• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos (26) çatlatma iğnesi yapanlar beraber bekleyelim 💖

İgne etkisi geçmiştir artık muhtemelen gebelik bir de igneden sonra 14 gün içinde genelde regl olunuyor herkeste olmuyormuş tabi ama çogunluk öyle bende hala regl olmadım ama gögüsüm dolgun onun dışında hiç belirtim yok reglm 20 sinde normal de öne çekilmiş olması gerekti

Ben 31 ağustosta iğne oldum,iğne etkisidir diye ilk 10-12 gün olan tüm belirtileri iğneye yordum ancak iğnenin 15.günü erken gebelik testiyle ve bugün kanda baktırarak emin oldum diyebilirim normal regl günüm bugün veya yarın belirtiler reglle nerdeyse aynı o yüzden diyebilirim ki her kadın vücudu farklıdır her türlü tedavi vs var inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmaz

Umarım benim ki de gebelik belirtisidir bi umut bekliyoruz işte iki gün sonra degerine tekrar baktır inşallah daha net haberler alırsınız allah herkese nasip etsin

Ben 31 ağustosta iğne oldum,iğne etkisidir diye ilk 10-12 gün olan tüm belirtileri iğneye yordum ancak iğnenin 15.günü erken gebelik testiyle ve bugün kanda baktırarak emin oldum diyebilirim normal regl günüm bugün veya yarın belirtiler reglle nerdeyse aynı o yüzden diyebilirim ki her kadın vücudu farklıdır her türlü tedavi vs var inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmaz
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah

Kızlar çatlatma iğnesinin etkisi mi sizce göğüs uçlarındaki acı ve sızlama🥴

Malesef regl oldum 19 uncu günde normal adetim 20 ydi zaten kaset testte yalancı pozitif gördüm 17 inci günde adet belirtim farklıydı bu ay hiç belirti vermedi gebe olduğumu bile düşündüm kimyasal bile olabilir ne test yapmak nede takip etmek doğru öyle beklicektim böyle daha büyük hüsran oldu psikolojik olarak bida bu ilaç igneyi kaldıramayacagım herşeyi aşırı degiştirdi bütün ay çile çektirdi bana

Merhaba kızlar ben geçen ay tüp bebekte negatif aldım negatifin adetinden hemen sonra başlamak istemediğim için kendinden gelişen. 12. Günümde yani 13 eylülde 19.5mm olan yumurtamı ovitrelle ile çatlattık sadece ilk 24 saat ilişki olabildi 24. Saatte şiddetli kasık Ağrısı ve akıntı oldu sonra hiç belirti yoktu 5. Günün akşamı çok karın ağrım oldu ben öğünden itibaren hafif hafif karın ağrım var normalde dün 7. Gün baya silikleşmişti iğnenin yalancı pozitifi. Ama bugün sanki bir tık daha koyu. Ama bu büyük ihtimalle içtiğim sıvı ile alakalı. Ben 14. Güne kadar hergün yapıyorum test 6. Günden itibaren başladım fotoğraflar ekte

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    57 KB · Görüntüleme: 18
  • image.webp
    image.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 16
Back
X