Ağustos Anneleri Cinsiyetlerinzi Belli Oldumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de kiz oldugunu ogrendim.suan 19.haftamizdayim,biraz sikintili geciyor ama:14:
Bebginde hodrosefali tanisi konan var mi aranizda?

bende 18 ağustosta dünyaya getircem inşallah bebeğimi. benimknin cinsiyeti bell, olmadı henüz ama erkek annesi olucam gibi geliyor hep. bu haftaki kontrolümde öğrencem inşallah... allah hepimizin kucağına bebeklerini sağlıkla almasını nasip etsin. bu sıralar en çok böyle dualara ihtiyacım var :( dualarınız eksik etmeyin arkadaşlar

bnm de aynı gun olcak:))cınsıyetı bellı kızım oluo bu sene kız yılı :)

14. haftada gösterdi kızım kendini doktor kesin kız demesine rağmen ben 16. haftada başka doktora gıttım oda kız dedı çok şükür istediğimi verdi rabbim

Bebiş göstermiyor kaçtır gidiyoruz...:17: sonunda Dr. %70 erkek dedi, neden %70... 'pipiye benzer birşey gördüm ama testisi de görmemiz gerek' dedi, göremedi...
bu hafta yine gideceğim Cmt günü tekrar bakalim erkek diye duyurma kız da olabilir dedi.
ben kendimi erkek bebişe hazırlıyorum, kız olursa sürpriz olacak...

benim bebişim 19 hafta da hala göstermedi... renkli ultrasyona bile girdim yok yaramz kapatıyor o bölgeyi...:49:

Bize 13 haftalıkken doktor büyük ihtimal kız dedi 17. Haftada başka doktora gittik oda 20-21. Haftaya kadar kesin bişey diyemeyiz organların 21.haftaya kadar gelişimi sürer dedi hala kesin olmayan bu cinsiyet konusu sinir bozucu
:17:

benim bebeğime bir kız bir oğlan diyorlar... acba ikiz mi dedim oda değil... 20 haftadyız net bir şey yok.. bir şey almak istiyorum elim gitmiyor...:17: aranızda böyle olan varmı ?

benim bebeğime bir kız bir oğlan diyorlar... acba ikiz mi dedim oda değil... 20 haftadyız net bir şey yok.. bir şey almak istiyorum elim gitmiyor...:17: aranızda böyle olan varmı ?

Bende hala bilmiyorum pazartesi Doktora gidicem bu defa ögrenirim Insallah bebegime sadece orta renk tulumlar alabiliyorum , acayip bi seyler alasim var ama bekliyoruz bakalim.

Merhaba bende kızım olacağını yeni öğrendim bu sene kız senesi sanki kuzenimde hamile doktor önce erkek sonra kız demiş oda kız bekliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydin arkadaslar .
Dün Kontrole gittim 1 ay bekledim hic bisey göremedim diesem yeridir bebek arkasini dönmüstü cok üzüldüm ya o kadar bekledim bi heycan bi Heves gicik etti beni. Size Sormak istedigim Doktor bebegime kiz dedi kesin konusmadi arkadan bacak arasina bakarak söyledi degisme ihtimali olabilir mi sizce alisverise baslicam ama... Esimde baska Doktora gitmemi Kabul etmiyo cok Inat.

Benimde kizlar 21 haftalik 26 haftalikken kiz demisti doktorum yine temkinli davrandim bugun detayli ultrasona girdim oda direk kizz dedi insallah saglikla kucaklarimiza alirizz

Back
X