• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos (26) çatlatma iğnesi yapanlar beraber bekleyelim 💖

Kızlar bügün hastalandım acile gittim karın agrı ve söylemesi ayıp cırcır olmuştum tekrar gebelik için kan vereyim dedim yüksek dimi diye ama malesef dört gün önce değerim 88 den bügün 0.1 düşmüş acil deki doktor düşük yapmiş olabilir sın dedi ama ben adet görmedim neden böyle oldum anlamadım😟

Kızlar bügün hastalandım acile gittim karın agrı ve söylemesi ayıp cırcır olmuştum tekrar gebelik için kan vereyim dedim yüksek dimi diye ama malesef dört gün önce değerim 88 den bügün 0.1 düşmüş acil deki doktor düşük yapmiş olabilir sın dedi ama ben adet görmedim neden böyle oldum anlamadım😟
İğnenin etkisiyle değerler yüksek çıktı canım ben çok üzüldüm ya Rabbimin bir bildiği vardır diyorum başka bir şey diyemiyorum hayal kırıklığına uğradım

Kızlar selam dünkü çıkan sonuçum dan dolayı özel Le doktora gittim bugün doktor böyle birşey olamaz gebelik oluşmuş ya kimyasal gebelik olabilir dedi veya da test yanlış dedi tekrar ladı testi yeni sonucum 580 çıktı makine den hata olmuş cuma günü gıdecem keseye bakacak ☺

Kızlar selam dünkü çıkan sonuçum dan dolayı özel Le doktora gittim bugün doktor böyle birşey olamaz gebelik oluşmuş ya kimyasal gebelik olabilir dedi veya da test yanlış dedi tekrar ladı testi yeni sonucum 580 çıktı makine den hata olmuş cuma günü gıdecem keseye bakacak ☺
Gözün aydın hayırlı olsun canım

Benimde dün yaptığım test negatif çıkmıştı hiç bakmadım bugün çöpü atmak için açtım test net çift cizgiydi acaba kuruma cizgisimi

Kızlar günaydın bugün 12 dpo ve erken gebelik testi yaptım sizce hamile miyim
IMG_8531.webp

Eklentiler

• IMG_8529.webp
    IMG_8529.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 19
Ayyy çok sevindim canım lekenme oldu mu sende

Kızlar günaydın bugün 12 dpo ve erken gebelik testi yaptım sizce hamile miyimEki Görüntüle 3644018
Cnm test yapmayın normal şekilde hamile kalmış olsak doğru gösterir ama biz igne vurduruyoruz oda etkiliyor ama iğneden sonra 15 16 gün sonra yaparsan belki doğruyu gösterir ama şimdi sanmıyorum en doğrusunu kan gösterir yor imkânın varsa acile git bir kan ver cnm

Cnm test yapmayın normal şekilde hamile kalmış olsak doğru gösterir ama biz igne vurduruyoruz oda etkiliyor ama iğneden sonra 15 16 gün sonra yaparsan belki doğruyu gösterir ama şimdi sanmıyorum en doğrusunu kan gösterir yor imkânın varsa acile git bir kan ver cnm
Kan verdim sonucunu bekliyorum ama iğne olalı bugün 15 gün zaten dün 14 gün olmustu

Back
X