Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay tabiki canım öğleden sonra ararız dedi doktor heycanla bekliyorum yaa bı yandan da korkuyorm ya bişey çıkmazsa diye
içimizi karartmak yok canım. ben de sanırım yarın erken gebelik testi alacağım. yoksa kafayı yicem. sabahtan beri forumdayım çıkmadım forumdan

Kuzum ne durumdasin sen merak ettim ?
Kuzucum regl oldum o zaman. Yani testler resmen yanılttı. Surelab bir daha asla almayacağım belki de kimyasaldı ki muhtemelen öyle idi. Şimdi yine aynı süreç. Beklemeye devam. Ovulasyon ile takip ettim değerlendirdik ama nasip.. Umudum yok. Bat a 9 gün var. Daha çoook zaman var. Bilmiyorum artık. Moralim bozuldu siteye de girmedim üzüntüden.
Sen nasılsın kuzum? Durumlar nasıl sende?

Bu vakit alan birşey değil ki, mesela benim randevum her pazartesi 11.30'da, maximum 15 dakikanı alır. Ancak öğle arana göre ayarlarsın yada iş çıkış saatine göre

Selam kızlar daha önce erken gebelik testi yapmıştım ama certain marka kaset test hiç denemedim, reglime iki gün var. Sabah bu testi yaptım ama sonuç görmemiştim ve bıraktım az önce gidip bakınca bu durumu fark ettim daha önceden başına gelen var mı? Bu erken gebelik değil ve ben ilaç vb kullanmıyorum görüşleriniz nedir adet günümü bekleyeceğim tabi

Eklentiler

• image.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 117
Test sizi yanılttı mı? Benim de başıma silik çizgi geldi ilk kez yaşıyorum da ..

İki gün daha bekle canım. İnşallah hayırlı olsun diyelim. Belirgin çizgi. Ama ilk 5dk da mı çıktı? Bekleyince çıkanlar da yanıltabiliyor. Yarına da tekrarlayıp koyulaşmasını izle.

Ayy inşallah doğru çizgidir elinde başka test varsa hemen yapsana çok mutlu oldum yaşasınnn

Ayy inşallah doğru çizgidir elinde başka test varsa hemen yapsana çok mutlu oldum yaşasınnn
Elimde var canım ama bugün idrara çıktım yarın sabah yapayım zaten sonraki günde regl günü yani ben gene de 4. Ay olduğu için pek imkan veremiyorum hatta eşime sperm testi için randevu alacaktım bugün. Bir de bir kaç saat sonra belirdi hatta ben negatif diye bakmadım

İki gün daha bekle canım. İnşallah hayırlı olsun diyelim. Belirgin çizgi. Ama ilk 5dk da mı çıktı? Bekleyince çıkanlar da yanıltabiliyor. Yarına da tekrarlayıp koyulaşmasını izle.
Hayır ilk 5 dkda belirmedi hatta ben negatif diye bakmadım şimdi gözüme çarptı ilk 5 dakikada çıkmadığına eminim.

10 dakika sonra çıkan çizgiye güvenme canım. Geçen ay benimde hep öyle sonradan çizgiler çıktı.
Markaları da surelab ve laboquick

Sağ olasın canım ben de emin olamadım ama çift çizgi de pek görmemiştim. Bunun markası certain ama benzer markalar
kız hadi hayalet çizgi tamam da bu baya pembeli çizgi büyük ihtimal ilk 5-10 dk da çıkanı buraya atsan biz görürdük ay yarın sabah yine yapsan keşkeee güzel haber alalım

Hayır ilk 5 dkda belirmedi hatta ben negatif diye bakmadım şimdi gözüme çarptı ilk 5 dakikada çıkmadığına eminim.

10 dakika sonra çıkan çizgiye güvenme canım. Geçen ay benimde hep öyle sonradan çizgiler çıktı.
Markaları da surelab ve laboquick
Aynen bizi aldatan testlerdi bunlar.. Sen yine de temkinli ol, yarın bir daha dene ve 5 dk boyunca testin başında bekle

kız hadi hayalet çizgi tamam da bu baya pembeli çizgi büyük ihtimal ilk 5-10 dk da çıkanı buraya atsan biz görürdük ay yarın sabah yine yapsan keşkeee güzel haber alalım
Canım benim de aklımı tam burası çeliyor orijinali baya pembe silik ama belirgin sadece hemen çıkmaması soru işareti bir diğer soru işareti de ben gece tuvalete kalktım sabah da bunu yaptım hemen hayalet çizgi yoktu ben de bıraktım şimdi de böyle görünce hemen size attım.

ben dayanamaz yine yapardım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…