Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim baya düşük canim 0.03 3 aydir ovulasyonda yumurta görüyorum en son muayenede 18ml yumurtam vardı ve 28 30 günde refl oluyorum düzensizlik te yok ama işte amh düşük şimdi tup bebek ici on devlet hastanesinde rapor cikarticam ilk deneme böyle olur hayırlısı ile bakalim ne yasayıp ne göreceğiz. Çok üzüldüm kaybın için inşallah tekrar müjdeli haber alırsın canim

Sen git doktor folukillerimi olcturmek istiyorum de ozelikle kac yumurtan oldugunu sor bak cumartesi benim yumurtam 20mm olmus doktor solda da var drdi gayet guzel guzel diye iyice bakti catlatma ignemide yapti zannim bugun catladi karnim boyle ishal olursanda agrir ya onun gibi bakalim gerisi rabbimin takdiri

Inşallah tekrar hamile kalırsın canim bugün muayene olmadım vala 7 'den beri yollarda koşturuyorum randevu alayim bakalim neler olcak belki beklerken kendiliğinden allah nasip eder

Merhaba, yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet pko var dedi doktor bana da. Ovulasyon testiyle geçen ay takip ettim ve pik gördüm çatlaması biraz uzun sürdü ama. Doktora gösterdiğimde söylediklerini mutlaka yazarım size de. İnşallah sağlıkla tekrar hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

bende kan verdim sizinkinden çok daha silik çıkmıştı. bence siz kesin hamilesiniz hayırlı olsun. ama sonuçlar niye yarın benimki 2 saat sonra çıkacakmış.
Yaa insaAllah. sizin bat gününüz geçmişti demi bekliyordunuz sanirim. InsaAllah rn yakin zamanda keseyi de görürsünüz. Ay hic bilmiyorum neden yarina birakti ben de sinir oldum sormayın.

Canım tüpe yönlendirdiler direk akşam randevu alcam sistem acilinca ve bismillah dicem
Hakkımizda hayırlısı olsun kuşum, en kısa zamanda kucaginiz dolsun inşallah bende bu adetimle gideceğim bakalım ne diyecekler.ne yapman gerekiyormuş rapor için bişey dediler mi.

Kızlar ben klomenden sonra 12 temmuzda ovitrelle vuruldum biliyorsunuz. Dün idrar testim negatif çıktı. Ama hala regl olmadım. Çatlama iğnesi olduğu için geç döllenme vs olamaz değil mi? Kesin yoktur yani. Tecrübe eden varsa aydınlatabilir mi

Teşekkür ederim insallah hepimize hayrli saglicakla nasip olur.

Merhabalar benide eklermisiniz acaba? :) 25 ağustos yaş 27 3 yıl

Canım bnce geç kalmadan başla bn de arkanızdan gelcm belli oldu sıkma canını bnm amh 9 larda ama yine olmuyo sorun olmasa da olmayabiliyor bak
Amh 9 dami canim çok yüksek değil mi normal değer için sebepsiz olmamasıda ayrı dert canim hep beraber tedaviye yonlenicez heralde sonu güzel olsunda

Hakkımizda hayırlısı olsun kuşum, en kısa zamanda kucaginiz dolsun inşallah bende bu adetimle gideceğim bakalım ne diyecekler.ne yapman gerekiyormuş rapor için bişey dediler mi.
Amh düşük olduğu için direk tüp bebek icin görüşme yaptım randevu alıp gel dosya açacağız dediler canim insalah hemen randevu alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…