- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.561
İyiyim ben de, nasip bakalımTamam canim iyiyim sen nasılsın inşallah vardir
Ne mutlu size ki bir çocuğunuz var, akışına bırakınNeden bu ay bu kadar stres yaptıysam?
Benim bu ay bir tuhaf başlayan reglim bitmedi daha. Bat 19 idi, ama 17 sinde başladı. Başım çok ağrıdı diye 2 defa ağrı kesici içtim. Kesilirken kaldığı yerden devam etmeye başladı. Ki bu iyi bir şey.
Ama resmen dengem bozuldu. İkinci çocuğu planlıyorum sözde acemi acemi gebelik belirtisi dinleyip kendimi strese soktum. Erken gebelik testi bile yaptım. Güvenim sıfır o testlere artık
Gelecek ay psikolojik olarak daha rahat olacağım. Bu ne ya aaa! Kendi kendime bilendim iyi mi?
Hatta belki bu ayı paslayıp Eylül'de deneyeyim diyorum..
Ayyyy
Sabah yapacağımAyyyyya sabaha tekrarla o zaman lütfennn
Tahlil kağıdının resmini çekseydiniz keşke üzerinde ki numaradan bakiliyordu ben öyle yapmıştımCanım bende e nabız kontrol ediyorum hep yaa. Ama öğleden sonra ararız demişti doktor onlar görmeden sisteme dusmuyormus zaten
Ne mutlu size ki bir çocuğunuz var, akışına bırakınGönlünüzce olsun
İnanki tahlil kağıdı elime geçmedi labaratuvar odasına geçin dedi doktor ordan sistemden hallettilerTahlil kağıdının resmini çekseydiniz keşke üzerinde ki numaradan bakiliyordu ben öyle yapmıştım
Canım ben bilmiyorumki kaç kaldı nerden sayıcamSabah yapacağımSen nasılsın? Bata kaç kaldı??
Bence çocuk doğmak istiyorum diyo
Yaa ben ordan öğrenmiştim canm neyse yarın öğrenirsin artk hayırlısıylaİnanki tahlil kağıdı elime geçmedi labaratuvar odasına geçin dedi doktor ordan sistemden hallettiler
İlden ile farklılık gösteriyor olabilir bu durum canım hayırlısı olsun yarın öğrenirim belkiYaa ben ordan öğrenmiştim canm neyse yarın öğrenirsin artk hayırlısıyla
Harika yumurtalarCanım ben bilmiyorumki kaç kaldı nerden sayıcamEbru Ceylan’a sormuştum yumurtlamadan 17 gün sonra test demişti ama onun sayfasında gördüğüm kadarıyla 12. 13. Günde çıkmış çoğunun. Daha benim 7 gün oldu yumurtlayalı bu ay tam bi karmaşa
Bence çocuk doğmak istiyorum diyo
Bekliyorum canım catlatma ignesi oldum geçen pazarİyiyim ben de, nasip bakalımSen de durumlar nasıl
Valla kuzu ben 18 çatlama sayıyorum silikleşme olduğu için, 1 eylül oluyo heralde. Yani 1-3 eylül arası diye düşünüyorum ama test için o kadar sabredememHarika yumurtalar
Henüz erken batı bilmiyor musun?
Sonuc çıkıyor e nabiza geç düşüyor bence ben de geçen ay gidip sordum söyledi 2 saat sonra ama e nabiza 2 3 gün sonra dustuCanım bende e nabız kontrol ediyorum hep yaa. Ama öğleden sonra ararız demişti doktor onlar görmeden sisteme dusmuyormus zaten
Benim 2020 de yaptırdgim testim bile düşmemiş canım e nabizaSonuc çıkıyor e nabiza geç düşüyor bence ben de geçen ay gidip sordum söyledi 2 saat sonra ama e nabiza 2 3 gün sonra dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?