallah bizde görürüz o günleri:) bu arada kaçıncı haftadasınIlkte zaman gecmiyor canim hic kizimda temmuz 2014 dogumlu bekle bekle bi hal olmustum :) ama ikincide zaman cok cabuk geciyor suan 4 ay oldu bile oglum olacak allah nasip ederse
Beklersen geciremezsin canim o zamani :) 14+5 bugun..evet rabbim ikisininde guzelliginide nasip etti darisi basina insİnan iki tane takvim aldım,geçen her günü çiziyorum,yine de geçmiyor.. Bizim daha cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak,ne güzel bi kız bi erkek olcak,inşallah bizde görürüz o günleri:) bu arada kaçıncı haftadasın
İnşallaaaahh aminn canım sağolasınBeklersen geciremezsin canim o zamani :) 14+5 bugun..evet rabbim ikisininde guzelliginide nasip etti darisi basina ins
İlk iki ay iki hafta,3. Aydan sonra 3 hafta arayla görüşeceğiz dediArkadaşlar sizleri de doktor kontrollere ayda bir mi alıyor. 1 ay geçmek bilmiyor
ayy evet bizede öyle dedi ama bi ay geçmiyo. cinsiyetini de öğrenemedik meraktan çıldırıyorumArkadaşlar sizleri de doktor kontrollere ayda bir mi alıyor. 1 ay geçmek bilmiyor
Yok be canım daha çok erken,ben biraz eski kafayım,uğursuzluk fln getirir diye korkarım:) kendime yatırım yapıyorum ama,en zevkli olan da o :))kızlar bebişlere alışverişe hazırlıklara başladınız mı?
meraba canim ogrendinmi bebisinin cinsiyetini merak ettimİnan iki tane takvim aldım,geçen her günü çiziyorum,yine de geçmiyor.. Bizim daha cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak,ne güzel bi kız bi erkek olcak,inşallah bizde görürüz o günleri:) bu arada kaçıncı haftadasın