- 11 Temmuz 2025
- 267
- 67
- 13
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Teşekkür ederim umarım sen de güzel haberler alırsınİnternette araştırdım normal görünüyor artarsa doktorumu arayacağım.Acaba birden fazla mı çatladı diye düşünüyorum, kanamamın sebebi olarak. İnşallah güzel haberler alırsın.
Merhaba bende 26snda igne yaptım. 28nde aşılama oldu. Var mı belirti gibi bişeyler sizde benm iki gündür sol kasığım çok agrıyo bugünde gögüslerim acımaya başladıMerhaba bende 26 ağustosta ovitrelle uyguladım. Belirti olarak kasık ağrısı akinti ve sıcak basması yaşıyorum. İğne etkisidir diye düşünüyorum 14. Günde test yapmayı düşünüyorum 9-10 eylul tarihlerinde
Merhaba şu an sicak basması ve ara ara kasık agrisi yasiyorum. Göğüs agrisi da normalde yaşarım suan hic ağrımiuor. Soz ne zaman test yapacaksinizMerhaba bende 26snda igne yaptım. 28nde aşılama oldu. Var mı belirti gibi bişeyler sizde benm iki gündür sol kasığım çok agrıyo bugünde gögüslerim acımaya başladı
Dayanabildiğim kadar dayanacağım yarın aşılamnın bir haftası oluyor bir hafta daha beklemek lazım çünki ignenin yan etkisine aldanmak istemiyorum erken yaparım bide çift çizgi görürüm. Bir iki sattirde regle olacakmışım gibi kasık ağrım başladıSuan suca
Merhaba şu an sicak basması ve ara ara kasık agrisi yasiyorum. Göğüs agrisi da normalde yaşarım suan hic ağrımiuor. Soz ne zaman test yapacaksiniz
TestiDayanabildiğim kadar dayanacağım yarın aşılamnın bir haftası oluyor bir hafta daha beklemek lazım çünki ignenin yan etkisine aldanmak istemiyorum erken yaparım bide çift çizgi görürüm. Bir iki sattirde regle olacakmışım gibi kasık ağrım başladı
İnşallah güzel sonuçlar alırıxxBende 12 ve 14. Günlerde yapacağım
Testi
Size bişey sorabilir miyim benim regle tarihim ctesi günü gösteriyor. Ben 26 iğne 28 aşılama oldum. Regle günümüz kayacak mı bilginiz varmı? Aşılama günü doktor 14 gün bekle dedi.İnşallah
Merhaba 14 gun sonra adet olunuyor deniyor iğneden sonra ama aşılama icin ayni mıdır inanın bende bilmiyorumSize bişey sorabilir miyim benim regle tarihim ctesi günü gösteriyor. Ben 26 iğne 28 aşılama oldum. Regle günümüz kayacak mı bilginiz varmı? Aşılama günü doktor 14 gün bekle dedi.
Merhaba eğer bebek yoksa (ama inşallah vardır) doktorunuzun dediği tarihte ya da bir iki sonrası adet gelirSize bişey sorabilir miyim benim regle tarihim ctesi günü gösteriyor. Ben 26 iğne 28 aşılama oldum. Regle günümüz kayacak mı bilginiz varmı? Aşılama günü doktor 14 gün bekle dedi.
Anladım canım teşekkür ederim. Bugün regle olcam gibi regle agrım varMerhaba 14 gun sonra adet olunuyor deniyor iğneden sonra ama aşılama icin ayni mıdır inanın bende bilmiyorumiğne yaptırdım ovitrelle ama aşılama olmadım daha önce
Merhaba aşılamadan sonra progestan verdi mi verdiyse erteliyor regli benim hep erteledi ne zaman negatifi görüp ilacı bıraktım öyle oldum reglSize bişey sorabilir miyim benim regle tarihim ctesi günü gösteriyor. Ben 26 iğne 28 aşılama oldum. Regle günümüz kayacak mı bilginiz varmı? Aşılama günü doktor 14 gün bekle dedi.
Sizi umutlandirmak istemiyorum ama belki yerlesme belirtileridir.. daha 1 hafta olmuş çünkü hemen adet gelir mi bilmiyorum.. benim de bugün vücudum cok farklı karnıma iğne batıyorlar sanki 9. Gün iğne sonrasi.. 12 ve 14. Günler test yapacağımAnladım canım teşekkür ederim. Bugün regle olcam gibi regle agrım var
Beklemek zorlaşıyor iyiceSizi umutlandirmak istemiyorum ama belki yerlesme belirtileridir.. daha 1 hafta olmuş çünkü hemen adet gelir mi bilmiyorum.. benim de bugün vücudum cok farklı karnıma iğne batıyorlar sanki 9. Gün iğne sonrasi.. 12 ve 14. Günler test yapacağım
Evet fitil kullanıyorum anladım canım olabilir o zamanMerhaba aşılamadan sonra progestan verdi mi verdiyse erteliyor regli benim hep erteledi ne zaman negatifi görüp ilacı bıraktım öyle oldum regl
Dayanamayıp erken gebelik testi yaptm negatif çıktı. İğnenin etkisi geçmiş silik cizgi vs çıkmadı. Negatif çıktı. Çok erken tabi ama gene bir kaç gün sonra tekrarlarım. Olmayacak gibii hissettim amaaSizi umutlandirmak istemiyorum ama belki yerlesme belirtileridir.. daha 1 hafta olmuş çünkü hemen adet gelir mi bilmiyorum.. benim de bugün vücudum cok farklı karnıma iğne batıyorlar sanki 9. Gün iğne sonrasi.. 12 ve 14. Günler test yapacağım
Daha önceden test yapmis miydinzDayanamayıp erken gebelik testi yaptm negatif çıktı. İğnenin etkisi geçmiş silik cizgi vs çıkmadı. Negatif çıktı. Çok erken tabi ama gene bir kaç gün sonra tekrarlarım. Olmayacak gibii hissettim amaa
Yok ilk defa yaptmDaha önceden test yapmis miydinz
10 güne kadar etkisi var deniliyor aslinda. Elinizde varsa yarın sabah ya da 2 gün sonra tekrar yapar mısınız? Benim 10. Gün 12. Günü bekleyim diyorum ama merak da ediyorumYok ilk defa yaptm
Gebelik var elimde bitane daha yarın sabah yaparım yada pazar sabahı mı yapsam offf off10 güne kadar etkisi var deniliyor aslinda. Elinizde varsa yarın sabah ya da 2 gün sonra tekrar yapar mısınız? Benim 10. Gün 12. Günü bekleyim diyorum ama merak da ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?