- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.981
Geç çıkan çizgide olabilir yinede dikkatli olunSalı ğünü adet olmam gerekiyordu sabah test yaptım kızlar başta göremedim sonra kuruma çizgisi çıktı..surelab marka..2 saat sonra o yüzden gebelik yok..
Ovülasyon testihde çok net pikk olan yumurtlama ğördüm canım iğne falan kullanmadım.kendim deniyorumSen igne filanmi kullandin yoksa ovu testlerindenmi biliyosun canim
Erken yumurtladıysanız beklenen adet tarihinizde erken olucaktır yumurtlamadan 14 gün sonrası adet trihi olucağı için varsa dediğiniz gibi pzartesi belli olabilirBen erken yumumurtlamayi gördüm adet tarihim 27 Ağustos daha
Bence senin çatlaman yarın olacak..dün değerlendirdiysen..bugün dur..yarın sabah taze ve sabah spermler daha hızlı sağlıklı oluyor..sabah yapDün akşam üstü baya akışkan yumurta akı kivanimda akıntı da gördüm yine de iki günü değerlendirdim bu geceyi de mi degerlendireyim?
Koz sakin ol acele etme benim yumurtlamadan sonra 18 gün hala kan vermedimBende pazartesi kan testi yaparım 11. Gün olcak artık p.tesi
Adetten sonra 13. Gün Dr gittim catladigini söyledi 3 günü iyi degerlendirin dedi ben adetin ikinci günü itibariyle 10 gün boyunca sabah akşam soğan suyu içtim ayrıca bal çörek otu tarçın karışımı yapıp sabahları bir kaşık yedimKaç gün sonra çatladı yumurtan acaba hap kullandıktan sonra
Aç karınla düz bir zemine uzan baş parmağınla göbek deligine bastır atıyorsa sıkıntı yok demektir. Atmıyorsa göbeğin düşmüş olabilir.Peki bu teşhisi kim koyuyor nasıl bi yol izlenmeli? Çok soru sordum ama canım hiç duymamıştım diye.
Kısmet hayırlısı neyse o olsun bakalım göreceğiz inşallahErken yumurtladıysanız beklenen adet tarihinizde erken olucaktır yumurtlamadan 14 gün sonrası adet trihi olucağı için varsa dediğiniz gibi pzartesi belli olabilir
Maşallah nasıl sabirlisiniz öyle ben o kadar sabredemem sanırımKoz sakin ol acele etme benim yumurtlamadan sonra 18 gün hala kan vermedim
Bence kan ver ozamanOvülasyon testihde çok net pikk olan yumurtlama ğördüm canım iğne falan kullanmadım.kendim deniyorum
Sabah ac karnına uzan elini karnına bas canm eğer göbeğin yerindeyse atar zaten elinin altındaPeki bu teşhisi kim koyuyor nasıl bi yol izlenmeli? Çok soru sordum ama canım hiç duymamıştım diye.
Estafurullah tabikide sorun evde kendiniz de anlayabilirsiniz sabahları uyandığınızda mügdeniz bulanıyorsa sinir varsa ayaklarda çok aşırı yanma varsa ve sabah uyandığınızda iki parmağınızı göbek deligine yerleştirin damar gibi bişi atacak çok cılız uzak bi atış var ise göbeğinizi kaymış denektir bunu en iyi. Ebeler kırık işini yapankadınlar fizyoterapist doktorları da anlayabilir el muayenesi yapan kadınlarPeki bu teşhisi kim koyuyor nasıl bi yol izlenmeli? Çok soru sordum ama canım hiç duymamıştım diye.
Hatta sabun sarmislardi benm bi tanıdığıma hem göbeği düşmüş iste hemde afakan varmis bir hafta boyunca her sabah yapmışlardıEstafurullah tabikide sorun evde kendiniz de anlayabilirsiniz sabahları uyandığınızda mügdeniz bulanıyorsa sinir varsa ayaklarda çok aşırı yanma varsa ve sabah uyandığınızda iki parmağınızı göbek deligine yerleştirin damar gibi bişi atacak çok cılız uzak bi atış var ise göbeğinizi kaymış denektir bunu en iyi. Ebeler kırık işini yapankadınlar fizyoterapist doktorları da anlayabilir el muayenesi yapan kadınlar
Aynen öyle geçen gittiğim kadında sabun sıcak su ile ovaladı hissettim bişiyi yerine götürdüğünü hamile kalmadan tekrar düşer diye yaku bandı yapıştırdı tabi ben hiç yerimde durmuyorum karınca gibi bi orda bi burda inşallah düşmemiştirHatta sabun sarmislardi benm bi tanıdığıma hem göbeği düşmüş iste hemde afakan varmis bir hafta boyunca her sabah yapmışlardı
Benimde aynı şey sol tarafta regl sancısı gibi ince ince ağrıyor psikolojik mi gerçek mi henüz çözemedimBenim de sağ kasık ve belimin sağ tarafı ağrıyor psikolojimi dinlemek istemiyorum ama ağrılarım kendini hatırlattırıyor tatlı bir ağrı
Atar derken nasıl yaniSabah ac karnına uzan elini karnına bas canm eğer göbeğin yerindeyse atar zaten elinin altında
Ay çok değişik birşeymiş sabah deneyeyim hemenEstafurullah tabikide sorun evde kendiniz de anlayabilirsiniz sabahları uyandığınızda mügdeniz bulanıyorsa sinir varsa ayaklarda çok aşırı yanma varsa ve sabah uyandığınızda iki parmağınızı göbek deligine yerleştirin damar gibi bişi atacak çok cılız uzak bi atış var ise göbeğinizi kaymış denektir bunu en iyi. Ebeler kırık işini yapankadınlar fizyoterapist doktorları da anlayabilir el muayenesi yapan kadınlar
Doktor ev ödevi veriyorum size demişti. Gerçekten de öyle ödev gibi insan bı değişik oluyor ya çok garip gerçekten yani amacın belli. Bı de besmele çekiyoruz falan çok değişik geliyor bu sefer. Halbuki her zamanki yaptığımız şeylerArtık çatlar bence ama yarında çatlamazsa bir gün ara verin sperm kalitesi düşmesinçatlar inşallah akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?