- Konu Sahibi Pembikbulut
Cuma gunu yine test yapicam bakalım koyulaşma varmiİpnelerib de etkisi var canım benim inşallah tutunmuştur bebeğin sana ama beklemeni tavsiye ederim doktorunun söylediği tarihe kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma gunu yine test yapicam bakalım koyulaşma varmiİpnelerib de etkisi var canım benim inşallah tutunmuştur bebeğin sana ama beklemeni tavsiye ederim doktorunun söylediği tarihe kadar
Hadi bakalım dualarım seninle canım inşallah poztiftirCuma gunu yine test yapicam bakalım koyulaşma varmi
İnşallah sizinde pozitiftir benim ikinci asilamam 11haftalik düşük olduğu için açıkçası biraz korkuyorum sişimdi tutarsa doktor rahimi dikicez dedi ben biraz tedirginim hayırlısı olsun inşallahHadi bakalım dualarım seninle canım inşallah poztiftircuma günü bende test vericem
Amin inşallah ama anlayamadım konulara çok yabancıyım detaylı bilgilendirir misinİnşallah sizinde pozitiftir benim ikinci asilamam 11haftalik düşük olduğu için açıkçası biraz korkuyorum sişimdi tutarsa doktor rahimi dikicez dedi ben biraz tedirginim hayırlısı olsun inşallah
İlk asilamam tutmadi ikinciside 11haftalik düşük oldu üçüncü aşılama tutarsa doktor rahimi dikicez dedi ama bende pek bi bilgim yok nasıl olucak bilmiyorumAmin inşallah ama anlayamadım konulara çok yabancıyım detaylı bilgilendirir misin
Serklaj yapcaklar rahim agzın olması gerekenden daha genişse bebegi tutan o doku düşüyor bebegi de düşürüyor diktiklerinde tampon görevi görmesi için yapılıyor ameliyat hemşiresi oldugum için biliyorumİlk asilamam tutmadi ikinciside 11haftalik düşük oldu üçüncü aşılama tutarsa doktor rahimi dikicez dedi ama bende pek bi bilgim yok nasıl olucak bilmiyorum
Serklaj yapcaklar rahim agzın olması gerekenden daha genişse bebegi tutan o doku düşüyor bebegi de düşürüyor diktiklerinde tampon görevi görmesi için yapılıyor ameliyat hemşiresi oldugum için biliyorum
Yani korkmami gerektirecek bişey yokYok belli bi süre geçince bazı hastalarda dikiş çıkarılır yada doguma kadar kalır kalın bi iplikle rahim ağzı dikiliyor gibi düşün çıkarınca eski haline geliyor doguma kadar düşük riskini önlüyor çok basit bi işlem gebeliğin olursa ihtiyaç duyarsa doktorun yapıverir o sırada bi süre dinlenmeye geçersin
Yok yok korkma tamamen bebegi korumak için düşmesin diye yapılır bu işlem düşük oldugu için önceden muhtemelen rahim agzın olması gerekenden geniş oldugu için yapılır dogumda çıkarılır dogum başlar sezeryan veya normal eski haline geçersinYani korkmami gerektirecek bişey yok
Çok teşekkür ederimYok belli bi süre geçince bazı hastalarda dikiş çıkarılır yada doguma kadar kalır kalın bi iplikle rahim ağzı dikiliyor gibi düşün çıkarınca eski haline geliyor doguma kadar düşük riskini önlüyor çok basit bi işlem gebeliğin olursa ihtiyaç duyarsa doktorun yapıverir o sırada bi süre dinlenmeye geçersin
Çok rahatlattiniz beni gerçekten çok teşekkür ederim inşallah hamile olurumYok yok korkma tamamen bebegi korumak için düşmesin diye yapılır bu işlem düşük oldugu için önceden muhtemelen rahim agzın olması gerekenden geniş oldugu için yapılır dogumda çıkarılır dogum başlar sezeryan veya normal eski haline geçersin
İnşallah belki gerek bile kalmaz her gebelik farklıdır zaten kontrollerde dikişi hep kontrol eder bakar doktor çok basit kısa bi işlemdir yan etkisi pek yok ilk zaman biraz hissedersin rahim agzında bişe oldugunu vucudun alışır ama bence gerek bile kalmıcakÇok teşekkür ederim
Çok rahatlattiniz beni gerçekten çok teşekkür ederim inşallah hamile olurum
İnşallah öyle olurİnşallah belki gerek bile kalmaz her gebelik farklıdır zaten kontrollerde dikişi hep kontrol eder bakar doktor çok basit kısa bi işlemdir yan etkisi pek yok ilk zaman biraz hissedersin rahim agzında bişe oldugunu vucudun alışır ama bence gerek bile kalmıcak
Canım daha erken iğnenin etkisi var 14 gün geçmesi lazim biraz bekle kan ver daha net oluyorBenimde 2sinde çatlama iğnesi 3deasilama karnımda çok ağrı var bugün test yaptım çift çizgi çıktı net ama daha erken galiba test için ağrım çok fazla
İğneyi yaptırdıgım günle birlikte 15. Gündü ondan onca 8. Gün yaptığım da 1.88 diKaçıncı günde 88 çıktı canım
Öyle yapicam inşallah tutarCanım daha erken iğnenin etkisi var 14 gün geçmesi lazim biraz bekle kan ver daha net oluyor
Öyle yapicam inşallah tutar
Amin inşallah canımİnşallah canım Allah'ım tüm isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Allah ikimizede en hayırlısını nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHadi bakalım dualarım seninle canım inşallah poztiftircuma günü bende test vericem
Canım benim bugün 11.günümdü sabah 5 gibi test yaptım negatifti. Belirtin varmıydı acaba seninİnşallah canım Allah'ım tüm isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()