Ağustos (26) çatlatma iğnesi yapanlar beraber bekleyelim 💖

14 Ağustos da oldum çatlama iğnesini bugün 17. Gün oldu test yapmadım korkuyorum regil tarihimi bekliyorum normalde 14. Güne kadar olmazsa gebelik mi oluyor emin olamıyorum. Hayal kırıklığı yaşamamak için bekliyorum

Ben şubat ayında 1 kez denemiştim ovitrelle ile. 18. Gün regl olmuştum. Bence bekle eğer regl olmazsan test yaparsın

Merhaba kızlar, ben de bu ay ilk defa letu kullandım, 6 tane yumurtam varmış. 30 Ağustos’ta (dün )iğnemi oldum. Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız
Hayırlı olsun size de biz ortalama 8 gün bekleyeceğiz ben çok heyecan yapıyorum siz daha bizden fazala bekleyeceksiniz. Zaman geçmiyor adeta günleri zorla atlatıyoruz başka zaman olsa zaman koşarken şimdi adeta emekliyor

Negatifi görmemek için test yapmıyorum herkesin gönlündeki olsun inşallah

2 kimyasal geçirdim, ikincisinde 5. haftanın sonuna kadar beklemiştim kimyasal olur yine üzülmeyeyim diye zaman hiç geçmemişti. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın Ben bu sefer de iğneyi falan kafamdan silip atmak istiyorum adet gününe kadar ama iğneyi olduktan bir gün sonra akıntı ile birlikte çok hafif lekelenmem olmuştu, dün biraz çoğaldı lekelenmeden fazla biraz, bugün ise daha az geliyor. Kafamı çok meşgul etti acaba bi sıkıntı mı var,diye. Sizlerde hiç böyle bir şey oldu mu ?

Merhaba bende 26 ağustosta ovitrelle uyguladım. Belirti olarak kasık ağrısı akinti ve sıcak basması yaşıyorum. İğne etkisidir diye düşünüyorum 14. Günde test yapmayı düşünüyorum 9-10 eylul tarihlerinde

Lekelenme yaşamadım. Pazartesi iğne Salı gecesi şişlik ve ağrı vardı kasıklarda sonra şişlik biraz indi arada kasıklarım hafif ağrıyor. Rahim bir taraftan bebek hazırlığı bir taraftan da adet için hazırlık yaptığından bu ağrılar olurmuş. Göğüs uçlarında ağrı var bu da ovitrellnin gebelik hormonu sağlamasından. Bende yorgunluk/ halsizlik/ kemik ağrıları çok fazla yine iğnenin etkisiymiş. Lekelenme olabilirmiş prospektüste yazıyor.

Ben de lekelenme haricinde hiçbir belirti yok, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Umarım her şey yolundadır.

Yok daha yeni 30 Ağustos’ta yaptırdım iğneyi.
aaa anladım doktoruna danıştın mı bu konuyu? Ben de 2. Kez çatlatma iğnesi olacağım pcos var bende ilkinde ovitrelle bulamadığım için önce 5x2 Klomen kullanıp gonapeptyl olmuştum ve o kist yapmıştı yumurtam catlamayıp kiste dönüşmüştü. Bu sefer ovitrelle var elimde bugün de Klomen bitti perşembe kontrolüm var

İnternette araştırdım normal görünüyor artarsa doktorumu arayacağım.Acaba birden fazla mı çatladı diye düşünüyorum, kanamamın sebebi olarak. İnşallah güzel haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…