Ağustos 2018 anne adaylari

Kızlar benim son regl 18 Kasım. Hesaplara göre 6 haftalik gebeyim ve beklenen doğum 25 ağustos gözüküyor. Bu başlık altında birbirimize hem yardimci olmaya çalışır hemde sohbet ederiz diye düşündüm :anneadayı::anne:
Kan testi yaptirdinmi canim?

Sen kaç yıllık evlisin canım. Çok şükür tutmuş Rabbim inşallah sağlıkla kucagimiza almayi da nasip eder. :dua:
Amin canim 5 yillik evliyim . 5 dusugum var normal yolla. Doktorlarin tavsiyesiyle tup bebek denedik cok sukur simdilik bir sikinti Yok kalp atisiyla keseyi de gorsek rahatlicaz. 11 gun falan kaldi kontrole az kaldi

Amin canim 5 yillik evliyim . 5 dusugum var normal yolla. Doktorlarin tavsiyesiyle tup bebek denedik cok sukur simdilik bir sikinti Yok kalp atisiyla keseyi de gorsek rahatlicaz. 11 gun falan kaldi kontrole az kaldi
Çok şükür canım inşallah bi problem olmadan bitiririz gebeliği. Bende çok sabırsızım inşallah hayirlisiyla kalp atışını da duyarız.

Kızlar benim de son adet tarihi 8 Kasımdı. Benim de 5-6 haftalıkmış. 9 aocakta kalp atışı için gidicez. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Kizlar benimde sat 20 kasim suan 6+1 oldum yarin doktora gidicem kalp atisini duyarim ins en son cumartesi gunu kese 20 mm bebis 2 mm yolk keseside vardi ama cok minik dedi yarin duyarmiyim ki kalp atisini

Back
X